||||||2 نا کار برای عید غدیر|||||||||||

وضعیت
موضوع بسته شده است.

205

Member
حوب شد من گفتم دیگه ادامه ندید!!!!!!

نمی گفتم چی می شد :lol:

از تمام مسایل بگذریم.

من الان تقریبا دو سال و اندی ماه هست دارم تو هند زندگی می کنم.
هندی که هزار جور آدم با هزار جور دین و مسلک و.......... دارن توش زندگی می کنن.

من تا حالا ندیدم یه مسلمون با یه هندو یا با یه مسیحی جر و بحث کنه.

از این رفتارشون خیلی خیلی خوش میاد.

وقتی یه نفر با یه چیزی مخالف توی جمعی که می دونه شاید بعضی ها با نظرش
مخالف باشن . اگه اون چیز رو مطرح نکنه خیلی بهتره.

که دیگه کار به اینجا ها نکشه.

سامان جان شما اگه مخالف اسلام و اینجور چیزها هستی واجب نیست بیایید توی جمع مطرح کنید.

شما مخالفی شاید دو نفر هم با شما مخالف باشن سه نفر هم با این دو نفر.!!

نظر شما محترم ولی شما نمی تونید نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید.همون جور که من
نمی تونم !!!

من دیگه نمی دونم چی بگم!

فعلا :arrow:

205 گفت:
سامان جان شما اگه مخالف اسلام و اینجور چیزها هستی واجب نیست بیایید توی جمع مطرح کنید.

شما مخالفی شاید دو نفر هم با شما مخالف باشن سه نفر هم با این دو نفر.!!

نظر شما محترم ولی شما نمی تونید نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید.همون جور که من
نمی تونم !!!

شما اينو بخونيد منظور من اين است
عين همون حرفهاي شما منتها با يك نگارش ديگر

دين با سياست برابر است اگر مسايل سياسي در اين سايت قراره مطرح نشود مسايل ديني هم بايد ممنوع شود

نظر من اين است
خوب منم فردا يك موضوع سياسي مطرح كنم بگم دوستاني دوست ندارن نظر ندهند اين نميشه در يك جو مسالمت آميز بايد از هم انتقاد كرد
من اين را ضعف قانون مجيد آن لاين مي دانم كه اگر مسايل سياسي ممنوع شده بايد مسايل ديني ممنوع شود چرا كه رهبر كبير انقلاب امام خميني فرمود دين از سياست جدا نيست
حداقل به حرف رهبر انقلاب اعتنا شود كه هردورا بايد ممنوع كنند يا هردو را به يكسان آزاد كنند
اينجا انجمن گرافيك نه دين و سياست اينكه در لواي گرافيك يه موضوع مذهبي بيرون بدهيم اين نمي شود حرف من اين است
اگر هم حرف بدي زده ام ديگران قضاوت كنند

پس اين شما هستيد كه خواستيد در قالب گرافيك نظرات مذهبي خودتان را تحميل كنيد
اگر مسلمان هستيد در اسلام مذهب و سياست دو لبه قيچي هستند اگر مسايل سياسي در اين انجمن ممنوع شده مسايل مذهبي هم بايد در كنار آن ممنوع شود همانطور كه خودتان نوشته ايد تحميل عقايد نبايد باشد
من با كسي هم دشمن نيستم و اوني هم كه فكر ميكنه من دشمنش هستم باز با جان و دل برايش كمك مي كنم

saeednajafi

Member
سلام بچه ها
من هم عيد غدير رو به همه تبريك ميگم

به نظر من اين بحث رو با اين بابا ادامه نديد. بحثي كه آخرش معلومه به كجا ختم ميشه ... :wink:
بذاريد هر جوري ميخواد حال كنه .

205

Member
منم با هیچ کسی دشمنی ندارم

این که چون مسایل سیاسی اینجا مطرح نمی شه نباید مسایل دینی هم مطرح بشه .دیگه مربوط به من و شما نیست.

مربوط به مدیریت سایته و قوانینی که برای سایت وضع شده.

اگه آقا مجید یا آقا پیمان بگن این جور مسایل را هم مطرح
نکنید.
چشم روی چشم ما دیگه مطرح نمی کنیم.

چون سایت مال اوناست و حق دارن بگن چی باشه چی نباشه.

شما هم اگه نظری داری برو به مسولین سایت بگو

نه اینکه بیایی اینجا اینجوری مطرح کنی!

درضمن اگه آقا مجید یا آقا پیمان یا هر کدوم از مدیران
این تاپیک و یا تاپیک های مشابه (که ماشا الله کم هم نیستن )رو می یبینن بی زحمت تکلیف ما رو روشن کنن.

تا انشا الله دیگه از این موارد توی انجمن ها نباشه.

اگه هم قوانین رو عوض کردید یه اطلا عیه ای چیزی بدید همه بدونن.

[hr:eeaa06333a]

حضرت عیسی (ع) می فرماید:
کاری را که دوست نداری با تو کنند با مردم آن کار را مکن.

یه چیز دیگه شما که هی میگی فرهنگ تازیان و دین تازیان و این جور چیزا

اگه ایطوری هست امریکایی ها و .... باید بگن مسیحیت یک دین و فرهنگ بیگانه و وارداتی هست و ما آنرا قبول نداریم

در ضمن دین چیزی نیست که شما بیایی بگی ماله یه قوم خاص یا یه گروه خاص هست.!!!!

شما که میگی عید مهرگان و خرمن کوبی و........ به فراموشی سپرده شده و.....

باید بگم این جشتها و مراسم ها برای زرتشتیان هست.

چون تعداد زرتشیان کم شده به همین دلیل این مراسمات کم شده و فقط بین زرتشتیان

رواج داره وخیلی به صورت عمومی برگزار نمی شه.

شما که مسیحی هستید . چیکار با جشن های زرتشتین دارید؟؟

اگه این جشنها خیلی براتون مهم و جالب هست می تونید برید و در آنها شرکت کنید.!!

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

خوب علي رغم ميلم من هم حرفم را مي زنم...

سامان جان با اين حرفت كه دين از سياست جدا نيست موافقم تا حدودي... ولي اين دليل بر صحبتهاي شما نميشه..
بنده هم دينم اسلام است نه به اين خاطر كه در مدرسه و دانشگاه و جامعه اين دين به بنده تحميل شده ! براي اينكه اين دين را با روحيات و ميل خودم سازگارتر ديدم...

حق داريد كه از اسلام تنفر داشته باشي ! فعلا به خاطر جدا نبودن همين دين و سياست بزرگترين ضربه ها را ملت ميخورند كه همگي به پاي دين نوشته ميشه.. كرم و سيب همه جا هست... در هر فرقه و دين و مسلكي آدمهاي خوب و بد داريم.. از شانس بد ما شده اينجوري...

دوست ندارم جوري بشه كه صحبتهاي همديگه را نقد كنيم (چه صحبتهاي شما و چه صحبتهاي بقيه دوستان) ولي ناچارا (عفو كنيد) يكم توضيحات ميدم..
چون بنده هم مثل خود شما زماني مدير بودم و بسته به مسووليت كه داشتم مجبور بودم چيزهايي را رعايت كنم (كه الآن خدا را شكر ديگه مجبور نيستم و ميتونم مثل يك كاربر عادي نظرم را بگم) . توي اين هنجارهايي كه ما بايد رعايت ميكرديم اولين ارزش براي ما موقعيت و حفظ منافع سايت بود..

بايد جلوي همچين بحثهايي را ميگرفتيم تا خداي ناكرده مشكلي پيش نياد . (به دليل سياست زيباي دولت و حكومت در فيلترازيسيون سايتها !!!) . ما نميتونيم جلوي تبريك گفتن اعياد مختلف مذهبي (ما عيد پاك و كريسمس را هم تبريك گفتيم) مخصوصا اعياد اسلامي كه اكثريت كاربران اين سايت را تشكيل ميدن بگيريم.. همينطور كه جلوي تبريك هيچ كدوم يك از اعياد ديگه را نگرفتيم و نخواهند گرفت..

اينجور تبريك ها فقط به عنوان شادباش هستش نه تبليغ و ترويج دين و اسلام يا زرتشت و ...
اگر در اين تاپيك 205 آمده بود و ميگفت كه دين من تك و بقيه دينها فلانند و .. بله با شما موافق بودم.. اما همونجور كه خودتون گفتيد اينجا يك انجمن گرافيكي هستش و 205 عزيز هم به مناسبت عيدي كه براي همه مسلمين عزيز هستش چند طرح را كه با فوتوشاپ آماده كرده بودند گذاشتند..
فكر نميكنم برخورد شما چندان خوب بوده باشه (هرچند از روي غرض نبوده)

اين عيدها و تبريك گفتن ها مال تازيان عرب سوسمار خوار است
نه فقط براي اونها.. براي همه كساني كه مسلمان هستند.. (در انگليس آمريكا و .. و .. هم مسلمان غير ايران و عرب داريم)
توجه داشته باشيد ما ايراني هستيم واين دين وارداتي به ايران كه بزور وادارمان كردند كه به ان ملحق شويم
در اينكه اين دين وارداتي است شك ندارم و شك نكنيد ولي ما (نسل فعلي) بزور اسلام را قبول نكرديم.. و هر لحظه كه اراده كنيم ميتونيم دين خودمون را عوض كنيم !
و البته فكر ميكنم كه دين ها هميشه وارداتي بودند.. (ما زرتشتي غير ايراني نداريم ؟) و البته در زمان پيدايش مسيحيت هنوز قاره آمريكا كشف نشده بود.
توچه داشته باشيد حشنهاي مهرگان وخرمن كوبي و ادريبهشت و نيمه تابستان همه بفراموشي سپرده شده و تنها عيد نوروز برايمان مانده كه آنهم محلوطي بين تاري و پارسي شده است و نوروزمان هم نوروز اصل نيست
بله اكثر اين جشنها مربوط به زرتشتيان عزيز هستش و همونطور كه 205 عزيز گفت فكر ميكنم به دليل كم شدن تعدادشان كمتر برگزار ميشه ولي بنده خودم هرسال در شهر خودم (استنهاي اصفهان و يزد بيش از ساير مناطق كشور زرتشتي داره) و اصفهان به ديدن اين مراسم ميرفتم (چند سالي هست كه فرصت نكردم برم) يا فيلمش را مي ديدم..
فكر ميكنم تا چند سال پيش در كوه صفه اصفهان مراسم برگزار ميشد...

توجه داشته باشيد كه فرهنگ و آيين شما را مي دزد و بجايش فرهنگ عزار و ياس و نا اميدي مي دهد
اگر شما در ماشين را باز بزاريد و سوييچ را هم روش و در يك خيابان مثل ناصرخسرو يا پروين تهران بزاريد توقع نداشته باشيد كه ماشينتون همونجا بمونه و كسي چشم چپ بهش نندازه..
اگر فرهنگ ما دزديده ميشه و منابع ما به تاراج ميره و .. و ... (كه بدبختانه امثال اين موارد كم نيست) از بدي دزد نيست ! بي كفايتي مسوولين و حكام و زمامداران خودمان است !
(سامان جان ازت خواهش ميكنم فقط پيرو اين چند سطر بالايي را از بنده نگير چون باعث ميشه بحث بيش از اين منحرف بشه و به انگ سياسي بودن تاپيك قفل بشه و يا حتي دوستاني كه منتظر بهانه هستند سايت را فيلتر كنند).

از باقي مسائل بگذريم...
اميدوارم بنده را ببخشيد...

فقط در پايان يك چيزي بگم كه ميدونم ممكنه كار دستم بده يا بهانه براي بقيه بشه..

مشكل ما در ايران اسلام نيست ! حكومت اسلامي است ! حكومت اسلامي براي اداره يك علي مانند ميخواهد ! علت تنفر خيلي ها از اسلام هم كاملا مشخص هستش كه از چيست...
اينجا همونجاست كه من مخالف برابر بودن دين و سياست (حداقل در نظام و شرايط جامعه فعلي) هستم !

سايان

Ghamnevis گفت:
سلام..

....

حق داريد كه از اسلام تنفر داشته باشي ! فعلا به خاطر جدا نبودن همين دين و سياست بزرگترين ضربه ها را ملت ميخورند كه همگي به پاي دين نوشته ميشه.. كرم و سيب همه جا هست... در هر فرقه و دين و مسلكي آدمهاي خوب و بد داريم.. از شانس بد ما شده اينجوري...

......
فقط در پايان يك چيزي بگم كه ميدونم ممكنه كار دستم بده يا بهانه براي بقيه بشه..

مشكل ما در ايران اسلام نيست ! حكومت اسلامي است ! حكومت اسلامي براي اداره يك علي مانند ميخواهد ! علت تنفر خيلي ها از اسلام هم كاملا مشخص هستش كه از چيست...
اينجا همونجاست كه من مخالف برابر بودن دين و سياست (حداقل در نظام و شرايط جامعه فعلي) هستم !

سايان

نميخواهم بيشتر براي اين نقد كنم براي اينكه آقا محيد از من خواسته در اينمورد سكوت كنم ما سكوت مي كنيم تا ببينيم آقا مجيد قوانين را تغيير بده تا به نفع همه باشد

خواسته من اين اينجا هر تيپ و قوم و كلاني هست بايد به عقايد همه بيكسان احترام گذاشته شود و راهش اينه كه مسايل مدهبي تحت هر شرايطي باشه همچون مسايل سياسي از انجمن برچيده بشود

Ghamnevis

Well-Known Member
تشكر سامان جان...

متاسفانه من فكر ميكنم هميشه بايد تابع اكثريت بود !
تغيير دادن اين مورد در سايت و قوانين انجمن فعلا به ضرر انجمن باشه و كاري غير اصولي البته !

بايد صبر كنيم تا نسخه جديد سايت يا يك تغيير و تحول اساسي در انجمن كه به همراهش اين موارد هم تغيير كنه..

سايان

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دوستان لطف كنن و اين بحث ديگه ادامه ندن چون اين جور بحث ها در انجمن باعث بروزه مشكلاتي براي سايت ميشه لطفا دقت كنيد
در ضمن شما نبايد به هر موردي جواب بدين و اونو اثبات كنيد چون بعضي ها منتظر همچين موقعيت هايي هستن كه جو انجمن خراب كنن من مستقيم به خوده سامان اشاره ميكنم ايشون پشت پرده رك گويي هر چي دلشون ميخواد ميكن بعد هم ميان اعلام چون من رك بودم به مزاجه مديرن سايت خوش نيومد و جلوي انتقاد هايه منو گرفتن اگه رك گويي توهين كردنه پس لاته سره خيابونم ركه ديگه ؟
آقا سامان ديگه نيته اصلي شما واسه همه كاربرايه سايت روشن شده
. به هم زدن جوه انجمن
توهين به مديران و خراب كردن بعضي از مديران و كاربران سايت
. توهين به اسلام و سياست جمهوري اسلامي ايران نه بعلت انتقاد بلكه به علته به را انداختن اينجور بحثها در انجمن كه به هدفه اصليتون كه همانا بستن اين سايت است (فيلتر شدنه):wink: ( توجه به چندتا پست ايشون در اين مدت كنيد ميفهميد ) با اينكه ميدونيد اين موارد به صراحت در قوانين سايت ذكر شده بازم اينطور بحث ها رو برا ميندازن
سامان شما كه اينهمه دلت واسه سايت ميسوزه و خب هم ميدوني كه اينجور بحث ها واسه انجمن اصلا درست نيست چرا اينچور بحث ها رو برا ميندازي در صورتي كه چند بار به شما راجبه اين موارد تذكر دادن :wink:

سامان جان بذار كاملا روشنت كنم تا حالا هر چي بهت ميدون دادن خودنو عوض كني خودتو عوض كه نكردي هيچي بدتر هم شدي هر دفعه اومدي يه جور جوه اينجا رو بهم زدي

تا كي ميخواي خودتو پشته پرده رك گويي قايم كني و هر چي دلت خواست بگي؟

حيفه اين همه اطلاعات كه شما داري واقعا متاسفم

Ghamnevis

Well-Known Member
اشتباه در ارسال پست (تاپيك اشتباه)

ويرايش شده توسط خودم !

سايان

Mahmoodi گفت:
دوستان لطف كنن و اين بحث ديگه ادامه ندن چون اين جور بحث ها در انجمن باعث بروزه مشكلاتي براي سايت ميشه لطفا دقت كنيد
در ضمن شما نبايد به هر موردي جواب بدين و اونو اثبات كنيد چون بعضي ها منتظر همچين موقعيت هايي هستن كه جو انجمن خراب كنن من مستقيم به خوده سامان اشاره ميكنم ايشون پشت پرده رك گويي هر چي دلشون ميخواد ميكن بعد هم ميان اعلام چون من رك بودم به مزاجه مديرن سايت خوش نيومد و جلوي انتقاد هايه منو گرفتن اگه رك گويي توهين كردنه پس لاته سره خيابونم ركه ديگه ؟
. به هم زدن جوه انجمن
. توهين به اسلام و سياست جمهوري اسلامي ايران نه بعلت انتقاد بلكه به علته به را انداختن اينجور بحثها در انجمن كه به هدفه اصليتون كه همانا بستن اين سايت است (فيلتر شدنه):wink: ( توجه به چندتا پست ايشون در اين مدت كنيد ميفهميد ) با اينكه ميدونيد اين موارد به صراحت در قوانين سايت ذكر شده بازم اينطور بحث ها رو برا ميندازن
سامان شما كه اينهمه دلت واسه سايت ميسوزه و خب هم ميدوني كه اينجور بحث ها واسه انجمن اصلا درست نيست چرا اينچور بحث ها رو برا ميندازي در صورتي كه چند بار به شما راجبه اين موارد تذكر دادن :wink:

سامان جان بذار كاملا روشنت كنم تا حالا هر چي بهت ميدون دادن خودنو عوض كني خودتو عوض كه نكردي هيچي بدتر هم شدي هر دفعه اومدي يه جور جوه اينجا رو بهم زدي

فعلا اين شما هستيد كه جو را خراب مي كنيد تحت نام مديريت هرچه در دهنت بود بيرون ريختي
البته فكر مي كنم شما اينجا را با جاهاي ديگر اشتباه گرفته ايد
برايت تفهيم كنم اينجا انجمن است نه محل ....

و تمام دوستان ديدند كه شما چي نوشته ايد در هر حال هركس مي تواند احترام خود در نگارش خود حفظ كند
و واقعا براي شما متاسفم

saman_sweden2 گفت:
Mahmoodi گفت:
. به هم زدن جوه انجمن

فعلا اين شما هستيد كه جو را خراب مي كنيد تحت نام مديريت هرچه در دهنت بود بيرون ريختي

و تمام دوستان ديدند كه شما چي نوشته ايد در هر حال هركس مي تواند احترام خود در نگارش خود حفظ كند
و واقعا براي شما متاسفم
كامــــــــــــــــــلا مشخص

آقا سامان مگه كريسمس كه ميشه بچه ها پيام تبريك نمي زارن ؟؟
خوب چه اشكالي داره زماني هم كه مسلمونها يه عيد دارن به هم تبريك بگن؟
----------------------------------------------------------
البته شما اولين نفري نيستيد كه اين عقايد رو داريد هميشه از وجود انسانهاي مثل شما استفاده كرديم
----------------------------------------------------------
بي زحمت جواب منو نده
خيلي ممنون

M

Mahmoodi

کاربر مهمان

و واقعا براي شما متاسفم

آره كاملا مشخصه كي دنباله جو سازي هست :wink:

آخه من سرم درد ميكنه واسه دردسر و جو سازي عزيز من آخه من چرا بخوام جو سازي كنم چي بدست ميارم آدم كه اينكارو انجام ميده بايد يه مشكلي داشته باشه پس كاملا مشخصه كي داره جو سازي ميكنه :wink:

سامان من تو اين چند مدت كه تو اين سايت بوده سرم تو كاره خودم گرم بوده شايد 90٪ كاربرا حتي يزر من نديده باشن ولي آوازه شما همه جا پيچيده شما منتظره بهونه هستين عزيز حالا كه تو اين چند روزه خوب بهانه هايي بدست اوردي داري خودتو خوب نشان ميدي

اگه شما انتقاد ميكني آيا حاضر شدي تا حالا انتقاد يا نظره كسي رو بشنوي اگه تا حالا گوش كرده بودي اين حالا روزت نبود

بعدشم شما كه اين همه دم از اصلاحات اين سايت ميزني يكم خوتو اصلاح كن كه حداقل احترامه ديگران رو نگه داري

تو با اينكه ميدونستي 90٪ كاربرايه سايت مسلمان هستن مستقيم آومدي هر چي از دهنت در اومده گفتي بعد به من ميگي هر چي از دهنم در اومده گفتم ( اگر من هم اينكارو كرده باشم به شخص شما بوده شما كه به اين 90٪ توهين كردي چي؟

سامان شما انتقاد ميكني ولي انتقاد پذير نيستي اينم مشكله بزرگه شماست اگه شما يه بار حرفه يكي از دوستانتونو گوش ميگردي الان وضع خيلي بهتر از اين بود پس اول خودتو اصلاح كن

علي

Ghamnevis گفت:
تشكر سامان جان...

تغيير دادن اين مورد در سايت و قوانين انجمن فعلا به ضرر انجمن باشه و كاري غير اصولي البته !

بايد صبر كنيم تا نسخه جديد سايت يا يك تغيير و تحول اساسي در انجمن كه به همراهش اين موارد هم تغيير كنه..

سايان

سايان جان من نمي توانم اين حرف شما را بپذيرم با مدرك خود تان ثابت مي كنم كه اين حرف كه هميشه بايد تابع اكثريت بود اشتباه است يك مثال ميارم اگر قانع نشديد ده مثال ديگر هم دارم

بين در جنگ خوارج ياران علي چند نفر بودند
3000 نفر
و دشمنان همان خوارج چند نفر بودند
4000 نفر
4000 نفر
وقتي قران بالاي نيزه ها بردند علي علي تنها مانند و از 3000 نفر سپاه علي فقط 700 نفر ماند
يعني چه
يعني زدن قران بالاي نيزه به معناي اكثريت بودن نيست حالا ديدي اكثريت هم ميتونه اشتباه فكر بكنه

اگر قانع نشديد بازم مثال از خود اسلام دارم
منبع كتاب الكامل جلد 4

emad4000

Member
ببخشيد كه وسط دعوا سوال نامربوط ( مربوط ) مي پرسم.
اين دوميه بك گراندش چه جوري ساخته شده؟؟؟؟؟؟

ممنون مي شم اگه جواب ما رو هم بديد.

Ghamnevis

Well-Known Member
saman_sweden2 گفت:
Ghamnevis گفت:
تشكر سامان جان...

سايان

سايان جان من نمي توانم اين حرف شما را بپذيرم با مدرك خود تان ثابت مي كنم كه اين حرف كه هميشه بايد تابع اكثريت بود اشتباه است يك مثال ميارم اگر قانع نشديد ده مثال ديگر هم دارم

بين در جنگ خوارج ياران علي چند نفر بودند
3000 نفر
و دشمنان همان خوارج چند نفر بودند
4000 نفر
4000 نفر
وقتي قران بالاي نيزه ها بردند علي علي تنها مانند و از 3000 نفر سپاه علي فقط 700 نفر ماند
يعني چه
يعني زدن قران بالاي نيزه به معناي اكثريت بودن نيست حالا ديدي اكثريت هم ميتونه اشتباه فكر بكنه

اگر قانع نشديد بازم مثال از خود اسلام دارم
منبع كتاب الكامل جلد 4

منظور من هم دقيقا همين بود !
مثال خوبي نيآورديد.. بعد از ماجراي خوارج (البته جنگ صفين بود كه قرآن بر سر نيزه كردند و اون هم حيله عمر و عاص بود) همون جمع متوجه اشتباهشون شدند و الهي العفو سر دادند ;)
اينجا اكثريت با مثال شما خيلي فرق ميكنه.. دشمن نيست ! همه پيرو قوانين انجمن هستيم..
منظور بنده اين بود كه هر تغييري زمان مناسب خودش را ميخواد !

همونطور كه گفتم يا نسخه جديد يا تغييرات سيستماتيك و .. و ... !

نميشه به يكباره در قوانين دست برد ...
اينجا هم چون نمونه كوچكي از يك جامعه فرض شود ! نميشه قانون اساسي مملكت را يكباره تغيير داد...

سايان

Mandana

Active Member
سايان اعصاب خودت رو خورد نكن
والله تا اونجا كه من خبر دارم آقا سامان به بچه ها سر آواتارشون هم گير مي دادن كه اينها ميخوان به مسيحيت توهين كنن.ولي حالا خودشون ...
البته من همچين مسلمون خيلي از بيخ و بني نيستم ولي نميذارم كسي به ديني كه دين مادر و پدر و مادر بزرگ و پدر بزرگم بوده توهين كنه.
مشكل همين جاس...آقا سامان ميگن بايد قوانين سايت رو عوض كنين!!!

بيخيال ديگه! آقا دين يك Privacy هست! به کسی ربطی نداره کی چه دینی داره! من نمی خواستم اینو بگم! ولی در کشور کانادا اگر به یکی بگی چرا این دین رو داری جرم داره! به علّت Racism باید 6 ماه تا یک سال آب خنک بخوری! حالا من نمی دونم چرا اینجا یک سری از افراد با هم سر این موارد دعوا می کنند! بابا بسه ديگه, بيخيال بشويد!
آقا سامان , من از شما خواهش می کنم , که بیخیال بشین , بابا راست می گویید عرب سوسمار خور هست (البته باز برای بعضی ایرانیا سوتفاهم نشه ) , ولی ما نمی توانیم اونا رو که با گفتن این حرف باز بداریم!
شما بیا بگو اسلام خوب نیست , نه تنها هیچ کس از اسلام بر نمی گرده, بلکه بر علیه شما جبهه می گیره!(البته این کار اشتباهی هست که در مورد دین همدیگه تبلیغ منفی کنیم!)
حالا این بنده خدا یک کار برای عید مسلمانان طرّاحی کرده , آدم که نکشته , کار بدی که نکرده , اصلأ یک عکس هست , اسم من هم علی هست , پس من هم مذهبیم؟ نه اینطور نیست , هر گردی که گردو نیست, شما واقع بین باش, شما به اینکه چجوری طرّاحی شده این عکس دقّت کن! نه به اینکه چرا این عکس طرّاحی شده!
در همان سوئد شما اگر بری بگی اسلام بده چند ماه باید بری زندان؟ کافیه یکی بگه به من بی احترامی شده , تمامه کارن! ببین ما هنوز معنی لغت Diversity رو نگرفتیم! این لغت یعنی همه با هم در کنار هم زندگی کنیم! هر کسی متفاوت باشه! ببینیم شما در سوئد اگر بگن چرا ایرانی هستی و چی میگی ؟ جز اینکه بگی به تو چه چی کار میکنی؟ دین هم همون ماجراست!من حرفت را کاملأ قبول دارم دین از سیاست جدا نیست , و اگر اینجا باید بحث سیاسی نشه , دینی هم نباید بشه!
ولی شما اگر این تاپیک رو ول می کردی این تاپیک به 4 صفحه نمی کشید , و فعلیت خاصّی هم درش نمی شد , به شما هم توهین نمی شده! افراد دیگه هم بیخیال بودند! پس ببینید اگر ما به همدیگر کاری نداشته باشیم چیزی خراب نمی شود!
لطفأ از این نوشته ها برای رفرنس از طرف شخص من استفاده نشه! :lol: :lol: :D :wink: کپی رایت داره! :wink: :wink: :D :D :) :) 8) :oops: :wink:

مخلصیم
علی(چون اسمم علی هست نگی برا اسلام تبلیغ کردم! :wink: :D )

-- آقا سامان مخلصیم , ولی ضایعم نکن! :) :D :oops: :wink: :wink:

Ghamnevis

Well-Known Member
بابا كار را بيخ نديد...

بحث كاملا ساده اي را با سامان داريم دنبال ميكنيم..

محتواي فاروم و تالار مجمع يا هر اسم ديگه اي كه روش بزاريد بحث كردن هستش !

مادامي كه طرفين بحث حرمت شكني نكنند بحث سالم و خوب پيش خواهد رفت..
يا اين اشتباه ميگه يا اون !

بگذريم..
سايان

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
سايان جان با اينكه خيلي دوست دارم و ميدونم هميشه هدفت كمك به انجمن بوده هميشه كارات درست بوده ولي..

اين سايت و اين انجمن اصلا جايي مناسبي واسه اين جور بحث ها نيست با اين وضعيت كه الان وجود داره و سايت ها رو چپ و راست ...

از دوستان هم خواهش ميكنم بحث ادامه ندين

راستي سايان بابت اون پيغامت خيلي ممنون :wink: اميدوارم از دستم ناراحت نشده باشي

موفق باشيد

علي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا