2 درخواست از بچه های انجمن فتوشاپ

hamid ir

Well-Known Member
سلام
مدیران و بزرگترای انجمن فتوشاپ منو ببخشن که بدون اجازه این تاپیکو ایجاد کردم
2درخواست از بچه های انجمن فتوشاپ داشتم
1- از این به بعد برای معرفی کار های خوداز عنوان ها ی مناسب طرح استفاده کنیم . از به کار بردن جمله هایی مثل"لطفاً به این طرح نظر بدید – نظر بدید—یه کار جدید از من و ...." دوری کنیم و از اسمهایی که روی طرح خود گذاشتیم برای عنوان تاپیکامون استفاده کنیم. مثل خیلی از سایتهای دیگر
نمونه این کار در این سایت کم دیده میشه پس برای فهمیدن این مطلب به این تاپیک بریم و نحوه ی معرفی رو ببینیم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=45019
به نظر من از این به بعد طرحمونو طبق فیلد زیر معرفی کنیم.
اسم طرح:
نرم افزار :"مقصود نرم افزار یا نرمافزارهایی است که طراح با اون کار کرده"
سایز طرح:
2- وقتی میخوایم به طرحی نظربدیم اگر خواستیم از طرحی تعریف کنیم فقط به یه جمله بسنده نکنیم و نقاط مثبت اونو گه برای خود ما جذاب و جالب بود بگیم و اگه آموزشی در مورد اون حتی به زبان اصلی هم داشتیم بگذاریم و اگه خواستیم از یه طرح انتقاد کنیم که "این قسمت مهم تر هست" تمام نقاط ضعف اونو بگیم و با یه جمله نظرمونو نگیم.
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
مخلص همه مجید آنلاینیها
حمید ایرانشاد

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
hamid ir گفت:
وقتی میخوایم به طرحی نظربدیم اگر خواستیم از طرحی تعریف کنیم فقط به یه جمله بسنده نکنیم و نقاط مثبت اونو گه برای خود ما جذاب و جالب بود بگیم و اگه آموزشی در مورد اون حتی به زبان اصلی هم داشتیم بگذاریم و اگه خواستیم از یه طرح انتقاد کنیم که "این قسمت مهم تر هست" تمام نقاط ضعف اونو بگیم و با یه جمله نظرمونو نگیم.
با این قسمتش موافقم بزار بقیه نظر بدن بعد بقیش رو می نویسم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمید به جون تو نباشه به جون خودم امروز داشتم به همین موضوع فکر میکردم ولی به کل یادم رفته بود تا الان دیدم پستتو.
به نظر منم فکر خوبیه و اگه اینجوری بشه اشکالات کلی کار در میاد و مزایاش هم معلوم میشه ، در ضمن پیشرفت هم خیلی بهتر میشه.
راستی شهرام هم یه نظر داده بود در مورد اینکه طرح هایی رو که میبینیم روشون بحث کنیم که چطور ساخته شدن، این هم فکر توپیه ولی فکر کنم خودشم یادش رفته.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببینین این طرحه خوبیه منتها نمیشه انتظار رعایت اونو از همه داشت. بچه هایی که تازه وارد سایت میشن ممکنه با این شیوه غریبه باشن. به هر حال طرحه خوبیه ولی نباید انتظار داشت که از فردا همه رعایت کنن. باید فرصت داد تا عادت بشه و از بچه های قدیمی هم انتظار میره که رعایت کنن تا بقیه هم عادت کنن.

منم قبل از اینکه حمید اینو بگه تو یه تاپیک که برای یکی از بچه ها یه کاری زده بود (Header سایت) گفته بودم که از چه نرم افزارایی استفاده کردم. فکر کنم کار خوبی باشه

ToFaN

Well-Known Member
حمید جان اصلا یکی از قوانین کل انجمن هاست متاسفانه بعضی از کاربران به قوانین اصلا توجهی نمیکنن و اگه هم اخطار بدی احساس میکنن باهاشون پدر کشتگی داری :)

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بابا حالا اومدیم یه بنده خدایی اومد تو سایت و عضو شد اون چه میدونه که باید هدف و .. بنویسه

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
من ميگم واسه ثبت نام بعد از 10 دقيقه چك باكس موافقم ظاهر بشه تا به كاربر الزام بشه كه قوانينو بخونه!

يا حالا راه حل‌هاي ديگه !

spsgorgan

Active Member
یکی از رمز موفقیت اینجا اینه گه به کاربران پیزی رو الزام نمیکنه !

Saman

اگه الزام نميكرد اينجا هم مي‌شد پرشين گيگ و در 3 سوت فيلتر مي‌شد

Saman

ببخشيد منظورم پرشين تولز بود كه يه مدت فيلتر بود

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببینید این چیزا رو نه میشه الزام کرد و نه میشه با چک باکس موافقم و این حرفا حلش کرد.

تنها راهش به نظر من رعایت کردن افراد باسابقه تر و مدیرای انجمنه بقیه هم بعد از یه مدت وقتی ببینن این چیزا رعایت میشه خودبخود رعایت میکنن.

mostafa_az

Well-Known Member
آقا بازم همینقدر که بین خودمون هم رعایت بشه جای شکرش باقیه .
جدیدا هم بالاخره تو دور میافتن .
ممنونم حمید جان .

مخلصیم
مصطفی

spsgorgan

Active Member
خدا پدرتو بیامرزه مصطفی جان !
ما هم همینو گفتیم . از قدیمو ندیم همین بوده .

جدیدترین ارسال ها

بالا