360 درجه

inception

Member
سلام دوستان
روی گزینه view 360 کلیک کنید
ford.com/cars/mustang
بله همونطور که میبینید میتونید دورتادور ماشین موستانگ رو با کیفیت بالا ببینید
میتونید بکگراند رو تغییر بدید و همینطور رنگ ماشین رو
برای این کار از نرم افزار فلش استفاده شده
میخواستم بدونم چطور اینکار انجام شده و اینکه نمونه دیگه ای سراغ دارید که بشه داخل یه محیط سه بعدی تحت وب با هر نرم افزاری همچین چیزی رو پیاده کرد؟
مثل محیط نرم افزارهای سه بعدی یه مکعب ساده رو به هر جهتی چرخوند یا رنگشو تغییر داد
کلا هر نرم افزاری که همچین قابلیتی داره معرفی کنید لطفا یا اگه اموزشی دارید
میشه چیزی مثل ویو پورت مکس رو تحت وب بوجود اورد؟
این قضیه برام خیلی مهمه برا همین بخش فلش هم تایپیک زدم ولی میخوام ببینم با نرم افزارهای سه بعدی هم میشه همچین کاری کرد
ممنون

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
این عکس اصلا سه بعدی نیست، فقط چندتا عکس از دور ماشینه که با درگ کردن میره عکس بعدی. شما با مکس خیلی بهتر از این رو میتونید بسازید به این صورت که یک انیمیشن از چرخیدن مدل درست میکنید و اونو رندر میکنید اما در قالب عکس (فریم) اونوقت توی فلش هرکدوم از عکس هارو توی یک فریم قرار بدید و با یه کد نویسی ساده و تنها با عقب و جلو کردن فریم ها یک حرکت سه بعدی طراحی کنید.
اما نرم اقزار های مخصوص این کار هم هست.

inception

Member
ممنون دوست عزیز از پاسخت
من دنبال نرم افزاریم که یه محیط تعاملی بوجود بیاره
شما یه کادر رو داخل یه صفحه وب در نظر بگیر مبخوام داخل اون کادر مثل ویو پورت نرم افزارهای سه بعدی بشه بر فرض مثال یه مکعب رو 360 درجه چرخوند و رنگشو تغییر داد یا تغییر شکلش داد
از پیش رندر شده یا عکس نمیخوام باشه میخوام در لحظه رندر بشه
لطفا اگه سایتی میشناسین که همچین قابلیتی داره یا نرم افزاری که همچین کاری میکنه معرفی کنید

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بله، بوسیله ی نرم افزار Wirefusion میتونید یک محیط اینتراکتیو تحت وب رو ایجاد کرد.
اینم آموزش این نرم افزار
لینک

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خواهش میکنم، من از تریالش استفاده کردم فعلا، زیاد نیازی بهش ندارم.
بله شدیدا به جاوا نیاز داره، اگر با فلش کار میکرد خیلی بهتر بود. نسخه ی Open GLـش خیلی سرعت و کیفیتش بالا تره.

جدیدترین ارسال ها

بالا