قشنگ شده
N neda67 New Member Sep 10, 2006 #22 kare khili jalebeye monteha hosele mikhad ke in kararo anjam bedi tabrik migam khili ghashange kash manam nesfe in hoseleye ke to dareo dashtam
kare khili jalebeye monteha hosele mikhad ke in kararo anjam bedi tabrik migam khili ghashange kash manam nesfe in hoseleye ke to dareo dashtam
mahgol91 Member Sep 10, 2006 #23 dark.designer گفت: ایول خیلی جالب شده اما یه مشکل بزرگ داره اون هم اینکه این که هر کیه مثل من داره با Mp3 درس یاد میگیره کلیک کنید تا باز شود... مگه تو هم موقع درس خوندن موزیک گوش میدی؟ موقع امتحانات خرداد از mp3 محروم بودم! چون به خاطرش یکی از درسامو 17 گرفتم!
dark.designer گفت: ایول خیلی جالب شده اما یه مشکل بزرگ داره اون هم اینکه این که هر کیه مثل من داره با Mp3 درس یاد میگیره کلیک کنید تا باز شود... مگه تو هم موقع درس خوندن موزیک گوش میدی؟ موقع امتحانات خرداد از mp3 محروم بودم! چون به خاطرش یکی از درسامو 17 گرفتم!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 12, 2006 #24 خیلی قشنگ شده تبریک میگم. موفق باشی سارا
dark.designer Active Member Sep 12, 2006 #25 قبلا آره اما الان نه دیگه یکمی کوتاه اومدم من شب mp3 تو گوشم نبود خابم نمیبرد چه برسه به درس lol اما بعد که دیگه دیدم لطمه بازاره ول کردم الان player ام رو انداختم گوشه اتاق هر چند وقت یه بار از مموریش استفاده میکنم.
قبلا آره اما الان نه دیگه یکمی کوتاه اومدم من شب mp3 تو گوشم نبود خابم نمیبرد چه برسه به درس lol اما بعد که دیگه دیدم لطمه بازاره ول کردم الان player ام رو انداختم گوشه اتاق هر چند وقت یه بار از مموریش استفاده میکنم.