206 صندوقدار

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
چند وقت پیش شروع به مدل کردن یه 206 صندوقدار کردم اما انگار طلسم شده و کارهای دیگه اجازه نمیده تمومش کنم
بهترین راه حل این بود که اینجا بزارم و تمومش کنم و از نظرات دوستان هم بهره لازم و ببرم.

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    252.1 کیلوبایت · بازدیدها: 58
آخرین ویرایش:
سلام ایول چقدر low poly شروع کردی آفرین فقط یه tri زیره آینه بقل میبینم پیشنهاد میکنم یه ادج دیگه به وسط بدنه ماشین اون جا که بین ادج ها فاصله افتاده اضافه کنی واسه تمیزی کار و رندرینگ در مراحل بعدی

prince_Persia_7

Well-Known Member
تا اینجای کار که خیلی خوب در آوردی . ماشالا مدلینگت هم که خیلی خوبه . ادامه بده حتما چیز جالبی در میاد. کارای شما باعث میشه آدم رغبت بیشتری به مدل سازی پیدا کنه .
من میخوام بعد امتحانا روی مدل سازی ماشین کار کنم چون احساس میکنم تو مدل سازی هنوز ضعف دارم. یه زمانی میخواستم پراید بسازم شد این ! :green:
تازه میفهمم که باید ماشین رو با Plane بسازم.

پیوست ها

• Pride03.jpg
    Pride03.jpg
    254.7 کیلوبایت · بازدیدها: 49

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام ایول چقدر low poly شروع کردی آفرین فقط یه tri زیره آینه بقل میبینم پیشنهاد میکنم یه ادج دیگه به وسط بدنه ماشین اون جا که بین ادج ها فاصله افتاده اضافه کنی واسه تمیزی کار و رندرینگ در مراحل بعدی

مرسی حمید جان اون سه ضلعی نیست چهار ضلعی به خاطر اون قسمت گلگیر که یه حالت خاصی داره اگه نگاه کنی معلومه .فکر کنم در اوردن اون قسمت هم یه مقدار سخت باشه
_اگر خرابکاری نشه حتما یه اج اظافه میکنم.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
تا اینجای کار که خیلی خوب در آوردی . ماشالا مدلینگت هم که خیلی خوبه . ادامه بده حتما چیز جالبی در میاد. کارای شما باعث میشه آدم رغبت بیشتری به مدل سازی پیدا کنه .
من میخوام بعد امتحانا روی مدل سازی ماشین کار کنم چون احساس میکنم تو مدل سازی هنوز ضعف دارم. یه زمانی میخواستم پراید بسازم شد این ! :green:
تازه میفهمم که باید ماشین رو با Plane بسازم.

مرسی خوشحالم که اینو میشنوم.
اولین مرحله مدلسازی اینه که قبل از مدلسازی چند دقیقه به مدل نگاه کنیم و بهترین روش رو برای ساخت اون مدل پیدا کنیم این پرایده هم به خاطر روش اشتباه به این حال در اومده.
موفق باشید:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
افرین کوروش جان :rose:
منم کلی مدل نصفه دارم که باید تکمیل شه ولی وقت نمی کنم
از دور کارهاتون رو می بینم
منتظر اخر کارم

موفق باشی دادا :rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
تا اینجا که خوب پیش رفتین. سعی کنین تا حد امکان فاصله بین اج ها یکسان باشه تا منحنی روی فیس ها منظم تر ایجاد بشه.
منتظر ادامه کار و در نهایت کار پایانی هستم :)

koorosh_kh

باحالترین کاربر
lخیلی ممنون از مهران و سروش جان که کار رو دنبال میکنید
هنوز تصمیم نگرفتم که تا آخر پالی کار کنم یا به سابدیو تبدیل کنم اگر به سابدیو تبدیک کنم دیگه مهم نیست که اجها منظم باشه ولی اگر تا آخر پالی کار کنم حتما فاصله اجها رو منظم میکنم.

max vray

کاربر VIP
به به سلام استاد مایاااااا
خوبی؟
به به چه مدل نازی شده:)
اقا تموم شد بده یک دوری بزنیم باهاش:green:
من که نمره مدلسازیم منفیه اما معلومه که کارت عالیه
منتظر اتمام کارت هستم شدید:rose:
من یک زانتیا و یک ماتیز تا کاپوت ساختم خسته شدم:lol:
موفق باشی:rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام آقا کوروش

با اون کارای حرفه ای که من از شما دیدم . مطمئنم اینم یه کار تک میشه مثل خودت ........ :wink:
منتظریم ..........

موفق باشی .....

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
محمد جان اگه به من بگی استاد پس به استاد ها چی میگید:green:
اسا کو جان این حرفا رو نزن که الکی به خودم امیدوار میشم:green:
توجه شما باعث میشه که سنبلش نکنم و با دقت روش کار کنم
امشب که برسم خونه حتما روش کار میکنم
باز هم از توجهتون بسیار ممنون :rose::rose:

emad04

Well-Known Member
سلام
خیلی خوب شده تا اینجا . بیس کار رو هم خوب درآوردی .
ادامه بده که حتمآ مثل کارای امضات در میاد .
موفق باشی

SinaTR

Well-Known Member
سلام
من منتظر می مونم تا کارتون تموم شه، منم 5روز پيش 206 اس دی رو کامل ساختم فقط داشبورد و تو دری و موتورش مونده که حوصله نکردم بسازم!
موفق باشيد

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
من منتظر می مونم تا کارتون تموم شه، منم 5روز پيش 206 اس دی رو کامل ساختم فقط داشبورد و تو دری و موتورش مونده که حوصله نکردم بسازم!
موفق باشيد

ممنون از توجهتون :rose:
حالا این 206 که ساختید و بزارید تو گالری بینیم این مدل ما قرار چی از آب در بیاد .

SinaTR

Well-Known Member
ممنون از توجهتون :rose:
حالا این 206 که ساختید و بزارید تو گالری بینیم این مدل ما قرار چی از آب در بیاد .

تو امضام گذاشتم لينکشو، فقط چون هرچی صفحه ای که توش پست دادم reload می کردم امضامو خودم نمی ديدم! واستون پيام خصوصی هم فرستادم

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا مکس 2012 هستش دیگه. من نصب کردم دیدم یکم سنگین میزنه. البته دستگاهم قوی هستش. ولی چون دیدم تو محیط view port سایه داره پاکش کردم. حالا گزینه ای 100 داره که حذف بشه اون سایه نه؟! یا یک کاری کرد که سبک تر بشه. برنامش. در کل ایراد های مکس 2012 یا چیزهایی جدیدی که اضافه شده یا خلاصه هر چی ازش فهمیدی رو یک لطفی بکن برای من پیغام خصوصی کن. چون یادم میره دوباره بیام این تاپیک

جدیدترین ارسال ها

بالا