2 تا quadro 2000 یا یک quadro 4000؟

behnam68

New Member
ممنون از نظری که دادید..ولی من به این موضوع دقت نکرده بودم که 2000 قابلیت sli نداره! . اگر هم داشت بازم به اندازه 4000 کارایی نداشت( 2 تا 2000) . به هر حال اگر دو کارت sli نشوند نحوه استفاده از اونها در یک سیستم چطوریه؟ بطور همزمان در انجام یک محاسبه فعال نمی شوند؟ اصلا شرایط و کارکرد چطوری میشه؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.در مورد پشتیبانی نکردن از SLI موافق نیستم.حداقل از 5 سال پیش که یادمه تمامی گرافیک های NVidia قابلیت SLI دارن.
و جالبه بدونین.سری جدید کارتهای ورک نیاز به SLI ندارن.
تازه چیپست های جدیدی اومده که روی یه سری خاص از مادربوردها مثل سری ورک استیشن نصب میشه که اگه یه کارت ATI , Nvidia داشته باشین خودش با هم مچ میکنه به صورت هم زمان
از یه نظر گرافیک 2000 دارای 192 هسته cuda هست و 4000 دارای 256.حالا اگه 2 تا باشه 2 * 192 = 384 میشه که به مراتب بالاتر از 256 هست.
من شخصا قصد خرید سری 4000 رو دارم.تو ایران گرون هست.میخوام از اونور برام بیارن 700 دلار اما تو ایران 2 میلیون هست!!!

behnam68

New Member
سلام.در مورد پشتیبانی نکردن از SLI موافق نیستم.حداقل از 5 سال پیش که یادمه تمامی گرافیک های NVidia قابلیت SLI دارن.
و جالبه بدونین.سری جدید کارتهای ورک نیاز به SLI ندارن.
تازه چیپست های جدیدی اومده که روی یه سری خاص از مادربوردها مثل سری ورک استیشن نصب میشه که اگه یه کارت ATI , Nvidia داشته باشین خودش با هم مچ میکنه به صورت هم زمان
از یه نظر گرافیک 2000 دارای 192 هسته cuda هست و 4000 دارای 256.حالا اگه 2 تا باشه 2 * 192 = 384 میشه که به مراتب بالاتر از 256 هست.
من شخصا قصد خرید سری 4000 رو دارم.تو ایران گرون هست.میخوام از اونور برام بیارن 700 دلار اما تو ایران 2 میلیون هست!!!

quadro 2000 اس ال آی نداره:
http://www.4shared.com/photo/h429JEzG/Quadro.html

یعنی چی سری جدید نیاز به sli ندارن؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ تعداد هسته ها بیشتر میشه ولی پهنای باند و سرعت پردازش چی؟
Quadro 4000 بر پایه GF100 هست و FP64 = 1/2 FP32 دارد در حالیکه 2000 Quadro برپایه
Gf106 هست و FP64 = 1/12 FP32. با این تفاسیر در حالت استفاده از دو تا 2000 سرعت پردازش چطوری میشه؟

AREF

ایول آقا بهنام.ظاهرا اطلاعاتت خیلی بالاست...فکر کنم بتونم ازت کمک بگیرم.راستش من میخوام 4000 بگیرم.
اما نمی دونم آیا واقعا بدردم میخوره؟ من مکس و وی ری کار می کنم.
این چیزهای 32 64 که میگی چیه؟؟؟ خوردنیه؟؟؟
من اطلاعاتم زیاد نیست.در حد معمولی میدونم

behnam68

New Member
نه دوست من، اینجوریا هم نیست.منم یه چند روزیه که به واسطه لطف و دانش بقیه دوستان این چیزا رو فهمیدم.خودمم می خوام یه 4000 بیارم ولی دو دل بودم که کدوم حالت بهتر میشه( 4000 یا دوتا 2000).

بطور خلاصه fp64 همان محاسبات Double Precision که برای بالا بردن دقت محاسبات بکار می روند و fp32 همان محاسباتPrecision هستند که به علت وجود خطا در این محاسبات ( و انجام چندین باره محاسبات) دیگر چندان از آنها در برنامه های علمی و محاسباتی استفاده نمی شوند.در ضمن یک کارت بر اساس GF100 توانایی دارد که محاسبات FP64 را با نصف سزعت FP32 انجام دهد کارتهای AMD این کار را با1/4 سرعت انجام میدهند (آن کارتهایی که این محاسبات را پشتیبانی میکنند) کارت با تراشه GF106 از لحاظ تئوری میتواند این محاسبات را با 1/4 سرعت انجام دهد ولی به دلایلی این سرعت هم توسط درایور محدود میشود و به 1/12 کاهش پیدا میکند .

اما یکی از دوستان که کارهای انیمیشن ( برای صدا سیما) و .... انجام میدهند، گفتند که من 4000 گرفتم ولی جواب کارم را نداد ولی حالا دوتا 2000 بستن و راضین و میگن که سرعت و کاراییش بیشتر 4000 شده.در ضمن حرف شما رو هم به نحوی تایید کردند و گفتند که در برنامه هایی مثل 3dsو maya ... نیازی به sli کردن نیست و این برنامه ها بطور خودکار توانایی تشخیص و بکار گیری کارتها را دارند.

به هر حال قسمت اول تئوری بود و قسمت دوم تجربه عملی یکی از دوستان.

دوتا 2000 از نظر قیمتی تفاوت چندانی با 4000 نداره.من که موندم چی کار کنم.آخه با برنامه هایی مثل catia و solidworks و... هم کار میکنم.نمی دونم در مورد اونها هم این موضوع صادق هست یا نه....

( شما از کجا می خواین بگیرین؟)

AREF

من یکی از دوستان اتریش هست.منتها قوانین گمرکی اجازه نمیده از یه کالا 2 تا دونه بیاریم.واگرنه گمرک 80 درصدی بهش تعلق میگیره...
همون 4000 رو مجبورم بگیرم

behnam68

New Member
چه جالب! من از این قوانین خبر نداشتم.پس اگر بخواهیم هم نمی تونیم دو تا 2000 داشته باشیم ( مگر اینگه گنج پیدا کنیم! )

ممنون از اینکه گفتید اگر نه ....

( از اتریش! از اونجا چقدر در میاد براتون؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟)

جدیدترین ارسال ها

بالا