100% کردن ارتفاع یک دیو

سلام حتما همه به این مشکلی که میگم برخوردید

یه دیو دارید که میخاید از لحاظ ارتافعی 100 درصد بشه یعنی وقتی داخل یک دیو دیگس این دیو اول ارتفاعش هم اندازه با دیو خارجی بشه

حالا مشکل من بر عکس
یک دیو داخلی دارم که ارتفاعش میتغیره این دیو داخل یک دیو دیگس
حالا میخام دیو خارجی خودشو بر اساس دیو داخل تنظیم کنه
یعنی دقیقا بر عکس حالت اول

واضح تر بگم دیو اول ممکنه ارتفاعش 100 باشه دیو خارجی هم میخام همین مقدار بشه و ممکنه دیو داخلی کش بیاد و بشه 200 که میخام باز هم دیو خارجی هم اندازه با دیو داخلی بشه

ترکیدم با این توضیحاتم :shock:

فقط فوریه :shock::shock::shock::shock::shock::shock:
دستبوس همه :rose:

Domanjiri

Well-Known Member
سلام
فکر کنم منظورتو نفهمیدم(!).ببین وقتی یه Div داخل یه Div دیگه هست، توییه که تغییر کنه، اگه بیرونیه خصلت های(property) خاصی نداشته باشه، خوب بیرونیه هم تغییر می کنه دیگه!لازم نیست کاری بکنیم، یعنی چیزی که شما می خوای خودش میشه مگر اینکه(خط بالا)....شد؟؟

سلام
فکر کنم منظورتو نفهمیدم(!).ببین وقتی یه Div داخل یه Div دیگه هست، توییه که تغییر کنه، اگه بیرونیه خصلت های(property) خاصی نداشته باشه، خوب بیرونیه هم تغییر می کنه دیگه!لازم نیست کاری بکنیم، یعنی چیزی که شما می خوای خودش میشه مگر اینکه(خط بالا)....شد؟؟

HTML:
<div style="width: 735px; height: 600px" class="content">   (دیو اول)
<div style="width: 540px; height: 100%; margin-right:5px; margin-top:5px; float:right;">   (دیو دوم)
</div>
</div>

این دو خط دیو.دیو اول 100 درصد هست اما دیو دوم رو باید به ناچار اندازه بدم اگه حالا چی؟؟؟ نمیخام مقدار بدم ارتفاعشو فقط میخام هم اندازه با دیو وسطیش باشه:rose:

سلام درست شد:rose:

هواس خودم پرت بود باید از توی css یه خط کد رو پاک میکردم
باید ارتفاع دیو اول رو پاک میکردم همین :)

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام

- پیش از زدن تایپیک، سوال خود را در انجمن مطرح کنید.
- عنوان تایپیک را مناسب انتخاب کنید

به این پرسش شما چند سال پیش در این تایپیک پاسخ داده شده است
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا