2 تا مشکل اساسی مایا کارهای کمک کنند

سلام به همه دوستان عزیز مایا کار

قبل از اینکه مشکل رو بگم یه مقدمه بگم تا دوستان کمک کننده بهتر براشون سوال من جا بیفته

من یه لب تاپ دارم مدل HP 6050 همونطور که میدونید کارت گرافیک قدرتمندی به نام 6770 داره

و همچنین یه PC با کارت گرافیک 4870 با آخرین درایور

مشکل اول :

هم روی لبتاپ و هم روی PC یه نوع مایا نصبه هر دو 2008 64 بیتی و ویندوز هر دو هم یکی اما مشکل اینجاست که تو لبتاپ Subdiv به poly تبدیل میشه اما تو PC تبدیل نمیشه و فقط یه چیزای دیگه ای به شکل اضافه میکنه

مشکل دوم :

مایا رو تغییر دادم به 2010 روی PC و علاوه بر همون مشکل یه مشکل دیگه هم بوجود اومده

وقتی شی رو انتخاب میکنم توی نمای Pers شی دیر انتخاب میشه اما توی نماهای دیگه انتخاب میشه به راحتی وقتی هم که انتخاب میشه و میچرخونمش اصلا چیزی تغییر نمیکنه تا اینکه بعد از چند ثانیه تغییر رخ میده و شکل چرخیده میشه

عزیزان میتونند بگند مشکل از چیه ؟ بیشتر دومی مهمه.

philidor

Member
سلام به همه دوستان عزیز مایا کار

قبل از اینکه مشکل رو بگم یه مقدمه بگم تا دوستان کمک کننده بهتر براشون سوال من جا بیفته

من یه لب تاپ دارم مدل hp 6050 همونطور که میدونید کارت گرافیک قدرتمندی به نام 6770 داره

و همچنین یه pc با کارت گرافیک 4870 با آخرین درایور

مشکل اول :

هم روی لبتاپ و هم روی pc یه نوع مایا نصبه هر دو 2008 64 بیتی و ویندوز هر دو هم یکی اما مشکل اینجاست که تو لبتاپ subdiv به poly تبدیل میشه اما تو pc تبدیل نمیشه و فقط یه چیزای دیگه ای به شکل اضافه میکنه

مشکل دوم :

مایا رو تغییر دادم به 2010 روی pc و علاوه بر همون مشکل یه مشکل دیگه هم بوجود اومده

وقتی شی رو انتخاب میکنم توی نمای pers شی دیر انتخاب میشه اما توی نماهای دیگه انتخاب میشه به راحتی وقتی هم که انتخاب میشه و میچرخونمش اصلا چیزی تغییر نمیکنه تا اینکه بعد از چند ثانیه تغییر رخ میده و شکل چرخیده میشه

عزیزان میتونند بگند مشکل از چیه ؟ بیشتر دومی مهمه.

سلام

اول Delete history رو امتحان کن اگه نشد .مشکلت مربوط به خود نرم افزار مایا نمیشه ! دیر منتقل شدن اطلاعات توسط سیستم عامل به سخت افزار باعث اینگونه موارد میشه . حالا ممکنه مشکلت از سخت افزار سیستمت باشه ولی احتمالش ضعیفه ...
من حدس میزنم از ویندوزت باشه . زمانی که مدت زیادی از یک ویندوز استفاده می کنیم به دلیل افزوده شدن مداوم فایلهای مختلف برنامه ها به ریجستری سرعت انتقال اطلاعت تو ویندوز پائین می آد
شما یا ریجستری کلینر رو نصب کن یا یک یوزر جدید با دسترسی آدمین تو ویندوزت بساز ! از داخل یوزر جدیدت یه تست بزن . امید وارم مشکلت حل بشه که نیاز به نصب مجدد ویندوز نداشته باشی .... :rose:

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
من همین مشکلو با لپ تاپم داشتم مشکل دومیت رو میگم بعد فهمیدم درایور کارت گرافیکم اشتباه بوده.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم.

ممنون از همه عزیزان

مشکل اولی رو فهمیدم

اینکه باید روی ابزار جابجایی دوبار کلید کنی تا تنظیماتش بیاد اونجا یه گزینه هست که میشه تیک دارش کرد اگه تیک باشه همون کار X رو میکنه برش دارید درست میشه

اما مشکل دومی :
مایا رو از بیخ پاک کردم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا