300 Movie یک حرکت ملی

iransarir

Member
چه منبع موثقی برای این وقایعی که ذکر کردی داری؟ لطفا معرفی کن تا برم یه کم اطلاعات تاریخی مو تئ این زمینه تقویت کنم.
دوست عزیز می بخشی منبع را یادم رفت ذکر کنم دوباره پست را را ویرایش میکنم!
درضمن آیا به نظر شما چگونه میشود آذوغه سپاه یک میلیون نفری را در جنگ تامین کرد؟حال آن که برای دادن یک افطاری ساده به افراد مسجد مردم بامشکل روبرو می شوند تازه باین پیشرفت چشمگیر صنعت

آیامیدانید فیلم اسکندر مقدونی هم نیز یک تحریف بزرگ تاریخی است و اصلا چنین آب وتابی نداشته ؟ در صورتی که مایلید بیشتر بدانید در سایت www.tv4.ir آرشیو متنی برنامه سینما 4 حدودا نیمه دوم سال 85 باید قابل دسترس باشد

مطلبی مهم در باره ضعف اطلاع رسانی ایران
متاسفانه ما انقدر در اطلاع رسانی ضعیف بودیم و هستیم که نمی دانیم اگر ایران نهایتا دو بار از یونان شکست خورده یونان هفت بار از ایران شکست خورده است که در یکی از این شکست ها(عدد 2و7 را باشک مطرح میکنم)
چند هزار اسیرانی که گرفته نشد
به منطقه ای از شمال غربی کونونی ایران که آورده نشد
از آنها بیگاری کشیده نشد
تعدادشان زیاد نبود و به آنجا محل رومی ها گفته نشد
و به نام ارومیه هم شهرت نیافت

منبع سخنان دکتر عباسی دو سه ماه قبل از پیروزی حماس

حال نمی دانم برای دوستانی که از کیفیت این فیلم تعریف می کنند این سؤال مطرح نیست که چرا برادران وارنر و همسال آنها علاقه ای به ساختن فیلم هایی بر طبق واقعییت ندارند؟
شاید هم به نفع آنها نیست

در ضمن اگر فیلم دشمن پشت دروازه و تحلیل آن را هم دیده باشید منطقدان با منطقی صحیح ثابت میکنند که یکی از عوامل مهم فرو پاشی شوروی سابق فیلمهای غربی بوده است منبع سینما 4 قابل دسترس در آرشیو متنیwww.tv4.ir

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
دوستان از دید من ما ایرانیان همیشه پس از اینکه ضربه ای بس جانانه خوردیم تازه متوجه میشیم که جریان چی بوده و تازه مانند کسی که زورش به ضارب نمیرسه همونجوری که روی زمین ولو شدیم شروع میکنیم به فحش دادن و نفرین کردن و ... که دیگه دیر شده. زمانیکه میبینیم طرف چوب را برداشته باید خودمان را آماده کنیم. و حتی زمانیکه یک چوب میبینیم باید اونو زودتر خودمان برداریم تا کسی حتی فکر آمدن طرف ما را هم نداشته باشه.

کوروش بزرگ یکی از بزرگترین فرمانروایان جهان چه در زمان خودش و چه تا به امروز بوده و است. کسی که با داشتن قدرت بسیار و نفوذ بسیار بجای اینکه کار را برای خودش آسانتر کنه و مانند فرمانروایان دیگر جکومت کند، فرمان حقوق بشر را که هم اکنون هم در جهان از آن بهره گیری میشه را صادر میکنه. همه ما میدونیم و حتی چشیدیم که دیکتاتور بودن و حکومت کردن خیلی آسانتر از فرمانروایی بر کشوری آزاد است.

کوروش کسی است که در تورات و قرآن و صدها کتاب و دفتر دیگر از او یاد شده و حتی دشمنان او که یونانیان در زمان وی بودند از او به بزرگی یاد کرده اند.

ولی کوروش کیست؟ کدام یک از ما میتواند درست و گویا تاریخ و زندگی این بزرگمرد تاریخ را بازگو کند؟ روشن است که درصد بسیار کمی از ما! همچنین داریوش، انوشیروان ... و اصلا چرا راه دور میرویم؟ کدام یک از ما و جوانان و حتی بزرگسالان ما میتواند نام پادشاهان (کاری ندارم که شاه خوبه یا رییس جمهور یا هر فرم دیگری) قاجار را به ترتیب بگه یا کمی از تاریخ آنها بگه؟ یا اینکه حتی واقعه های 30 سال اخیر ایران را درست (منظورم از درست از دید سیاسی نیست بلکه ترتیب اتفاقات تاریخی است ) برای نوجوانی بازگو کنه؟ بازهم شوربختانه درصد خیلی کمی از ما. پرسش این است که چرا؟

زمانیکه فیلم "بدون دخترم هرگز" روی پرده سینما آمد من و یکی از دوستانم به سینما رفتیم و آنرا دیدیم. در آنزمان که جوانتر بودم خیلی خشمم برانگیخته شده بود و تمام تلاشم را میکردم که بسیاری از دروغهای نمایش داده شده که به پای همه مردم ایران نوشته شده بود را به مردم سوئد بشناسانم. در میان هم کلاسیهایم بسیار گفتگو میکردم و با مردم در قطار شهری و میهمانیها و ... سر گفتگو را باز میکردم درباره این فیلم . از دهان مردم و دوستان میشنیدم که من و گفته هایم را باور میکنند ولی از چهره شان دیده میشد که این باور فقط برای احترام به من و یا شاید برای خلاص شدن از شر یک "گذافه گو" است.

استادی داشتیم سوئدی که بسیار جهان دیده بود و در برخی از دانشگاههای بزرگ دنیا مانند سوربون فرانسه و دانشگاه مسکو و ... تحصیل کرده بود که استاد زبان و فرهنگ ما بود. یکروز که با او گفتگو میکردم و دید خودم را درباره فیلم مفصلا توضیح دادم و پس از اینکه کاملا گوش کرد به من دو واژه گفت و پس از آن با لبخندی استادانه (شاید هم تمسخر آمیز) خیره شد و رفت. اون دو واژه بسیار پر معنی اینها بودند:

"صبح بخیر " !

همانروز از گفته و رفتار او بسیار رنجیده شدم. فردای آنروز تلاش کردم در سالن غذاخوری جایی در کنار او پیدا کنم و ازش توضیح خواستم. گفت: تو باید بدانی که دیدن یک فیلم و یا خواندن یک کتاب در ما بیشتر از توضیحات یک نفر اثر میگذارد. من (استاد) میدانم که همه این فیلم و کتاب چرتی بیش نیست چرا چون با ایرانیان از زمانهای خیلی دور آشنایی دارم. ولی ایکاش شما هم سالها پیش که این فیلم درست نشده بود اینرا میدانستید! الآن هم خودت را روی این فیلم خسته نکن و تلاش کن که فیلم یا کتابی پیش از آمدن فیلم "بدون پسرم هرگز" یا "بدون همسرم هرگز" مبنی بر زندگی در ایران درست کنی. پس از کتک خوردن فحش دادن بیفایده است!

به نظر من تا پیش از آمدن فیلم 3000 باید دست بکار شد و چهره و تاریخ درست ایران را به جهانیان نشان داد. به گفته یکی از دوستان آیا فکر میکنید که اگر ما یک فیلم خوب و جالب مانند فیلم های هالیودی درباره کوروش یا داریوش ساخته بودیم که در دنیا نمایش داده میشد آیا کسی امروز میتوانست فیلمی مانند 300 درست کتد؟ یا اگر میکرد آیا میتوانستند ایرانیان را اینگونه نشان دهند؟ یا دوباره به گفته این دوست:

شما از یک کودک آمریکایی چه انتظاری دارید ؟
او از کجا باید بدونه کورش کیه ؟ زرتشت کیه ؟ داریوش کیه ؟ اصلا تاریخ ایران چیه ؟!!
اون الان فقط می دونه ایرونی یه وحشی خونخوار بوده که با یه دریا هیولا به جنگ 300 سرباز بی گناه رفت و امروزم مدام دنبال جنگ و جنجاله
او نمیدونه که اولین منشور جهانی حقوق بشر را یک ایرانی نوشت
او در 300 ایرانیان رو موجوداتی می بینه که زن براشون از برده بی ارزش تره ولی هرگز از پوران ( پادشاه زن ساسانی) یا آرتمیس ( دریاسالار ارتش داریوش ) یا ...
خبر نداره !

در همین زمان نوروزی و در همین تالارها چندتا اثر یا نوشته یا طرح نوروزی مطرح شد؟ و زمان رخدادهای عربی چندین تا مطرح و نمایش داده میشه؟ من به عقیده همه احترام میگذارم ولی میگم اگر ما حتی 10% خودمان را ایرانی به شمار میاریم و 90% مسلمان یا مسیحی یا زرتشتی یا هر دین و آیین دیگری پس به اندازه اون 10% هم که شده تاریخ و هنر و فرهنگ ایرانی را دست کم در تالارهای خودمان به نمایش بگذاریم. برای من واقعا شرم آور بود زمانیکه یکی از دوستانم برای چاپ کتاب یا مقاله ای از من خواست که یکسری تصویر با کیفیت بالا یا وکتوری درباره سفره هفت سین و یا نوروز برایش تهیه کنم و من هرچه گشتم خبری نبود!!! چند هزار سال است که نوروز داریم ولی ... در عوض با یک جستجوی بسیار کوچک میتوان هزاران هزار طرح، عکس و یا نقاشی و وکتور درباره کریسمس و یا آثار عربی پیدا کرد.

از دید من باید در تارنمای 300 نه از شرکت وارنر بلکه از ایرانیان گله مند بود که از ماست که بر ماست.

ادامه نوروز شاد و خوبی داشته باشید.

Xplode

New Member
حرفات واقعا جای تامل داره.
من هم باهات موافقم . چون باید این کار شناساندن فرهنگ کهن خودمون باید از خیلی وقت پیش انجام میگرفت . هر چند که الان هم دیر نیست و باید به فکر آینده بود.
اگه توی همین سایت قبل از عید مسابقه طراحی در مورد نوروز در تمام انجمن ها صورت میگرفت و تمام بچه های با استعداد این جا در زمینهای 3 بعدی و 2 بعدی طرح می گذاشتن خیلی عالی میشد و لا اقل هر سال حجم بزرگی از کارای نوروزی روی اینترنت میرفت.

آقا چی میشه دولت که این همه پول بدون برگشت برای مسائل مختلف خرج میکنه یه فیلم سفارشی تو هالیوود بسازه ، تازه سود عظیمی هم به دنبال داره.

به هر حال معرفی فرهنگ واقعی ما ، وظیفه بسیار مهمیه.

NAKOOT

Well-Known Member
امسال گوگل بر خلاف سالهای گذشته لوگوی نوروز رو نذاشت !

iransarir

Member
آقای izone به نظر من شما مطالب مفیدی رابیان کردید ولی فکر می کنم که این جمله

من به عقیده همه احترام میگذارم ولی میگم اگر ما حتی 10% خودمان را ایرانی به شمار میاریم و 90% مسلمان یا مسیحی یا زرتشتی یا هر دین و آیین دیگری پس به اندازه اون 10% هم که شده تاریخ و هنر و فرهنگ ایرانی را دست کم در تالارهای خودمان به نمایش بگذاریم.

با موفقیت روبرو نشه چون فکر می کنم عظمت ازدست رفته ایران برای همه ایرانی ها مهم بوده و هست

به نظر من مهمترین وظیفه ما برای بدست آوردن عظمت ازدست رفته
به وجود آوردن یک اتحاد ملی مستحکم است

iransarir

Member
یک مشکل اساسی ما ایرانی ها داریم اینه که شکست هایی را که میخوریم زود فراموش می کنیم

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
با موفقیت روبرو نشه چون فکر می کنم عظمت ازدست رفته ایران برای همه ایرانی ها مهم بوده و هست

دوست گرامی با سپاس و پوزش از اینکه نتوانستم زمانی به این تاپیک بیام.

ببینید این یک واقعیت هست که ما ایرانیها در ده ها و شاید صده اخیر برای دین بیشتر از میهن ارزش گذاشتیم. در هر زمانی که گفتند آبرو یا امنیت کشور در خطر است ما تقریبا کاری نکردیم و تا گفتند که دین در خطر است حاضر به جانباختن شدیم. البته این برای 100% مردم درست نیست همانجوری که هیج زمانی نمیشه گفت همه اینجوری هستند یا نیستند ولی در کل این در تاریخ ثابت شده است.

نمونه کوچک آن اینکه مردم ما برای ساخت مساجد یا بازسازی آن چه اندازه حتی با توجه به فقری که در برخی خانواده ها وجود داشته حتی یک تومان کمک کرده اند! ولی آیا برای بازسازی آثار افتخار ملی کسی شده تا کنون حتی اقدام همگانی بکنه؟ (بازهم میگم این سخن من نه به سیاست کار داره و نه بی احترامی به عقاید کسی هست). پس شخصیت ملی ما همیشه دست دوم و چندم آمده است. نمونه دیگر بارز آن هم اینکه برای نوروز بجز یکی دو نفری کس دیگری نه اینجا طرحی درست کرد نه گروهی ساخته شد که طراحی کنند ولی برای رویدادهای مذهبی در تالارها میخوانید که دسته دسته طرحها ارائه میشه که البته این هم جای پرسشی نداره که چرا.

برای همین من گفتم که حتی اگر 10% هم به فرهنگ و کشور ایران کسی می اندیشه باید به همان اندازه کاری کرد. یکی از کارهای زیباییکه امروز گزارشش به دستم رسید مطرح کردن این مسئله از سوی ایرانیان ساکن نیویورک در رژه سالانه جهانی آنجا بود. یکی از فرتورهای آنرا برایتان در این پست خواهم گذاشت.

به نظر من مهمترین وظیفه ما برای بدست آوردن عظمت ازدست رفته
به وجود آوردن یک اتحاد ملی مستحکم است

با شما کاملا موافقم تنها اینکه اگر راه درست اینکار را پیدا کنیم. از دید من شناخت درست تاریخ و فرهنگ یکی از این راه ها میتواند باشد.

یک مشکل اساسی ما ایرانی ها داریم اینه که شکست هایی را که میخوریم زود فراموش می کنیم

مشکل دیگر هم این است که ما از آنچه خود داریم خشنود نیستیم و سراغ رسوم و آداب بیگانه میرویم.

نمونه های آن والنتاین است که با وجود داشتن سپندارمذگان که ریشه والنتاین است ما هنوز درست برگزار که نمیکنیم هیچ بلکه خیلی ها تا همین یکی دو سال پیش حتی خبری ازش نداشتند. نمونه دیگر دروغ آپریل است که ما دروغ سیزده را داریم. و خیلی دیگر از این نمونه ها.

Xplode

حرفات واقعا جای تامل داره.
من هم باهات موافقم . چون باید این کار شناساندن فرهنگ کهن خودمون باید از خیلی وقت پیش انجام میگرفت . هر چند که الان هم دیر نیست و باید به فکر آینده بود.
اگه توی همین سایت قبل از عید مسابقه طراحی در مورد نوروز در تمام انجمن ها صورت میگرفت و تمام بچه های با استعداد این جا در زمینهای 3 بعدی و 2 بعدی طرح می گذاشتن خیلی عالی میشد و لا اقل هر سال حجم بزرگی از کارای نوروزی روی اینترنت میرفت.

این هم ایرادی است که میشه بیشتر از مدیران گرفت. البته خودمان هم بی تقصیر نیستیم.

NAKOOT

امسال گوگل بر خلاف سالهای گذشته لوگوی نوروز رو نذاشت !

درسته من هم ندیدم ولی در مقابل اعتراضی هم از سوی ایرانیان ندیدم.

alireza-metal

Active Member
چند شب پیش از box office از pmc اعلام شد که فیلم 300 بیشترین فروش رو در هفته پیش داشته و در صدر جدول قرار گرفته به دلیل بالاترین نرخ و میزان فروش ...

که البته به نظر بیشترش مرهون انیمیشن بسیار قوی و فوق العاده اونه و در وحله بعدی اینکه در مورد تاریخ ایران هست و علاقه وافر دیگران به آشنائی به تاریخ ما حالا چه درست یا غلط !

جالب اینجاست که خود دولت جرات کوچکترین کاری رو نداشته و البته جرات هم داشته باشه هیچ کاری ازش بر نمیاد که انجام بده ...

ولی متاسفم که به خاطر بعضی مسائل که خودتون بهتر میدونید روز به روز در دنیا دشمنان بر علیه ما بیشتر میشن و نفرت خاصی یر علیه کشور ما ایجاد میشه و خواهد شد که امید وارم زودتر همه چیز از اون ریشه درست بشه ...

iransarir

Member
آقای izone
من هم کاملا با حرف شما موافق هستم و یکی از دلایل عقب ماندکی کشورمان را افراتی گری بعضی مسولان میدانم .

ولی نمی شود پیشرفت چشمگیر علم را در ابتدای ظهور اسلام ندیده گرفت

اما به نظر من نیروی ایمان به دین قویتر از نیروی میهن پرستی است که می شود به عنوان نمونه از جنگ ساسانیان با اعراب و جنگ عراق و ایران اشاره کرد

ودر نهایت به نظر من این دو را باید در کنار هم داشته باشیم

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
فکر نکنم این فیلم اینقدر بحث داشته باشه... در حالی که واشنکتن تایمز گفته این فیلم برای افرادی که Iq ی زیر حد متوسط دارن مناسبه!!!
چند هفته پیش (قبل از سر و صدای 300) هم یه متن مستند دیدم که نوشته ی یک افسر یونانی بعد از جنگ با ایرانیان باستان بود. تو این مقاله ایرانی ها رو آدم های با فرهنگ و متمدنی معرفی کرده بود...
ایشالا به زودی قسمت هایی از این مقاله رو میزارم.
این فیلم نه شکسته نه حتی توهینه... چون تف سربالای آمریکا بوده. همه ایرانی هارو میشناسن( اگر هم نظر مردم جهان نسبت به ایران امروز خوب نباشه ( که هست) دیگه ایران باستان رو کسی به غیر از تمدن و فرهنگ نمیشناسه)

izone

Active Member
آقای izone
من هم کاملا با حرف شما موافق هستم و یکی از دلایل عقب ماندکی کشورمان را افراتی گری بعضی مسولان میدانم .

ولی نمی شود پیشرفت چشمگیر علم را در ابتدای ظهور اسلام ندیده گرفت

اما به نظر من نیروی ایمان به دین قویتر از نیروی میهن پرستی است که می شود به عنوان نمونه از جنگ ساسانیان با اعراب و جنگ عراق و ایران اشاره کرد

ودر نهایت به نظر من این دو را باید در کنار هم داشته باشیم

با سپاس از شما.

دوست گرامی،

درباره پیشرفت چشم گیر علم در ابتدای دنیای اسلام باید بگم که اگر بخواهیم بدون جبهه گیری سخن بگیم این پیشرفت را نمیشه به پای اسلام گذاشت. دلیل آن هم این است که اگر نگاه کنید حتی یک دانشمند یا سراینده یا سخن پرور هم از عربستان نداشتیم. پس این را نمیشه به منشا اسلام جهت داد (سخن از خود دین اسلام یا ادیان دیگر نیست بلکه سخن تاریخ است). همه یا بیشتر دانشمندان از کشورهایی که تحت سلطه اعراب درآمدند بودند که یکی از آنها ایران و دیگری مصر و ... میباشند. اگر میخواستیم این چنین نتیجه گیری کنیم پس باید همه دانش جهان شناخته شده در 2500 تا 3000 سال پیش و یا نیم آن جهان شناخته شده را از آن ایرانیان دانست. چرا که کوروش بزرگ برای زمان درازی فاتح همه کشورها و زمانی هم نیمی از کشورهای شناخته شده آن زمان بود و همه کشورها تحت فروانروایی ایران بودند. ولی کوروش هیچگاه به خود و ایران اجازه صاحب شدن آنچه از کشورهای تحت فروانرواییش بیرون می آمد را نداد چرا که این امر را دور از انسانیت میدانست و امری نامردمی میدانست. برای همین فرمان آزادی کوروش بزرگ هنوز هم کارآمد جهانی دارد و زبانزد و افتخار بزرگی برای ایران و ایرانی میباشد.

درباره برتری نیروی ایمان به میهن پرستی هم باید یک نکته را بگویم. ایمان به خدا یا الله یا بودا یا اهورا یا هر پرستش شده دیگری از دید من همان ایمانی میتواند باشد که یک فرد به کشور و میهنش دارد. من خود را میهن پرست میدانم چرا که میهنم خالق و آغاز و پایان من است. به خدا همان اندازه عشق میورزم که به میهنم چرا که این دو از هم جدا نیستند از دید من. درست است که خدا میهن و جهان و هستی و ... را آفریده ولی من و شما نیز زاده و شناخته شده با میهنمان هستیم.

