سلام.
به یه مشکل بر خوردم که هرچی فکر روش می کنم به نتیجه نمیرسم.
داخل فرم با تنضیم رویداد ها الان یکی از کنترل هارو میتونیم روی فرم حرکت بدیم با موس.
خوب حالا میخوام که این کنترل رو فقط بتونه روی یک محور دایره یی حرکت کنه و از اون محور داخل یا خارج نشه.
مثلا یک الکترون از روی مدارش به داخل یا خارج حرکت که نمی کنه! .
یعنی نتونیم کنترل رو به هر قسمت از فرم جابه جا کنیم فقط حول یک دایره بتونیم بچرخونیم.
دوستان اگر فکر نمی دونم رفرنسی هر چی که به ذهنتون میرسه بگین شاید به نتیجه برسه!
مممنون
از چنین سورسی هم برای رویداد استفاده می کنم که ببینم در محدوده هست یا نه! ولی فکر کنم باید محیط رو به فرم پیکسلی تغییر بدم که نمیدونم چطور!
به یه مشکل بر خوردم که هرچی فکر روش می کنم به نتیجه نمیرسم.
داخل فرم با تنضیم رویداد ها الان یکی از کنترل هارو میتونیم روی فرم حرکت بدیم با موس.
خوب حالا میخوام که این کنترل رو فقط بتونه روی یک محور دایره یی حرکت کنه و از اون محور داخل یا خارج نشه.
مثلا یک الکترون از روی مدارش به داخل یا خارج حرکت که نمی کنه! .
یعنی نتونیم کنترل رو به هر قسمت از فرم جابه جا کنیم فقط حول یک دایره بتونیم بچرخونیم.
دوستان اگر فکر نمی دونم رفرنسی هر چی که به ذهنتون میرسه بگین شاید به نتیجه برسه!
مممنون
از چنین سورسی هم برای رویداد استفاده می کنم که ببینم در محدوده هست یا نه! ولی فکر کنم باید محیط رو به فرم پیکسلی تغییر بدم که نمیدونم چطور!
کد:
privatevoid button1_LocationChanged(object sender, EventArgs e)
{
double x1, y1;
for (int i = 1; i <= 360; i++)
{ x1 = 100 * Math.Cos(i * Math.PI / 180) + 300;
y1 = 100 * Math.Sin(i * Math.PI / 180) + 100;
if (((Control)sender).Location == newPoint(Convert.ToInt32(x1), Convert.ToInt32(y1)))
{
}
}
}