2 بلوک در یک دیگر

offerpux

New Member
سلام به همه بچه های مجید انلاین
مخواستم بدونم چه طور میشه در css کاری کرد که دو بلوک در یک دیگر قرار بگیرن به طوری که اگه طول بلوک داخلی افزایش پیدا کرد طول بلوک بیرونی هم به صورت خدکار افزایش پیدا کنه.

sepidweb

Member
به طور طبیعی باید این اتفاق بیفته.
لطفا کدی که نوشتید و این اتفاق براش نمیفته رو بفرستید تا بتونیم اصلاح کنیم.

sepidweb

Member
مشکل این کد اینه که
اولا شما وقتی چند بلاک رو float می کنید و می خواید بلاک بیرونی اونها رو دربر بگیره، باید یک عنصر دیگه هم بعد از عناصر float شده قرار بدید و این خاصیت css رو براش تنظیم کنید که clear:both مثلا.
دوم، شما برای دربرگیرنده height تنظیم کردید که باید حذف بشه تا به همراه عناصر درونی تغییر اندازه بده. اگر می خواید یک حداقل ارتفاعی داشته باشه، باید از min-height استفاده کنید.
پس:
کد body:
کد:
<body>
        <div id="heder">
        </div>
        <div id="mine">
            <div class="menu">
                <div class="mu_ti"></div>
            </div>
            <div class="content">
                سلام به همه بچه های بلاگستان فارسی
            </div>
            <div class="content"></div>
            <div class="content">چرا</div>
            <div style="clear:both"></div>
        </div>

</body>
و در کد css هم height رو کاملا از #mine حذف کنید.
موفق باشید.

offerpux

New Member
سلام داداش دستت درد نکنه مشکل حل شد فقط میمونه یه چنتا سوال اونم اینه که وقتی من clear رو به mine از طریق فایل خارجی css اضافه میکنم جواب نمیده ولی وفتی از تگی که شما تو فایل html گذاشتید استفاده میکنم کد جواب میده و همه چیز درست نمایش داده میشه ، می خواستم بدونم این خاصیت clear دقیقا روی چه چیزی اثر می زاره و لطفا اگه ممکنه یه کم درباره این خاصیت توضیح بدید.

sepidweb

Member
clear مال mine نیست، بلکه clear رو باید برای آخرین عنصر بلاکی که در mine قرار داره استفاده کنید تا floating رو clear کنه.
توضیحات بیشتر:
w3cschools clear

سلام
تو ستایل بلوک اصلی به این صورت کدهارو اضافه می کنی..
کد:
    min-height: 100px;
    overflow: hidden;
موفق باشی..

جدیدترین ارسال ها

بالا