200 Gb هاست 3 هزار تومان

اتفاقا در كنار پروژه هاست رايگان ( حدود 1 ماه ديگه ) قرار شده ارزون ترين و با كيفيت ترين هاستينگ ايراني رو بزنيم ( با همين قيمت هايي مثل الآن و ترين هامون هم الكي نيست و خودتون خواهيد ديد )

اين شركت سرور هاي زيادي داره ، يعني الآن دي ان اس هاست خودم اينه :

ns533.hostgator.com
ns534.hostgator.com

بعدشم شل معروف بنده چيه من يه C99 آپ كردم و مشخصات رو ديدم !
اينم لينك شل : www.k0d.by.ru/shell/k0d.php
--------------
و اين كه شما فكر مي كنيد اينا حالشون خرابه اشتباهه !
اين هاستينگ هاي ايراني هستند كه قيمت هاي نادرست و بسيار بالا مي گيرند و اگه شما فكر مي كني كه اينا ريگي تو كفششونه ، بايد بگم كه اگه اين طور بود ، رتبه شون تو وب هاستينگ ريويو 1 نبود !
و نكته بعدي ! همه مشتري ها كه همه 200 گيگ رو استفاده نمي كنند ، من خودم تا الآن 1 گيگ استفاده كردم !

موفق باشيد!

اينم سايتي كه من موقتا تا خريد سرور رو اين سرور گذاشتم :
www.parsgibit.com
اينم آي پي : 74.53.29.18
اينم هاست من با آي پي : http://74.53.29.18/~ali/
( اينكس رو عوض نكردم )
بالاخره این شرکت که نمیتونه هارد 1 ترابایتیش رو به 1000 نفر بفروشه با این ایده که هیچ کس نتونه پرش کنه . این کلاه برداری هست .
بعدشم اگه 100 تا سرور هم داشته باشند نگهداری و خرید اون سرور به ماهی15 تومن نمی ارزه ...............
این که تو ریویو هم رتبه یک رو کسب کرده قبول . ولی دلیل نمیشه که همه سیاست های شرکت بویژه نمایندگان ایرانیش درست باشه .

به هر حال !
سرويشاشون حرف نداره و هاستينگي كه ديتا سنتر داشته باشه براش مشكلي نيست !
در ضمن من براتون از آلمان و انگلستان خريد مي كنم كه به مشكل هم بر نخوريد !

دوست من اين طور فكر نكنيد ، وقتي به شما 200 گيگابايت داده ميشه شما مي تونيد از 200 گيگابايتتون استفاده كنيد.
اگر براي شما سوع استفاده از منابع زده شد و ساپسند شديد بنده به شما پولتونو كاملا بر مي گردونم ( به شرتي كه از ريپد كيل و امثال اون استفاده نكرده باشيد )

دوست من اين طور فكر نكنيد ، وقتي به شما 200 گيگابايت داده ميشه شما مي تونيد از 200 گيگابايتتون استفاده كنيد.
اگر براي شما سوع استفاده از منابع زده شد و ساپسند شديد بنده به شما پولتونو كاملا بر مي گردونم ( به شرتي كه از ريپد كيل و امثال اون استفاده نكرده باشيد )
خوب همینه . شما خودت حرف های خودت رو نقض میکنی .
وقتی من گفتم یه سرور کامل فقط برای 5 نفر آدم اونم ماهی 15 تومن جمعا گفتی که این 5 نفر که از فضای کامل استفاده نمیکنند . پس یعنی شما فضا رو به 500 نفر اجاره میدی با این علم که هیچ کدوم نمیتونند این هارد رو پر کنند .
پس اینجا کلی از سیاست های شما و هاستتون زیر سوال میره .
دوما پیرامون بازپس دادن پول . چه تضمینی وجود داره ؟

دوست من در اين صورت ، فضاي سرور افزايش پيدا مي كنه
الان شما فكر مي كنيد كدوم يكي از هاستينگ هاي خارجي يه هارد 1000 رو واسه 5 تا هاست 200 گيگي مي زاره ؟

میلاد

Member
سلام
جناب همکار انجمن به شما توصیه میکنم تمام موارد را شفاف سازی کنید که بعد کاربرا دچار مشکل نشن و به قول گفتنی از حول حلیم توی دیگ نیوفتن.
مثلا ذکر کنید اگه وسوسه شدید که این هاست را بگیرید و آپلود سنتر یا دانلود سنتر روش راه بندازید به دقیقه نکشیده ساسپندتون میکنن و پول به کسی نمیدن.
و همچنین سایر موارد که شما خودتون به عنوان همکار انجمن صلاح میدونم و وظیفه دارید شفاف سازی کنید و مطلبی را در مورد قوانین این شرکت عنوان کنید. ;)
شما به اصطلاح همکار انجمن هستید و انتظار نمیره چیزی را از مشتری هاتون پنهان کنید. :d

چند مورد رو كه ميلاد جان ذكر كردند
http://www.hostgator.com/tos.shtml
اينم تريم او سروري
بعد خدمتتون بگم كه اينا معتبرن ولي اگه بخاي سرشون كلا بزاري و اسپم كني يا شل آپلود كني در جا ساسپندي.
منم خيلي سرم درد نمي كنه !
از اين به بعد تا زمان فري هاستينگ فقط دومين مي ثبتم ديگه .
دومين هاي .com .net .org .info.us .biz براتون با توجه به تخفيفي كه خورده روشون به 4500 تومان ثبت مي كنم با پنل اختصاصي .

موفق باشيد

درضمن از مديراني كه به اين بخش دسترسي دارن خواهش مي كنم كه قفل كنند تاپيك رو...

دوست من در اين صورت ، فضاي سرور افزايش پيدا مي كنه
الان شما فكر مي كنيد كدوم يكي از هاستينگ هاي خارجي يه هارد 1000 رو واسه 5 تا هاست 200 گيگي مي زاره ؟
شما چی فکر میکنید ؟
الان شما فکر میکنید کدوم یکی از هاستینگ های خارحی یه هارد 1000 رو واسته 5 تا هاست اونم ماهیانه 15 هزارتومن بزار ؟

هيچ كدوم !
چرا راه دور ميريم ؟
مي خواين من چند تا هاستينگ معتبر ايراني رو معرفي كنم كه مثلا 40 گيگ هارد دارن و به مشتري ها بيشتر فروختن ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا