2 تا سوال یکی درخواست فونت - این عکس چطوری اینطوری شده

mohsen_da

Member
سلام به همه اساتید مجرب این سایت از جمله GFX master - gilas - mostafa - hamid - saeed عرفانم که معلوم نیست کجاست قبلنا بیشتر بود و دیگر دوستان اینارو یادم بود
اول اینکه این عکسی پیوست کردم فونته؟ اگه اره چیه؟
دوم این تصویر چطوری درست شده یه عکس دارم میخوام اینجوری شه میشه اموزشی چیزی بزارید؟
به این تصویر چی میگن؟ پرتره همینه؟ ( تمیم نیما علامه)

Nima20Allame20Ft.Tamin20282520Band2920-20Rooze20Jodaei.jpg

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    77.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

rohnaz

Well-Known Member
سلام
تا اونجایی که میدونم این کار رو با استفاده از منوی imge تو فتوشاپ انجام میدن.
1.عکس موردنظر رو توی صفه مشخص شده اجرا کن.2.یه کپی لزش بکیر و کار هارو روی کپی جدید انجام بده.
3.روی عکس کپی شده اعمال کن : image>adjusments>black&white میتونی توی این مسیر به سلیقه خودت تنظیم رنگ سیاهو سفید کنی
4.از کلیدهای ترکیبیه زیر هم میتونی بعد از این مرحله استفاده کنی
ctrl+m .ctrl+l .توی این قسمت با هایلایت بازی کنی بهتره ctrl+b
5.خوب حالا تصویرت تقریبا حاضره.هر جایی هم که نمیخای سیاسفید باشه با دقت پاک کن
6.ctrl+shift+n رو بزن و لایه جید بوجود اومده رو بینه 2تا لایه قبلی قرار بده.یه براش نرم انتخاب کن و flow رو 30% بزار من از رنگ آبی استفاده کردم.همونجایی که پاک کردم رو روی لایه جدیدم رنگ کردم
7.برای طبیعی تر شدن رو همون لایه جدید اعمال کن:layers>layerstyle>blendingoption و blend mod روی overley تنظیم کن.
خوب حالا کل کار رو انتخاب کن و ctrl+e بزن تا قفل بشه.اعمال کن:filter>sharpen>unsharpmask ...a:49 r:7.7 t:0
شد این...
attachment.php

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    105.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این راهی که rohnaz عزیز گفتن هم یک راه هست ولی راه کوتاهتر و سریعتری هم برای اینکار هست.

اصولا به اینجور ویرایش ها دست کاری ِ Tint رنگ های تصویر میگن. یعنی شما یک Tint خاص رنگ رو فقط در تصویر ایجاد میکنید.

مثلا Tint قهوه ای یا آبی یا خاکستری یا ...

برای اینکار کافیه پنجره ی Black and White رو از مسیر Image > Adjustment > Black and White یا کلیدهای میانبر Alt + Ctrl + Shift + B باز کنید.

در این پنجره همونطوری که در عکس زیر هم میبینید گزینه های زیادی برای تنظیم رنگ تصویر وجود داره.

اگر شما میخواید تصویرتون سیاه و سفید بشه همین حالت فعلی میتونه مناسب باشه ولی اگر میخواید یک Tint خاص رو به تصویرتون اعمال کنید
باید گزینه ی Tint رو در پایین پنجره تیک بزنید. با تیک زدن این گزینه میبینید که یک محدوده ی رنگی خاص در عکس ایجاد میشه.
متناسب با نیازی که دارید میتونید گزینه های موجود در این پنجره رو جابجا کنید تا به نتیجه ی دلخواه برسید.

این نکته رو هم میگم که توی هر تصویری متناسب با همون تصویر باید رنگ ها ، نورها ، کنتراست و ... تنظیم بشه و هیچ دو عکسی رو نمیشه با هم مقایسه کرد.

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    193.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

جدیدترین ارسال ها

بالا