hamid ir
Well-Known Member
سلام
مدیران و بزرگترای انجمن فتوشاپ منو ببخشن که بدون اجازه این تاپیکو ایجاد کردم
2درخواست از بچه های انجمن فتوشاپ داشتم
1- از این به بعد برای معرفی کار های خوداز عنوان ها ی مناسب طرح استفاده کنیم . از به کار بردن جمله هایی مثل"لطفاً به این طرح نظر بدید – نظر بدید—یه کار جدید از من و ...." دوری کنیم و از اسمهایی که روی طرح خود گذاشتیم برای عنوان تاپیکامون استفاده کنیم. مثل خیلی از سایتهای دیگر
نمونه این کار در این سایت کم دیده میشه پس برای فهمیدن این مطلب به این تاپیک بریم و نحوه ی معرفی رو ببینیم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=45019
به نظر من از این به بعد طرحمونو طبق فیلد زیر معرفی کنیم.
اسم طرح:
نرم افزار :"مقصود نرم افزار یا نرمافزارهایی است که طراح با اون کار کرده"
سایز طرح:
2- وقتی میخوایم به طرحی نظربدیم اگر خواستیم از طرحی تعریف کنیم فقط به یه جمله بسنده نکنیم و نقاط مثبت اونو گه برای خود ما جذاب و جالب بود بگیم و اگه آموزشی در مورد اون حتی به زبان اصلی هم داشتیم بگذاریم و اگه خواستیم از یه طرح انتقاد کنیم که "این قسمت مهم تر هست" تمام نقاط ضعف اونو بگیم و با یه جمله نظرمونو نگیم.
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
مخلص همه مجید آنلاینیها
حمید ایرانشاد
مدیران و بزرگترای انجمن فتوشاپ منو ببخشن که بدون اجازه این تاپیکو ایجاد کردم
2درخواست از بچه های انجمن فتوشاپ داشتم
1- از این به بعد برای معرفی کار های خوداز عنوان ها ی مناسب طرح استفاده کنیم . از به کار بردن جمله هایی مثل"لطفاً به این طرح نظر بدید – نظر بدید—یه کار جدید از من و ...." دوری کنیم و از اسمهایی که روی طرح خود گذاشتیم برای عنوان تاپیکامون استفاده کنیم. مثل خیلی از سایتهای دیگر
نمونه این کار در این سایت کم دیده میشه پس برای فهمیدن این مطلب به این تاپیک بریم و نحوه ی معرفی رو ببینیم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=45019
به نظر من از این به بعد طرحمونو طبق فیلد زیر معرفی کنیم.
اسم طرح:
نرم افزار :"مقصود نرم افزار یا نرمافزارهایی است که طراح با اون کار کرده"
سایز طرح:
2- وقتی میخوایم به طرحی نظربدیم اگر خواستیم از طرحی تعریف کنیم فقط به یه جمله بسنده نکنیم و نقاط مثبت اونو گه برای خود ما جذاب و جالب بود بگیم و اگه آموزشی در مورد اون حتی به زبان اصلی هم داشتیم بگذاریم و اگه خواستیم از یه طرح انتقاد کنیم که "این قسمت مهم تر هست" تمام نقاط ضعف اونو بگیم و با یه جمله نظرمونو نگیم.
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
مخلص همه مجید آنلاینیها
حمید ایرانشاد