2 تا از اخرين كارهام

tootoo

Member
kar avali ke model yek mercedes s class hastesh software 3d max9- time rendering:11h

پیوست ها

• s class.jpg
    s class.jpg
    103.7 کیلوبایت · بازدیدها: 41

amin2001

Active Member
سلام
خوب شده

قوانین گالری رو خونده بودی وقتی گزاشتی ؟
اگه نخوندی توی امضا من هست
منتظر تکمیل تاپیکت هستیم !

tootoo

Member
ba salam aval az hame mazerat mikham ke nemitonam farsi type konam darmored mashin inke modeling kar hodode 3 roz toll keshid va ba render Vray anjam shode keyfiyat rendero ta jaee ke mitonestam paeen gereftam ke hodo 11:30 tool keshid age tozihe digehi khastid bedonid type konid ta manam tozih bishtari bedam
va dar mored kar dovom ke yek shishe noshidaniye khonak ba enekasaye makhsose shishe hastesh zaman sakht: 1 roz materials va rendering bishtarin zaman ro gereft ke chand rozi matalam kard nokteye dige inke man aslan to gozashtane wire frame tamayoli nadaram benazare man bi ehterami be sazande hastesh va on kesani ke ham mizaran fekr nemikonan iz in kar khosheshon biyad
ba tashakor

amin2001

Active Member
عزیز مسئله خوش اومدن این حرفا نیس . قوانین یه انجمن 3 بعدی همینه
بعدشم یه وایر گزاشتن که کار سختی نیس . هیچ تکنیکی هم لو نمیره . جز شما فک نکنم کسی بدش بیاد

وایر دومی رو هم اگه میشه بزار. ممنون میشم

موفق باشی

Divine Love

Well-Known Member
خيلي قشنگ شده.
به خصوص شيشه. واقعا تميز در اوردي.

من موندم چرا بعضي ها با واير گذاشتن اين قدر مشكل دارن. مگه چه قدر كار داره.
به خاطر مسائلي كه قبلا پيش اومده گذاشتن واير الزاميه.

بي احترامي هم اين جا موضوعيت نداره. قانون براي همست
حتي توي سايت ها خارجي هم ديدم كه از كاربر تقاضاي واير مي كنن.

.:. soroosh .:.

Active Member
خيلي خوب شده دوست عزيز .
تبريك ميگم .
هر دو كار جاي تحسين داره .
فقط من پيشنهاد ميكنم سعي كنيد روي محيط‌ها بيشتر از اين زمان بزاريد تا از زيبايي كارهاتون كاسته نشه .
اما در رابطه با واير .
همونطور كه دوستان ديگه هم اشاره كردن متاسفانه به دليل حركت‌هاي ناشايستي كه برخي از دوستان در اين فروم انجام دادن ، مديران اين سايت نيز مجبور به قرار دادن قانوني جديد در بخش گالري سه بعدي شدند . ( قراردادن الزامي واير فريم )
هر چند باب ميل بسياري از دوستان منجمله خودم نيست اما قانون ، قانون هست و ما نيز تابع اجراي قانون مگر نخوايم در اين جمع باشيم .
با آرزوي موفقيت .

Active Member
واوووو . . .
آقا اينطوري كه حيفه .
تمام ماشين را يه رندر استوديويي بگير ببينيم ديگه .
من هم يه بنز ساختم با تمام جزئيات و حتي اينتريور هم ساختم و .... ( فكر كنم مدلينگ بدون نقص باشه )
اما يك ماهي ميشه كه رندرش من و گذاشته سر كار و ...
اين رندر شما خيلي تميزه .
هر چند كمي مدلينگ مشكل داره و رفلكت‌ها اين مشكلات را نشون ميدن اما در كل خيلي عاليه .
هم نورپردازي و هم متريال‌ها . ( يكي از قسمت‌هايي كه خيلي اذيتم ميكنه متريال چراغ‌ها و شيشه‌هاست .
خلاصه كه آقا بي صبرانه منتظر يه رندر كامل از ماشين هستيم ........
موفق باشيد .

Active Member
راستي اگه راجع به استوديو يا همون نورپردازي هم كمي توضيح بديد كه عالي ميشه.
البته اگر سر در بيارم چون مايا كار ميكنم و منتال ري و ... :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا