royal-music
Member
با سلام خدمت همه دوستان مجيدآنلايني:
همون طور كه ميدونيد ما هر روز با بخشهاي مختلف ويندوز،اينترنت و...كار ميكنيم و شايد خيلي هم تخصص در كار كردن در بخشهاي ذكر شده داشته باشيم ولي وقتي صحبت از يك تعريف علمي براي اين بخش ها به ميون مياد نمي تونيم يك تعريف علمي براي اون پيدا كنيم.من اينجا يك سري سوال نوشتم كه تعريف علمي خيلي از اونا رو نمي دونم به همين دليل خواستم از اطلاعات كامل شما دوستان استفاده كنم و پاسخي براي سوالاتم پيدا كنم
اينم سوالات ابتدايي من:
1-سكتور چيست ومنظورازبدسكتورچيست؟
2-فايل سيستم چيست و هر يك از حالت هاي آن(NTFS-FAT32)چه چيز را نشان ميدهند؟
3-كلاينت چيست؟
4-يه تعريف كلي و علمي براي اينترنت؟
5-IPچيست؟
6-Portچيست؟
7-پروكسي چيست؟
8-سرور چيست؟
9-BitRateوSampleRateدر فايلهاي صوتي - تصويري بيانگر چه چيزي هستند؟
10-فرمت يك فايل بيانگر چيست؟آيا ميتوان اينگونه گفت كه كه فرمت نشانگر نوع فايل است؟
11-در بخش تنظيمات يك فايل در قسمتAttributesقسمت آرشيو(Archive) چه وظيفه اي به عهده دارد؟
12-وظيفه بخش رجيستري در ويندوز چيست؟
14-Lanچيست؟آيا شبكه هايي كه در كافي نتها وجود دارد Lanهستند؟شبكه هاي مدارس چطور؟
15-PCمخفف چه كلمه اي است؟
16-كوكي ها(Cookies)چي هستن؟
17-Publishكردن يعني چي؟
18-پروتكل چيست؟(Ftp-Http)
19-پينگ(Ping)چيست؟
20-ديتابيسها يا همون بانكهاي اطلاعاتي چي هستن و اصلا وظيفشون چيه؟
21-تل نت کردن يعني چي؟
22-قسمت هاي مختلف يك آدرس ايميل و يك آدرس سايت را تشريح كنيد؟(مثلاPeymanOnline @ Gmail .comو http:// www. Majidonline .com)
23-محتوي قانون كپي رايت چي هست؟مثلا اگر از يك سايت كدي بردارم و آن را بدون ذكر نام سايت در سايت خودم قرار دهم مشكلي برايم پيش خواهد آمد؟
24-منظور ازOpenSourceبودن چي هست؟
در آخر هم از همه دوستان و رئيس انجمن عذر مي خوام كه از قانون شماره 10و11 سرپيچي كردم چون تعداد سوالات زياد بود نخاستم سوالات رو در ارسالهاي جدا بفرستم.
با تشكر
پيمان
همون طور كه ميدونيد ما هر روز با بخشهاي مختلف ويندوز،اينترنت و...كار ميكنيم و شايد خيلي هم تخصص در كار كردن در بخشهاي ذكر شده داشته باشيم ولي وقتي صحبت از يك تعريف علمي براي اين بخش ها به ميون مياد نمي تونيم يك تعريف علمي براي اون پيدا كنيم.من اينجا يك سري سوال نوشتم كه تعريف علمي خيلي از اونا رو نمي دونم به همين دليل خواستم از اطلاعات كامل شما دوستان استفاده كنم و پاسخي براي سوالاتم پيدا كنم
اينم سوالات ابتدايي من:
1-سكتور چيست ومنظورازبدسكتورچيست؟
2-فايل سيستم چيست و هر يك از حالت هاي آن(NTFS-FAT32)چه چيز را نشان ميدهند؟
3-كلاينت چيست؟
4-يه تعريف كلي و علمي براي اينترنت؟
5-IPچيست؟
6-Portچيست؟
7-پروكسي چيست؟
8-سرور چيست؟
9-BitRateوSampleRateدر فايلهاي صوتي - تصويري بيانگر چه چيزي هستند؟
10-فرمت يك فايل بيانگر چيست؟آيا ميتوان اينگونه گفت كه كه فرمت نشانگر نوع فايل است؟
11-در بخش تنظيمات يك فايل در قسمتAttributesقسمت آرشيو(Archive) چه وظيفه اي به عهده دارد؟
12-وظيفه بخش رجيستري در ويندوز چيست؟
14-Lanچيست؟آيا شبكه هايي كه در كافي نتها وجود دارد Lanهستند؟شبكه هاي مدارس چطور؟
15-PCمخفف چه كلمه اي است؟
16-كوكي ها(Cookies)چي هستن؟
17-Publishكردن يعني چي؟
18-پروتكل چيست؟(Ftp-Http)
19-پينگ(Ping)چيست؟
20-ديتابيسها يا همون بانكهاي اطلاعاتي چي هستن و اصلا وظيفشون چيه؟
21-تل نت کردن يعني چي؟
22-قسمت هاي مختلف يك آدرس ايميل و يك آدرس سايت را تشريح كنيد؟(مثلاPeymanOnline @ Gmail .comو http:// www. Majidonline .com)
23-محتوي قانون كپي رايت چي هست؟مثلا اگر از يك سايت كدي بردارم و آن را بدون ذكر نام سايت در سايت خودم قرار دهم مشكلي برايم پيش خواهد آمد؟
24-منظور ازOpenSourceبودن چي هست؟
در آخر هم از همه دوستان و رئيس انجمن عذر مي خوام كه از قانون شماره 10و11 سرپيچي كردم چون تعداد سوالات زياد بود نخاستم سوالات رو در ارسالهاي جدا بفرستم.
با تشكر
پيمان