2 سوال درباره شروع به ساخت یک سیستم فروشگاه با cms

jedivssith

Member
درود

می خوام یه سایت که در واقع فروشگاه هست رو شروع به ساخت کنم اما در ابتدای کار بخاطر اینکه در این شاخه تجربه ندارم سوالاتی برام پیش اومد که اگر لطف کنید پاسخ دهید ممنون می شوم:

سوال 1: برنامه هایی مثل جوملا و وردپرس و باقی دیگر برنامه ها جزء شاخه CMS هستند و رایگان، حالا چرا بعضی ترحیج می دهند بجای استفاده از اینها برن و یک CMS ساخت داخل رو با قیمت بالا خریداری کنند. منظورم چه فرقها، مزایایی داره که طرف بجای دنلود و کار مثلا با وردپرس میره از یه شرکت یه CMS میخره؟

سوال 2: من خودم تو این فروم و چند تا سایت و فروم فارسی دیگه و چند تا سایت خارجی به دنبال یک CMS برای فروشگاه هستم که خوب تعدادشون کم نیست اما بین Joomla و WordPress موندم که بالاخره کدوم رو باید انتخاب کنم. هر کدوم یه قابلیتهایی نسبت یه اون یکی داره و یه ضعف هایی هم داره. فروشگاهی که می خوام راه بندازم ابتدا با یکی دو محصول شروع به کار می کنه و می دونم صفحات و اطلاعات زیادی به مرور اضافه میشه. همینطور از لحاظ رنگ و لعاب می خوام به مرور غنی بشه که مخاطب رو جذب بکنه.

سپاس :oops:

dexted

Active Member
سلام خدمت شما دوست عزیز :rose:

سعی می کنم تا حد خودم کمک کنم اگر ناقص بود ایشالا اساتید کاملش می کنن

والا تا اونجا که تجربه دارم دلیل های مختلفی هست واسه اینکه کسی بخواد از سیستم های شخصی استفاده کنه:(اینا از دلایل مشتری ها یا شرکت ها بودن که روبرو شدم باهاشون)

اول اینکه بعضی وقت ها ممکنه یه سیستم ساخته بشه و کار با اون خیلی راحت تر از حتی وردپرسی باشه که به نظر راحتترین هست اما به دلیل شخصی بودن کسی شناخت نداره ازش.راحت بودن توی دو قسمت هست.یه قسمت که کاربر میخاد کار کنه که خب وردپرس و ... سنگ تموم گذاشتن.و دیگری واسه کسی که میخاد قالب پیاده کنه که این حرفم اینجا بیشتر نمود داره (خودم با یه سیستم .net کار کردم که ساختن قالب خیلی خیلی توش راحتتر بود تا وردپرس و جوملا و ...)

دوم به نظر مشتریا امنیتشه.درسته که اینا اپن سورس هستن و به همین دلیل امنیت بالای ممکنه داشته باشن اما همه گیر بودنشون باعث میشه علاقه و تلاش برای نفوذ هم زیاد بشه.

یه مورد دیگه هم اینه که معمولا شرکت ها وقتی میان یه سیستم میسازن واسه خودشون یه سری ماژول های جدید هم اضافه می کنن که شاید این ماژول ها توی وردپرس یا ... پیدا نشن یا خوب نباشن ( یا شاید هم ساخت و یکپارچه سازیش با اونا به صرفه نباشه)

باز مورد دیگه که البته ممکنه خیلی صادق نباشه اینه که به نظرم بیشتر سیستم هایی که سفارشی هستن بر پایه .net نوشته شدن (شاید به این دلیل که توی این پایه کمتر چیزی مثل جوملا یا وردپرس پیدا میشه)

و مورد آخر به نظر من اینه که من شخصا خودم اگر هیچ اطلاعاتی نداشته باشم و یکی بهم بگه که یه سایت واست میسازم که سیستمش اختصاصی مال خودته و رو سایت دیگه ای نیست خوب میتونه توی انتخابم موثر باشه.

http://forum.majidonline.com/threads/184243-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-cms-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87

این لینکه مال یه تاپیک هست که در مورد همین سیستم واسه فروشگاه نظرسنجی شده و بیشتر هم بین جوملا و وردپرس هست (قدیمی هم نیست)

خلاصه ماجرا اینه که به نظر میاد به طور کلی نظر بیشتر روی استفاده از وردپرس هست (به دلیل راحتی و سئوی بالا توی موتور ها)شخصا به نظر من هم این امر بستگی به کسی که میخاد کار کنه داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا