15 دقيقه صدا و تصوير فقط 65kb!!

Saeid Taheri

Active Member
توضيحات :
سالانه گروههاي مختلف برنامه‌نويسي اقدام به خودنمائي قدرت برنامه‌سازي خود مي‌كنند. شيوه نمايش اين سبك قدرت، طراحي يك دموي تبليغاتي متشكل از صدا و تصوير است.
در ساخت اينگونه دموها، از قويترين الگوريتمهاي رياضي و محاسباتي استفاده مي‌شود.

پيشنهاد مي‌كنيم حتما اين برنامه را دريافت كرده و از ديدن آن لذت ببريد:

دانلود :

کد:
http://www.iritn.com/download/bank/fr08v101.exe

منبع : http://www.iritn.com

موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
خيلي عاليه..

من قبلا اينو ديده بودم
اينا رو با DirectX و OpenGL و اين جرفها ميسازن براي همين اينقدر حجمش كمه مثل بازي ها

مجيد

Saeid Taheri

Active Member
آره اين رو من هم خيلي وقت پيش ديده بودم و از اين نمونه دو سه تا ديگه هم دارم امروز داشتم يك گشتي ميزدم مجددا به اين برخوردم گفتم بزارم اينجا دوستان لذت ببرن توضيح رو كه هم خود مجيد جان دادن !

با تشكر موفق باشيد .

Masih

Well-Known Member
WoW! اين واقعا جالب بود! دستت درد نكنه! من كه گرفتمش.

MrMohi

Active Member
میشه یک شو و یا یک فیلم رو به این اندازه در آورد؟ اصلا برنامه ای برای اینکار وجود داره که مثلا بشه یک شوی 15 دقیقه ای رو بهش داد و به همین صورت چند کیلوبایتی دریافتش کرد؟

iman_flash

Active Member
وااااااااااااااااااااااااااااااااي 8O 8O 8O 8O 8O 8O
آقا يكي بيشتر توضيح بده :cry: اين منصفانه نيست... من دپرس شدم :cry:

آقا سعيد بقيه رو هم اگه ميشه بده

Saeid Taheri

Active Member
iman_flash گفت:
وااااااااااااااااااااااااااااااااي 8O 8O 8O 8O 8O 8O
آقا يكي بيشتر توضيح بده :cry: اين منصفانه نيست... من دپرس شدم :cry:

آقا سعيد بقيه رو هم اگه ميشه بده
با سلام

باشه ايمان جان من اين چند تا ديگه رو هم كه گفت

خيلي وقت پيش پيدا كرده بودم توي آرشيو سيديهام

بايد باشه ميگردم پيدا كردم براتون ميزارم .

با تشكر .

mossi

Member
اين هم 65 كيلو است و جالبه . فايل آنرا آپ كردم برداريد .
من 10 پانزده تا دارم ولي بعضي هاش بزركتر از 500 كيلو است .
ببينم ميشه اينجا آپ كرد

iRWEBDES

Active Member
آقا خيلي جالب بود ولي من تو خود همين مجيد آنلاين خيلي وقت پيش خيلي از اينها رو ديده بودم !
باز هم ممنون !

MrMohi

Active Member
حالا این شکلایی که تو فیلم نشون میده اصلا چی هست؟ ما که چیزی سر در نیاوردیم . آهنگش هم ... اون یارو هم که نشسته همچین مزخرفاتی رو برنامه نویسی کرده یا قاطی داشته یا وقت اضافه داشته که از رو بیکاری اومده همچین چرتی رو ساخته . همونطور که گفتم آخرش هم نفهمیدم منظور این بابا از ساختن این چیزا چی بوده...

mossi

Member
MrMohi گفت:
حالا این شکلایی که تو فیلم نشون میده اصلا چی هست؟ ما که چیزی سر در نیاوردیم . آهنگش هم ... اون یارو هم که نشسته همچین مزخرفاتی رو برنامه نویسی کرده یا قاطی داشته یا وقت اضافه داشته که از رو بیکاری اومده همچین چرتی رو ساخته . همونطور که گفتم آخرش هم نفهمیدم منظور این بابا از ساختن این چیزا چی بوده...

منظور اين آقا را نفهميديد ؟

آقا از شما توقع نداشتيم ديگه.

منظور ايشان اينست كه ببينيد من چگونه اين همه گرافيك زيبا و شگفت آور و اين زمان طولاني موزيك را در يك فايل 60 كيلويي جاي دادم . البته موزيك آنرا ميشه گفت كه از فرمت MIDI استفاده كرده .اما
شما اگر فقط يك عكس از اين فيلم با كليد print بگيريد ، بيشتر از 60 كيلو ميشه .

mossi

Member
Saeid_Taheri گفت:
جناب mossi عزيز من فضا بهتون بدم آپلود مي كنيد ؟

با تشكر .

من چند تا از 60 كيلويي ها را كه به فينال رسيدند همينجا آپ ميكنم .
حدود 30 تا هست كه خيلي هاش هنوز به فينال نرسيده و دارند روش كار ميكنند . دمو هاي اينها بين 6 تا 12 مگابايت است . كه فينال اينها بايد بين 60 تا 100 كيلو بشه

mossi

Member
اين يكي را ببينيد
شايد از نظر موضوع جالب نباشد . اما حجم سرعت انتقال يك چنين كاري مهمه .
اين هم 60 كيلو بيشتر نيست و شما آنرا در چند ثانيه دانلود ميكنيد . ولي وقتي كه بازش كنيد و ببينيدش . و بعد از ديدن فيلم دوباره به سراغ فايلش برويد . ميبينيد اين فايل پر عكس شده و حدود
4 مگابايت است .
شايد در اينده مثلا بتوان يك فيلم را از طريق اينترنت به اين شكل و با كيفيت عالي اما در كمترين حجم اجاره كرد . مثلا يك فيلم دوساعته را در يك فايل يك مكابايتي در چند دقيقه دانلود كرد و ديد .

جدیدترین ارسال ها

بالا