saeed410
Member
[h=1]3نکته موفقیت دربازاریابی اینترنتی[/h]
[h=2]ایجاد تقویم ماهانه :[/h]
هم اکنون دست بکار شوید و یک طرح وبرنامه دقیق برای فعالیت های بازاریابی خود ایجاد کنید.
تمام فعالیتها شامل ؛ بازاریابی محتوا ، سئو ، بازاریابی ایمیل ، بازاریابی شبکه اجتماعی ، سمینارها و... را در تقویم قراردهید. همچنین ابزاری و اندازه هایی برای اندازه گیری میزان موفقیت خود تهیه کنید.
در تقویم خود باید موارد زیر را مشخص کنید:
[h=2]اندازه گیری معیارهاو اصلاح:[/h]
تعدادی معیار کارایی در نظر بگیرید .این معیارها را در پایان هر ماه اندازه گیری کنید. اگر نیاز بود میتوانید برخی روش ها را اصلاح کنید.
یک سری از معیارها را میتوان باابزار وب مستر موتورهای جستجو اندازه گیری کرد.
[h=2]عدم استفاده از محتوای تکراری[/h]
بارها برای من و شما پیش آمده است که ؛ به دنبال مطلبی در اینترنت میگردیم. در گوگل جستجو میکنیم. عناوین جذاب زیادی میبینیم. وقتی روی لینکها کلیک میکنیم ؛ مشاهده میشود که تمام محتواها یکسان است. هیچ از آنها منبع اصلی را ذکر نکرده اند.من در اینجور مواقع یک عالمه لعن به سایتهای کپی کننده میفرستم.
برای جذب بازدیدکنندگان باید محتواهای یونیک داشته باشید.
در گروه: بازاریابی اینترنتی
منبع: بازاریابی اینترنتی

هم اکنون دست بکار شوید و یک طرح وبرنامه دقیق برای فعالیت های بازاریابی خود ایجاد کنید.
تمام فعالیتها شامل ؛ بازاریابی محتوا ، سئو ، بازاریابی ایمیل ، بازاریابی شبکه اجتماعی ، سمینارها و... را در تقویم قراردهید. همچنین ابزاری و اندازه هایی برای اندازه گیری میزان موفقیت خود تهیه کنید.

- زمان انجام کارها
- تاریخ و زمان انتشار محتوا
- نوع محتوا
- کانالهای ارسال محتوا
- معیارهای اندازه گیری کارایی
[h=2]اندازه گیری معیارهاو اصلاح:[/h]
تعدادی معیار کارایی در نظر بگیرید .این معیارها را در پایان هر ماه اندازه گیری کنید. اگر نیاز بود میتوانید برخی روش ها را اصلاح کنید.

یک سری از معیارها را میتوان باابزار وب مستر موتورهای جستجو اندازه گیری کرد.
[h=2]عدم استفاده از محتوای تکراری[/h]
بارها برای من و شما پیش آمده است که ؛ به دنبال مطلبی در اینترنت میگردیم. در گوگل جستجو میکنیم. عناوین جذاب زیادی میبینیم. وقتی روی لینکها کلیک میکنیم ؛ مشاهده میشود که تمام محتواها یکسان است. هیچ از آنها منبع اصلی را ذکر نکرده اند.من در اینجور مواقع یک عالمه لعن به سایتهای کپی کننده میفرستم.
در گروه: بازاریابی اینترنتی
منبع: بازاریابی اینترنتی