Fa 2تا سوال!!

mohamadarab

Active Member
سلام به همه دوستان..
من ی فایل exe دارم که می خوام این نرم افزارم روی سیستم نصب بشه و ی shortcut روی دسکتاپ داشته باشم ازش...
سوال دوم اینکه ی ادیت باکس دارم که خیلی اندازش کوچیک هست با چه پلاگیتی میتونم اندازش رو بزرگتر کنم؟
ممنون از راهنمایی هاتون

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

محمد جان بهتره چیزایی که مربوط به پلاگین های بیلدره رو داخل Help خودش سرچ کنی .

سوال 1 : از پلاگین MicrobeFilesAndFolders می تونید استفاده کنید . اینم مثالش :

کد:
set$='c:\MyAppName.lnk|c:\MyApp.exe|Linkin Park  rocks|No|c:\|No|0|Minimized'
PluginSet("MFilesAndFolders","set$")
PluginRun("MFilesAndFolders","Create_[COLOR=#ffffff]Shortcut[/COLOR]_File")
PluginGet("MFilesAndFolders","get$")
If  (get$='1') Then
Message("[COLOR=#ffffff]Shortcut[/COLOR] created","")
Else
Message("Creation of [COLOR=#ffffff]shortcut[/COLOR]  failed","")
End

2 ) به پلاگین نیازی نیست می تونید از خود بیلدر استفاده کنید با دستور :

کد:
MoveObject("ObjectName","x,y,width,height")

فعلا یاعلی .

mohamadarab

Active Member
ممنون از راهنمایی هاتون..در مورد سوال اول کدی که نوشتی تست کردم اجرا نشد..
سوال دوم هم من ارتفاع EditBox رو نمیتونم زیاد کنم یعنی هر عددی میدم ثابت می نمونه
ممنون از راهنمایی هاتون

دوست عزیز شما باید یک برنامه ساده تر دیگر درست کنید که برنامه اصلی تان را فراخوانی کند و دنبالش بگردد. برنامه ای که این کار را میکند را میتوانید با یک پروجرس بار هم طراحی کند که ظاهر زیبایی داشته باشید و همچنین همین تک برنامه اجرایی را توسط Install Shield ست آپش را درست کنید تا روی دسکتاپ شود.

mohamadarab

Active Member
دوست عزیز شما باید یک برنامه ساده تر دیگر درست کنید که برنامه اصلی تان را فراخوانی کند و دنبالش بگردد. برنامه ای که این کار را میکند را میتوانید با یک پروجرس بار هم طراحی کند که ظاهر زیبایی داشته باشید و همچنین همین تک برنامه اجرایی را توسط Install Shield ست آپش را درست کنید تا روی دسکتاپ شود.
دوست عزیز من اصلا منظور شما رو متوجه نشدم...

BlueMMB

Well-Known Member

راستش منم زیاد متوجه نشدم !!! :-?

خب شما یه سر به فایل Help خود بیلدر بزنین و برین به قسمت پلاگین مربوطه . داخلش این دستور رو پیدا کنین

Create_Shortcut_File

توضیحات مربوطه رو داده خود سازنده ی پلاگین .

---------------------------------------------

در مورد سوال دومی ام بله سایز height تکست باکس وابسته به اندازه فونتشه و نمیشه از اون اندازه بزرگترش کرد مگه اینکه خود فونت رو بزرگ تر کنید !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شرمنده که زیاد توضیح نمیدم . راستش سرم شلوغه !!!
:shock:

amiralavi74

Member
سلام......
برای سوال اولتون همونطور که میدونید با mmb میشه برنامه های اتوران درست کرد ( که ما همه کاری میکنیم الا ساخت اتوران!!) اگه بخواهید برنامتون نصب بشه از برنامهinstall shield استفاده کنید مشکل اولتون رو حل میکنه!!!
برای سوال دومتون هم از پلاگین کتیبه جواد جان استفاده کنید مشکل دومتون رو حل میکنه!!! پلاگین کتیبه
برای هر دو سوالتون سعی کردم جواب هایی بدم که اضافه بر مشکلتون چیز های تازه ای هم به دست بیارید...
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا