10 مگابایت برثانیه نامحدود ؟!

Majid2008

Member
سلام دوستان بزرگوار

یک سرور لینوکس با 1000 گیگابایت هارد و 8 تا 12 گیگ رم و ...

لینک ارتباطیش 10 مگابایت با پهنای نامحدود یا به اصطلاح ( Unmetered)باشه بهتره و به صرفه هست یا لینک 100 مگابایت با پهنای محدود 3000 گیگابایت؟

لطفا دوستان عزیزی که تجربه خاصی در این مورد دارند راهنمایی بفرمایند
با تشکر
 

irwhost.com

New Member
بستگی به نیازتون داره !
اگه پهنای باندتون بیشتر از پهنای باندی که قرار دادن هستش باید از سرویس نامحدودش استفاده کنید !
 

Majid2008

Member
درسته پهنای زیادی لازم داریم منتها آیا سرعت 10 مگابایت در موقعی که تعداد بازدیدکنندگان سایت های هاست شده در این سرور بالا باشه و ترافیکش بالا بره چی، آیامیتونه مثل لینک 100 مگابایت جواب بده و سرعت بارگزاری سایت ها پایین نیاد ؟
 

mehriz

Active Member
سلام
پهناي باند بالا يا به عبارتي نا محدود خيلي بهتره ولي سرعت پايين اون را نميشه با 100 مگابایت با پهنهاي محدود تريج داد. ( البته نظر شخصي من بود )
 

Mozafary

Member
سلام
این کاملا به نیاز شما بستگی داره.اما در بسیاری از موارد یک اتصال ۱۰مگابایت نیازهارو بر طرف میکنه.
۳۰۰۰گیگابایت پهنای باندی نیست که به راحتی به اتمام برسه
 

robic

کاربر فعال
سلام دوست عزیز

به نظر بنده شما باید نیاز سنجی کنید و برآوری از تعداد کاربران و میزان تبادل آنها داشته باشید ، بعد به فکر سرعت باشید ، چون یک پلانینگ باید تهیه کنید که میزان استفاده هر روزتون رو تخمین بزنید ، و صد البته که تبادل نا محدود بهتره ، چون اگر باز هم برنامه های شما درست از آب در نیومد ، و میزان درخواست های شما برای دانلود بیش از حد بود،با قطعی سایت مواجه خواهید شد که به علت اتمام میزان تبادل اطلاعات شما ست .


 

Majid2008

Member
با سلام دوباره

یعنی اتصال 10 مگابایت میتونه سایت های زیادی مثلا 500 سایت اکتیو یا بیشتر رو روی سرور جوابگو باشه و سرعت قابل قبولی در لود صفحات سایت ها برقرار باشه ( مخصوصا اینکه این روزا دانلود سنتر در همه سایت ها مد شده و فایل های حجیم برای دانلود میزارن و همچنین حجم گرافیکی سایت ها هم بالاتر رفته و ...) ؟؟؟
 
آخرین ویرایش:

robic

کاربر فعال
اول برنامه ریزی ، پیش بینی ، بعد عمل

با سلام دوباره

یعنی اتصال 10 مگابایت میتونه سایت های زیادی مثلا 500 سایت اکتیو یا بیشتر رو روی سرور جوابگو باشه و سرعت قابل قبولی در لود صفحات سایت ها برقرار باشه ( مخصوصا اینکه این روزا دانلود سنتر در همه سایت ها مد شده و فایل های حجیم برای دانلود میزارن و همچنین حجم گرافیکی سایت ها هم بالاتر رفته و ...) ؟؟؟

دوست عزیز باید بگم که ، اگر شما بخواهید که این هاستینگ ها رو برای خودتون استفاده کنید ، یک جنبشه ، و اینکه بخواهید این هاست ها رو به فروش برسونید ، در این صورت حتما باید از دو طرف قضیه هم در سطح بالائی باشید ، چون به نظر من مثه اینه که شمام بگید با 50 تومان پول بشود یک جنس 500 تومان رو خرید کرد ، و این اصلا منطقی نیست ، ولی یکراه هم دارید که در صورتی که قصد فروش دارید ، می توانید از پکیج با سرعت بالا استفاده کنید ولی این هاستینک رو در رده هاستینگ های کلاس پائین عرضه کنید که تبادلات بسیار کمی داشته باشند مثلا هاستینگ های 50 مگابایتی با تبادل 1 گیگابایت در ماه و از این رده ، ولی باز می گم اگر خواستید به صورت حرفه ای هاستینگ ارئه بدید حتما باید هر دوشون بالا باشن تا بتونید سایتهایی بالا 500 سایت رو سرویس بدید . امیدوارم که به جواب سوالتون رسیده باشید
 

Majid2008

Member
حرف شما کاملا منطقی و درسته
دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون و دست تون درد نکنه که زحمت کشیدید و جواب کاملی دادید :rose:

از همه تون مخصوصا جناب robic متشکرم:rose:
 

جدیدترین ارسال ها

بالا