png این تصویر گیر میاد؟

@Butterfly@

Member
png این تصویررو از کجا میتونم گیر بیارم و یا اینکه چطور میتونم خودم هممچین تصویری رو درست کنم، آخه برای جایی بهش احتیاج دارم اما بدون background:shock:

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    56.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1,580

the_king

مدیرکل انجمن
من به یک فایل png شفاف تبدیلش کردم، حالت نمایشی اش اینجوریه :

2rha45w.gif

فایل png ضمیمه این پست شده است.

پیوست ها

• Letter.png
    Letter.png
    82.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون، میشه آموزشش رو هم برام بزارید، خیلی لطف می کنید.

برای جدا کردن تصویر شی از زمینه، ما به یک تصویر سیاه و سفید واضح و دقیق از مرزهای شکل نیاز داریم.
کانال های رنگی Red و Green و Blue را بررسی کنید (Ctrl + 1) و (Ctrl + 2) و (Ctrl + 3).
متوجه خواهید شد که کانال Blue همان چیزی است که ما می خواهیم.

2zgcinp.gif

پس با ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + 3 از کانال رنگی Blue یک ناحیه انتخاب (Selection) می سازیم :

28gtrig.gif

ناحیه انتخاب نقاطی از تصویر را در بر می گیرد که رنگشان سفید باشد، در واقع بر عکس ناحیه ای که مد نظر ماست.
پس با ترکیب کلیدی Ctrl + Shift + I ناحیه انتخاب شده را Invert می کنیم :

4hqfwp.gif

اکنون به کانال ترکیبی RGB برگردید (Ctrl + ~) و در لیست لایه ها یک لایه جدید بسازید (Shift + Ctrl + Alt + N)
ترکیب کلیدی Ctrl + Shift + C را فشار دهید تا از ناحیه انتخاب Copy بگیرید و با ترکیب کلیدی Ctrl + V آنرا Paste کنید.
لایه نیمه شفاف ایجاد شده است اما کادر مستطیلی که در وسط طرح وجود دارد نیز نیمه شفاف است :
(در تصویر زیر لایه Background نمایش داده نشده است تا شفاف بودن لایه بهتر مشخص شود)

a4bn9j.gif

پس با استفاده از ابزار Polygonal Lasso Tool (زیر مجموعه کلید L) کادر مستطیل داخل طرح را بصورت یک انتخاب در آورید :

wmnyfo.gif

ترکیب کلیدی Ctrl + Shift + C را فشار دهید تا از تصویر ناحیه انتخاب Copy گرفته شود و در حالی که لایه بالایی در لیست
لایه ها فعال است (نه لایه Background) با ترکیب کلیدی Ctrl + V آنرا Paste کنید و با ترکیب کلیدی Ctrl + E لایه جدید
را با لایه زیرین ترکیب کنید :
(در تصویر زیر لایه Background نمایش داده نشده است تا شفاف بودن لایه بهتر مشخص شود)

2rha45w.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
علی جان pdf آموزش لطفا! :دی

the_king

مدیرکل انجمن
علی جان pdf آموزش لطفا! :دی

سارا جان، از توجه ات ممنونم. آموزش کامل بصورت یک فایل pdf هفت صفحه ای (zip شده) ضمیمه این پست می باشد.

همچنین چون برای ایجاد آموزش pdf نیازمند تصاویر با ابعاد بزرگتر و با کیفیت تری بودم، یک تصویر مشابه را در ابعاد
1448 در 1310 پیکسلی ساختم که آن تصویر (jpg با زمینه سفید) هم در درون sample.zip ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• Remove from Background on Photoshop.zip
    996.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1,333
  • Sample.zip
    247 کیلوبایت · بازدیدها: 15

جدیدترین ارسال ها

بالا