درباره شکست در دوره ساسانیان هم باید بگم که حتما درباره هم انگیزی دین و دولت داری در آن زمان خوانده اید. (؟)

در زمان ساسانیان شوربختانه موبدان زرتشتی دو آتشه دینداری میکردند و شوربختانه انسانیت و انسانها را در اختبار دین و آیین میدانستند و نه آنگونه که باید در اصل باشد یعنی دین و آیین برای بهتر کردن وضعیت انسانها. پس میبینید که شکست کشوری در مقابل ایمان به دین افراد دیگری نبوده بلکه دلیل شکست دین گرایی افراطی ایران بوده است.

فکر نکنم این فیلم اینقدر بحث داشته باشه... در حالی که واشنکتن تایمز گفته این فیلم برای افرادی که Iq ی زیر حد متوسط دارن مناسبه!!!

این گفتگو (خواهش میکنم از واژه "بحث" استفاده نکنید) تنها درباره این فیلم نیست بلکه درباره چرا اینها زمان و امکان درست کردن چنین فیلمی را پیدا کردن است و یک گفتگوی کاملا فرهنگی و تاریخی است و اصلا به سیاست کاری نداره.

نمونه هایی از اینگونه فیلمها درباره مصر بسیار ساخته شده ( برای نمونه فیلم مومی یا ایندیانا جونز) ولی چون در همان زمان جنگ فرهنگی و تنش های دیگری درباره مصر نبوده کسی اعتراضی نکرده و به نشان تفریح و سرگرمی گرفته شده. ولی امروزه که گفتگو بر سر ایران و ایرانی بسیار زیاد و گوناگون است نمایش این فیلم میتونه یک اثر منفی برای ایرانیان باشد. چراکه از آنچه سرباز یونانی که شما از آن سخن گفتید و آنچه خوب درباره ایرانیان در پیش گفته شده را در کمتر روزنامه یا خبررسانی غربی یا ایرانی امروزه میشود دید یا شنید.

همه ایرانی هارو میشناسن( اگر هم نظر مردم جهان نسبت به ایران امروز خوب نباشه ( که هست) دیگه ایران باستان رو کسی به غیر از تمدن و فرهنگ نمیشناسه)

به این اعتماد به نفس شما آفرین میگم. ولی شوربختانه باید بگم که بد نیست کمی از دنیای بیرون هم خبر داشته باشید بد نیست. اگر چنین بود که شما میگویید یا میخواهید گمان میکنید که ایران پرستان این همه خود را به تکاپو مینداختند تا چهره درست ایران و فرهنگ راستین ایرانی را به جهانیان بخواهند بشناسانند؟

iransarir

Member
آقای سفیر حرفتون در مورد واشنگتن تایمز قبول ولی اصلا چرا این فیلم ها ساخته بشه اون هم مقایر با واقعیت و اکثرا ضد ایرانی
در پست صفحه قبل در باره سقوط شوروی سابق گفتم و لینک منبع راهم برای تحقیق بیشتر گذاشتم
در ضمن هر بحثی که باعث افزایش معلومات و پیشرفت بشه خوبه حالا اگه از یک موضوع خیلی پیش پا افتاده به وجود بیاد به نظر شما ایرادی داره (شاید هم باعث بشه تا شما به آرزوتون برسید)
من که به هیچ عنوان فکر نمی کنم این موضوع مهم نباشه

VAHID216

مدیر بازنشسته
من هم یک چیزی رو بگم شرکت War Bros یه کمپانی صهیونیستی هست . همین برای یم همچین فیلمی کافیه . با توجه به اینکه مشابه همین فیلم در 20 سال پیش برای مصر ساخته شد که نشون می داد سپاه یهودی به مقابله با مصری ها می پردازه ، در همون زمان درگیری شدیدی بین اسراییل و مصر وجود داشت که مصر در اون زمان جلو دار کشور های عربی بود . این فیلم هم مشابهت هایی داره با اون .
موفق باشید فقط برای اطلاعات عمومی گفتم دلیل ساختن این ها رو.

shirini_forush

Well-Known Member
من فقط نظرم رو گفتم و قصد بیهوده خوندن کار شمایی که درباره 300 بحث میکنید رو نداشتم
بحث کردن شما بد نیست. فقط میگم از 300 آتیش نگیرید, نسوزید, ناراحت نشید, چون خود آمریکایی ها هم اینو قبول ندارن...
همین
حله؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
بیخودی بحث نمی کنیم واسه اطلاع رسانی هم خوبه ، مطمئن باش وجود دارن آمریکایی هایی که قبول دارن مثل سازندگانش.

shirini_forush

Well-Known Member
وحید جون... منم گفتم بیخودی نیست دیگه!!!
(تازه همیشه هستن آدم هایی که درباره ی ما فکر های نادرست میکنن. این که نباید ما رو برآشفته کنه!)
دوباره بخون...حله؟

iransarir

Member
آقای izone

من به عقاید شما احترام میذارم ولی خودم شخصا ایمان به دین را قویتر میدونم چون می تونم خودم رو قانع کنم که به خاطر دستور دینم جونم رو فدا کنم ولی فقط و فقط به خاطر موفقیت کشورم فکر نمی کنم بتونم این کار رو بکنم ولی وقتی دین هم این کار را به من امر میکنه دیگه برای انجام دادن این کار حدو مرزی نخواهم گذاشت

در ضمن این عملیاتهای شهادت طلبانه(به اصطلاح غربیها انتحاری یا تروریستی) را در صورتی که مغایر با دستورات دین نباشه کاملا قبول دارم و برا کارشون احترام قائلم

shirini_forush

Well-Known Member
ظاهرا دوست عزیزمون آقای izone عقایدشون با من و شما یکم فرق داره.(که البته محترم هم هست)
izone جان شما اگر زرتشتی هستی یا در باره ی عزیزان زرتشتی (یا زردشتی؟) مطالعه داشتی(یا کلا درباره ی ایران باستان) ممنون میشم بهم pm بدی... یه سری سوال دارم.
(من به اساطیر و... خیلی علاقه دارم - به خصوص اساطیر و نیاکان پارس)

izone

Active Member
armanemellat گرامی.

زماینکه شما اینگونه میگویید یعنی اگر دین به شما دستور بده کشورت را به ویرانه تبدیل کنی خواهی کرد! (؟)

دین و آیین زمانی مقدس میشه که در خدمت مردم باشه نه برعکس.

ولی در کل گمان میکنم هم از موضوع گفتگوی این تاپیک که حرکتی ملی (نه دینی ) بود بیرون رفتیم و هم اینکه داریم برخلاف قوانین اینجا که یک انجمن حرفه ای است عمل میکنیم. پس بهتره که به این گفتگو در اینجا پایان بدیم چون کار درستی نیست که بر خلاف قوانین کاری انجام دهیم. اگر خواستید در ایران یاد یا هر کجای دیگر در خدمت شما هستم. البته اگر شما هم مانند من گفتگو میکنید برای تغییر یافتن نه گفتگو برای اثبات آنچه که مطمئن هستیم درسته! چون در آن زمان گفتگو فایده ای نداره.

از دوستان و مدیران گرانمایه هم پوزش میخوام اگر در چند پست من گفتگو به جاهای دیگر کشید. اگر نیاز میدانید پستهای مرا خواهشا کاملا پاک کنید که خللی در کار انجمن پیش نیاد.

سفیر جان اگر پرسشی دارید تا آنجا که آگاهی داشته باشم در خدمت شما هستم. ولی بهتره یا در ایران یاد مطرح کنید یا با پیام خصوصی که اولی بهتر است.

iransarir

Member
یه مطلب تو هفته نامه شهر آرا خوندم حیفم اومد اینجا نزارمش به شما هم پیشنهاد می کنم حتما بخونید
گاف های فیلم 300
1- قلیان:معلوم نیست نویسنده از کجای تاریخ این را در آورده که خشایار شاه در صحنه ای از آن قلیان بکشد این در حالی است که عمر قلیان از چند صد سال در ایران بیشتر نیست.بنا برین نمی شود 480 سال قبل از میلاد مسیح ایرانیان قلیانی باشند
2-لهجه عربی :
این یکی هم معلوم نیست مربوط به کدام قسمت از تاریخ ایرانیان آن زمان استکه لهجه سربازان ارتش خشایار شاi
عربی است. در حالی که همه میدانیم زبان و لهجه ایرانیان قبل از اسلامچه ویژگی های خاصی داشت
3-لباس زیر:
اگر کمی دقت کنید آخر فیلم آن جایی که لئونیداس با ارتش خود روی زمین افتادن متوجه می شوید که لبسهای زیرشان شبیه لباس های امروزیست طوری که حتی دوخت های زیروروی آن همشبیه به مدل های امروزیست
4- تیپ خشایار شاه:
در اکثر منابع تاریخی حتی آنچه که هرودت یونانی نوشته خشایار شاه فردی بلند بالا سپید روی،نکته سنج و با سیاست بوده استولی معلوم نیست چراتوی فیلم300آمریکایی ها، یک آدم تیره پوستبا بزک دوزک و آرایش های هندی هاست و از آن نشانه های تاریخی در او نیست
5- لباس اعراب یا ایرانی ها:
طراحی لباس اعراب بادیه نشین و گاه آفریقاییان برای ایرانیان آن هم به آن شکل احمقانه اش از دیگر نکات خنده دار فیلم است
6-زن ایرانی زن یونانی:
بعد از صحنه ای که گوژپشت یونانی با وعده خشایار شاه که به او وعده مال دنیا و دختران زیبا را می دهد و او به هموطنانش خیانت می کند ،بلا فاصله زن شاه لئونیداس را میبینیم که در غیاب شوهرش به هر دری می زند که بقیه ارتش را به کمک 300 دلاور شجاع بفرستد،و از آن طرفزن های ایرانی را زنانی حرمسرایی جلوه میدهد این برداشت را بگذارید در کنار داستانها وروایاتی که ما در باره زنانی چون شیرین و کتایون و گرد آفرید در فر هنگ ایرانی داشتیم.
7-خدای خدایان:
در صحنه ای از فیلم خشایار شاه می گوید(من خدای خدایان هستم)در حالی که این اشتباه است.در فرهنگ ایرانی پرستش اهورا مزدا به عنوان فرهنگ یکتا پرستی مطرح بوده و هیچ گاه آنها خود را اینگونه خطاب نمی کردند در واقع او می توانست بگوید من شاه شاهانم اما خدای خدایان با انگارهای عقیتی خود خشایار شاه هم مغایرت دارد
8-خوش تیپ های روشنفکر:
اکثر سربازان یونانی که در این فیلم خوش تیپ ،شجاع،چشم آبیو با معرفت اند و مثل ورزشکارانحرفه ای ،درشت اندام و آنچنانی انداما اکثر این(بدن درست ها) به طور مداوم روی مفاهیمیمثل آزادیو دموکراسی به طور سطحی و گاه احمقانه تاکید
9-سفیر کشی :
در یکی از صحنه ها لئونیداس سفیر خشایار شاه و همراهانش را که برای گفتگوی دیپلماتیک به سراغ او آمده اند با لگد به درون چاه می اندازد.عمل بلاهت گونه کارگردان در تصویر کشیدن این تصویربا صحنه هایی که سعی می کند یونانی ها را ملتی با فرهنگو آزاد منش جلوه دهدصخت در تضاد و اصلا نقض و غرض است
10-تاریخ یا افسانه:
داریوش بزرگ پس از 36 سال سلطنت در دی ماه 486 پیش از میلاد در گذشت و جایش را به پسرش خشایار شا(خشئی ارشه)داد که مادرش آتوسادختر کوروش بزرگ بود.دوران داریوش وخشایار شاه ،دوران آغازین شکوفایی تمدن یونان بود و یونانیان نیز میرفتند که جایگاه خودشان را در تمدن جهانی مشخص سازند و شماری از نویسندگان یونانی در دهه های بعد از داریوش و خشایار شا در جستجوی راهی برای ایجاد یک هویت ویژه برای اقوام یونانی،داستانهای حماسی مقاومت یوناندر برابر ایران عهد داریوش و خشایار شا را ساخته ونشر دادند.این نوشته ها بعد ها برای یونانیان ماند تا گواه مثلا عظمتیبرای آتن و یونان آن روزگار باشد و آنها بتوانند بگویند اگر ایران (بوده) ما هم (بوده ایم).این در حالیعموم مورخین غربیدولت هخامنشی را می ستایند واعتراف دارند که دولت ایران از تمدن بشری پاسداری کردو فرهنگ خاور میانه ای در دوران
هخامنشی متحول گردید وبه اوج رسید. با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا