1000 تا سوال دارم

uptownlord

New Member
سلام به همه
آقا من 1000 تا سوال دارم
با اجازتون چند تاشو اين دفعه مينيويسم
1.تو قسمت enlight boom گوشه کار نهایی یه سری 0و1 رو به صورت محو و خیلی جالب نوشته شده . چی جوری ؟؟؟
2. اگر بخوام به یه لایه افکتی بدم که یه طرفش transparent باشه یه طرفش هم opacityش 100٪ باشه چيكار كنم
agha man khoob balad nistam farsi type konam ,mishe hamishe pinglish benevisam
dar zemn site toon kheili toop e
3.
man harchi pattern dorost mikonam ke betoonam ye jelveh ee too mayeh haye background in site behesh bedam nemitoonam,dar haghighat mikham ye effect dashte basham to mayeh haye 7up ya sony ke ye seri dayereh az bozorg shoro mishe bad ham kochik mishe yavash yavash

kheili mamnoon :D
baghiye soal am ro badan az khedmatetoon miporsam

:wink:

ImanYari

Member
سلام دوست عزيز
منجايي هستم كه تا حدود يك دقيقه ديگه ميتونم connect باشم!! :cry:
جواب شما رو حتما در اولين فرصت ميدم
فقط تنها چيزي كه هست اينه كه لطف كنين از اين به بعد سوالاتتون رو با موضوعات مشخص و در هر تاپيك يك سوال مطرح كنين
ممنون

ImanYari

Member
ببخشيد دوست عزيز !! من فراموش كرده بودم كه به شما اينجا قول دادم! چون يه مقدار سرم شلوغ شده....
خوب...
1-راجع به قسمت enlight boom توضيح بدين كه كجا رو ميگين دقيقا!!
2-در مورد افكتي كه يك طرفش trancparent باشه... اگر منظورتون اينه كه خود لايه يه طرفش ترانسپرنت بشه و طرف ديگه اش نه بايد از ماسك استفاده كنين به اين صورت كه اول در منوي Layer> Add Layer Mask > Reveal All رو انتخاب كنين تا يك ماسك روي لايه تشكيل بشه بعد در ماسك يك گراديانت سياه و سفيد بكشيد قسمتهايي كه سياه ميشه trancparent خواهد بود
اگر منظورتون چيز ديگه اي هست بگين
3-در مورد سوم دوتا نمونه متفاوت رو مثال زدين! background اين سايت يك سري نقطه هاي هم اندازه است ولي اون دوتاي ديگه به گفته خودتون از كوچيك به بزرگن!! در مورد اين سايت كه خيلي ساده هست كافيه يه فايل 3x3 pixel باز كنين و زمينه رو رنگ دلخواهتون بزنين و بعد با رنگ دوم و ابزار pencil با سايز 1px يك خط در سمت چپ و يكي در بالاي فايل بكشيد ( براي اينكار لازم هستش كه روي فايلتون خيلي زوم كنين مثلا 1600٪) بعد از منوي Edit> Define Pattern رو انتخاب كنين
ولي در مورد چيزي كه ميخواين اندازه اش تغيير كنه... اين كار اصولا با Pattern قابل انجام نيست ولي ميشه با روشهاي ديگه انجامش داد مثلا از تنظيمات Brush استفاده كنين
در قسمت Brush Properties (اگر اين قسمت فعال نيست از طريق منوي Window > Brushes فعالش كنين) در قسمت Brush Tip Shape مقدار Spacing رو به مقدار دلخواه تغيير بدين تا فاصله مورد نظرتون به دست بياد
بعد در قسمت Shape Dynamics مقدار بخش Control قسمت Size Jitter رو به Fade تغيير بدين و تعداد لازم رو در كادر جلوي اون انتخاب كنين
حالا وقتي با اين قلم جديد روي صفحه ميكشيد چه اتفاقي ميافته؟!! ميتونين از كليد Shift براي در يك راستا قرار دادن اونها استفاده كنين
راستي... قبل از تمام اين كارها شكل قلمتون رو انتخاب كنين!! :wink: (حواس پرتيه ديگه!!! چكار كنم!!؟)
اميدوارم مشكلتون حل بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا