10 راز فوق حرفه ای نهفته شده فتوشاپ که وقتی شنیدم شاخ درآوردم!!!!

nassir

Member
اونایی که واقعا مخ فتوشاپن بخونن و نظر بدن!

سلام دوستان خوبم امیدوارم حال همتون خوب باشه
شکر ما هم خوبیم.
طی این چند مدتی که با نت آشنا شدم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی تا حالا چنین چیزایی ندیده بودم!!!
لطفا هرکی اطلاعات داره لطفا بگه تا استفاده کنیم

موضوع اینه که:
دوستم یه استادی داره که مدرکشو از خود شرکت ادوب گرفته و اون استادش براش این چیزارو میگفت و وقتی اینم برام تعریف کرد من هنگ کردم.
این استاده هم خودش دیوانست ها!!! یه رنگو که میبینه خودش cmyk رنگ رو میگه یعنی تا اون حد!!!!مثلا رنگ مبل رو میبینه میگه کانالاشو!!!!
من از زبان استاده میگم براتون.فتوشاپ دارای 10 نکته ریز و فوق حرفه ای می باشد که هر کسی اونارو بلد نیست و شاید تو جهان افراد خیلی اندکی ازش با خبرند. من که خودم چندین ساله زندگیمو پای فتوشاپ گذاشتم( استاده ها نه من!) تا حالا سه تا ازین نکته هارو پیدا کردم.
یکیش اینه که فتوشاپ میتونه یه کاری بکنه که یه چیزی رو توی تصویر مخفی کنین و هرچیم بکنین نشون نده توی هیچ نرم افزاریم نشه نشونش داد مگر توی خود فتوشاپ اونم با تکنیک های خاصی!!
استاده میگه که : چند سال پیش یک نفر یکی از عکسای گرفته شده منو دزدیده و بنام خودش داد بیرون و بنده ازش شکایت کردم.کارمون ب دادگاه ک کشید ازم مدرک خواستن ! منم که توی تمام تصاویرم امضامو مخفی میکردم ، توی دادگاه به همه با تکنیک خاصی امضامو روی عکس نشون دادم و حق با من شد.این تکنیک یکی از اون 10 تکنیک برتر فتوشاپه ! که خیلی هم جالبه! حالا یه چیز دیگه... ایشون که استاد بودن تونسته بودن فقط سه تا تکنیک رو پیدا کنن! حالا باید چقد بگردیم که بتونیم پیدا کنیم او له له حالا کی بتونیم!!!
یه چیز دیگه ... شرکت ادوب واسه کسی که بتونه 10 تکنیک رو پیدا کنه و بهشون بده ، بورسیه میده...تا آخر عمر هر ماه 1000 دلار میریزه تو حسابش!

کسی اطلاعاتی داره؟

nassir

Member
تحقیق کن اگه تونستی ازین ور اونور ببین این ادوب چیکار کرده!!!!!!!!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیلی عدر میخوام اما به نظرم من یک سری حرف ... بوده تا حدی ، شما از ایشون بخوایین منبع سایت ادوبی رو بده اگر اعلام کرده باشه حتمی این چیز ها هست ، اما افراد زیادی واسه جلوه دادن خودشون از این حرف ها زیاد میزنند ! شما منطق رو بسنج !
بله میشه یک کاری کرد که لایه های مختلف رو توی یک BMp سیو کرد و باز دوباره باز کرد اما این دیگه !!!

the_king

مدیرکل انجمن
اونایی که واقعا مخ فتوشاپن بخونن و نظر بدن!

سلام دوستان خوبم امیدوارم حال همتون خوب باشه
شکر ما هم خوبیم.
طی این چند مدتی که با نت آشنا شدم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی تا حالا چنین چیزایی ندیده بودم!!!
لطفا هرکی اطلاعات داره لطفا بگه تا استفاده کنیم

موضوع اینه که:
دوستم یه استادی داره که مدرکشو از خود شرکت ادوب گرفته و اون استادش براش این چیزارو میگفت و وقتی اینم برام تعریف کرد من هنگ کردم.
این استاده هم خودش دیوانست ها!!! یه رنگو که میبینه خودش cmyk رنگ رو میگه یعنی تا اون حد!!!!مثلا رنگ مبل رو میبینه میگه کانالاشو!!!!
من از زبان استاده میگم براتون.فتوشاپ دارای 10 نکته ریز و فوق حرفه ای می باشد که هر کسی اونارو بلد نیست و شاید تو جهان افراد خیلی اندکی ازش با خبرند. من که خودم چندین ساله زندگیمو پای فتوشاپ گذاشتم( استاده ها نه من!) تا حالا سه تا ازین نکته هارو پیدا کردم.
یکیش اینه که فتوشاپ میتونه یه کاری بکنه که یه چیزی رو توی تصویر مخفی کنین و هرچیم بکنین نشون نده توی هیچ نرم افزاریم نشه نشونش داد مگر توی خود فتوشاپ اونم با تکنیک های خاصی!!
استاده میگه که : چند سال پیش یک نفر یکی از عکسای گرفته شده منو دزدیده و بنام خودش داد بیرون و بنده ازش شکایت کردم.کارمون ب دادگاه ک کشید ازم مدرک خواستن ! منم که توی تمام تصاویرم امضامو مخفی میکردم ، توی دادگاه به همه با تکنیک خاصی امضامو روی عکس نشون دادم و حق با من شد.این تکنیک یکی از اون 10 تکنیک برتر فتوشاپه ! که خیلی هم جالبه! حالا یه چیز دیگه... ایشون که استاد بودن تونسته بودن فقط سه تا تکنیک رو پیدا کنن! حالا باید چقد بگردیم که بتونیم پیدا کنیم او له له حالا کی بتونیم!!!
یه چیز دیگه ... شرکت ادوب واسه کسی که بتونه 10 تکنیک رو پیدا کنه و بهشون بده ، بورسیه میده...تا آخر عمر هر ماه 1000 دلار میریزه تو حسابش!

کسی اطلاعاتی داره؟

هر موضوع به ظاهر رمز آلود و شگفت انگیز ای که عملا قابل اجرا است یک پایه علمی داره که هر کسی می تونه با تحقیق یاد بگیره، مثل پردازش تصویر و شیوه های مخفی کردن داده در تصویر.
الزامی نیست که حتما فتوشاپ باشه، مخفی کردن داده در تصویر با اغلب نرم افزار های گرافیکی که فیلتر های ابتدایی دارند قابل انجامه، حالا اگه مثل فتوشاپ قابلیت ماکرو نویسی (Action) داشته باشند
که به مراتب ساده تر میشه. برای یادگیری اینها نه نیازی به مستندات سری ئه و نه روش های قابل استفاده شون محدود ئه، هر روز ممکنه روش های جدیدتری برایش ابداع بشه.

فتوشاپ صرفا یک نرم افزار معروف طراحی گرافیکی ئه، تعداد تکنیک های خاصی که باهاش قابل انجامه به توانایی و مهارت و نبوغ کاربرانش بستگی داره، طراحان فتوشاپ خودشون
هم نمی دانند که فردا چند تکنیک جدید توسط کاربرانش ابداع میشه. اگر کسی ادعا کرد تعداد تکنیک های منحصر بفرد یک نرم افزار، حالا چه فتوشاپ و چه اتوکد و هر نرم افزار دیگری،
دقیقا x تا است و نه مثلا x + 1 تا ، مطمئن باشید که با یک نادان لاف زن طرف هستید، حالا اگه مواردی مثل بورسیه و 1000 دلار در ماه مادام العمر رو به داستان اضافه کرد که دیگه رسما مرخصه.

این استاد هر چقدر که فتوشاپ کار ماهری باشه یک مفلوک شیفته توجه سایرین ئه، اینطور افراد بخاطر کمبود های روحی روانی شون داستان هایی سر هم می کنند که توجه رو به خودشون جلب کنند،
وقت گرانبها تون رو با اینطور افراد هدر ندهید که اگه از دانش نیم بند شون هم چیزی به بقیه منتقل بشه اونقدر ناخالصی داره که یاد نگرفتنش بهتره.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اتفاقا چند وقت پیش یکی از بچه ها تاپیک زده بود (فک کنم این بود عنوانش) "هنر فتوشاپ"
اون موقع اگه اشتباه نکنم علیرضا پاسخ تاپیک رو نوشته بود
سعید خان هم درست میگه این ما هستیم که باید با خلاقیت از ابزار ها به نحو احسنت استفاده کنیم و برای کاهایی ازشون استفاده کنیم که فراتر از کاربردشون هست
تا اونجایی که یادمه مثال علیرضا هم این بود که :
به عنوان مثال استاد فرشچیان وقتی با قلمی یه نقاشی رو میکشه باید بگیم چه هنری قلم داشته ؟
خیر این هنر افراد هست که توانایی باالقوه ابزار رو به باالفعل تبدیل میکنه
موفق باشیــــــــــــــ:rose:

nassir

Member
خیلی خیلی ممنون از نظرات دوستان
بله از یه لحظام با همه شما موافقم
من ته این قضیه رو درمیارم بیشتر تحقیق میکنم و آخر سر اینجا اعلام میکنم که آیا چنین چیزی وجود داره یا سرکار بودن شاگردا !

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
گفتنی هارو دوستان گفتند خیلی هم کامل گفتند
خیلی جالبه
به نظرتون اگر همچین چیزی بود تا الان خیلی از استاد و دانشجوها بورسیه ادوبی نمیشدن ؟ :دی
نه دوست عزیز به نظر من چنین چیزی نیست , اون مثال مبل و کانال های رنگ و کد رنگ cmyk ...اخه خودتون یکم فکر کنید ... جالب بود :دی یکم فضایی شد داستان به نظرم
فتوشاپ یه نرم افزار ادیته که قابلیت برچسب زدن روی عکس هست که خود فتوشاپ میتونه اونو بخونه که اکثرا میدونی چیه ؛ اون بحث کپی رایت هست,که توی اینفو تصاویر میشه جای داد ! ...بدون فتوشاپ هم قابل مشاهده هم نیست !
به نظر من هم چنین چیزی نیست که فتوشاپ پنهان کرده باشه حالا بریم توش معما حل کنیم ...

nassir

Member
قرار نیست که همه چیز رو همگان بدونند!
بهتون بر نخوره اما این استادی که من روش تحقیق کردم نیازی به دروغ نداشت!!!

من که باور دارم و بهتونم اثبات خواهم کرد.
فعلا دارم روش تحقیق میکنم.

meysamn2o

Active Member
خب برادر من این استاد با اینهمه ادعاهای حالا نمیگم راست یا دروغ ، یه سایت مستقلی چیزی ندارن خودشون که این ادعاهارو اثبات کنن؟!!
با علیرضا موافقم . مثال مبل و تشخیص کانال رنگ یه مسئله ی غیر ممکنه .
ناراحت نشی داداش گلم ، ولی این وقتی که سر تحقیق میخوای بذاری رو برای کسب تجربه های گرافیکی جدید بذاری به نتیجه های خیلی بهتری میرسی
یا علی

nassir

Member
بله داداش
متاسفانه با شما هم موافقم
ولی اینا حقیقت دارن!
اسم استادم بهتون میگم و همه چیزم آمارشو میگم

من نمیگمم همش حقیقته ها اما اونجوری که من طرفو میشناسم امکانش خیلی کمه دروغ بگه یا لاف بزنه
بلاخره من تحقیقم کامل بشه ایشالله همتونو مطلع میکنم.

nassir

Member
در مورد استاده هم بگم که یه مدرک از خود ادوب گرفته که هرچی کردیم دوربین ازش عکس نگرفت

فتوکپی هم نشد!!!!

APOCALYPSE

Member
یاد یک برنامه ای افتادم که شبکه چهار یا پنج قبلا ها پخش می کرد و آخر می گفت حدث بزنید این داستان واقعیت دارد یا نه .

یادتونه اسمش چی بود؟

-------------------

از مدیر سایت خیلی ممنون که جواب کاملی دادند واقعا آموزنده بود و منطقی نشان دهنده تجربه ایشان در این مباحث هست
دوست عزیز شما هم خیلی وقتتان را خرج این بخشها نکنید حاشیه هستند.

می توانید همون فرصت را برای ارتقا خودتان در گرافیک بگذارید.
سپاس.

من به شما بگم اینقده تو کف فتوشاپ نرید آفیس هم ازش بهتره آفیس رو آموزش ندیده هم می شه کار کرد اینقدر رابط کاربری اش پیشرفت کرده
تکنیکهایی که می گن هم همش حرفه تکنیکها رو هم حتی مبتدی ها هم بلدند .هر عکسی با عکس دیگه فرق میکنه.تکنیک جدید می خواد
پس بهترین تکنیک فتوشاپ اینه : ور برو با عکس =هر چی شد شد ولی قشنگ بشه درست مثل اون نقاش که می گفت
من شروع می کنم ولی نمی دونم با چی تموم می شه این به استاد بگو تا به منم مدرک ادوبی بده تازه یک کتاب آموزش ایلوستریتور هم نوشتم دیگه باید مادام العمر نرم
افزاراشو مفت تقدیم کنه خلاصه سفارش ما هم بکن شاید از بیکاری نجات پیدا کردیم:)
:green:
شاید به خاطر همین حرف هاست که چند روز پیش یکی با موبایلش یه عکس اورده بود در مغازه صاحب کارم و می خواست درستش کنه این مطلب روکه دیدم فهمیدم چرا اون عکس پر نویز و کوچک روداده به من
البته باز درستش کردم ولی فکر نکنم اون چیزی که می خواسته شده باشه
باید واقعاً به مردم اطلاع رسانی کرد

LinkinForEver

بله باید اطلاع رسانی کرد که با اطلاعات غلط کسانی قدم بزرگ بودن ور ندارند . دوست عزیز شما بد ترش کردی که !

ور برو با عکس =هر چی شد شد ولی قشنگ بشه درست مثل اون نقاش که می گفت
این چه حرف نادرستیه ! هنر جلوه ای از زیبایی هست که بر پایه ی اصول شکل میگیره :| نه رو هوا!

لطفا به حرفی که زده میشه دقت کنید.
ممنون

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز amozegarezist من کلاً مخالفم با حرفاتون. غیر از قسمت آخر حرفتون (اطلاع رسانی).
شما میگی زیاد سراغ فتوشاپ نرید؟؟؟؟؟؟؟ آفیس ازش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟ من ربط این دو تا به همدیگه رو نمی فهمم. یعنی میشه با آفیس طرح زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
کار با فتوشاپ، یا اصلاً فتوشاپ نگیم، بحث هنر، یک لذتی داره واسه علاقه مندای به این بحث. پس نمیشه گفت سراغش نرید چون پیچیده ست، سخته، نشدنیه و ... . اگه اینجوری بود که دیگه خیلی کارا رو میذاشتیم کنار میگفتیم سخته، نمیشه. همین تفکرهاست که ما رو عقب انداخته از جهان. ایمان نداریم به نعمتی که خدا بهمون داده و ازش استفاده نمیکنیم. هـــوش و عقـــــل !...
کسی که علاقه داشته باشه، سراغش میره، حتی اگه باید مجبور باشه با سخت ترین و پیچیده ترین نرم افزار دنیا کار کنه.
یا علی
:rose:

آخرین ویرایش:

nassir

Member
حالا هی من بگم شما رد کنین حرف منو!

آقایونی که میگین اینحوری نیس اونجوریه!

جواب این سوال منو بدین اگه کامل بجوابم برسم میدونم که بله کاملا حق با شمایت!

روی ی عکس کانال قرمز رو حذف کنین و سویش کنین!
حالا بازش کنین
چجوری میشه اضافه کرد!؟

این تکنیکو استاده بهم یاد داد!!!!

LinkinForEver

اخه جناب ، وقتی کانال قرمز رو برداره ، Cyan و ... بهم همیریزه دیگه عکسی وجود نداره که طرف بخواد کپی کنه و باز استاد شما بزاره سر جاش !
منطقی نیست !
مدیر عزیز هم اینگار با حرف های همه موافقا به جز من :|

جدیدترین ارسال ها

بالا