1 گیگ هاست cPanel با 100 گیگ باند کاملا مجانی !!!

Cyber-DL

Member
1 گیگ هاست cPanel با 100 گیگ باند هدیه سایبر هاست

سلام به دوستان عزیز مجید آنلاینی .

من به یک اسم برای هاستینگ هستم . دنبال یک اسم ویژه هستم که در مقابلش حاضرم 1گیگ هاست cPanel با 100 گیگ پهنای باند رو مجانی به کسی که اسم رو به من بگه بدم .

باید شرایط زیر رعایت بشه در موردش .

1- ایرانی باشه ( به این دلیل که چند روز دیگه باید به شرکت تبدیل بشه و از لحاظ به ما گیر ندند . )
2- دامین COM. آزاد باشه و تا حد توان از - و علائم ویژه استفاده نشده باشه .
3- پابلیک نباشه . یعنی چه ایرانی و چه خارجیش از این اسم استفاده نکرده باشند .اسم خاص و باکلاس باشه .

محدوده کاری ما هم از هاست و دامین و طراحی گرفته تا VPS و سرور و Colocation و Rack اختصاصی . کارت اعتباری و Payment و .......... . هر چیزی که به IT ربط داشته باشه .

دوستان ممنون میشم من رو کمک کنید !

آخرین ویرایش:

Mozafary

Member
یک عنوان بهتر میزاشتی!به منظر من عنوانی که انتخاب کردی گمراه کنندست!

Dehqani

New Member
Domain 1GB.ir

Salam Duste Aziz, Khaste Nabashid, Jenab man HAmchin Domani ro Chand Sale Ke Rezerv Kardam , 1Gb.ir Chenan Che Bekhayn Ba Gheymate Arzan Behetun Taaloq peyda Mikone, EMail : [email protected]. Regards,

سلام به دوستان عزیز مجید آنلاینی .

من به یک اسم برای هاستینگ هستم . دنبال یک اسم ویژه هستم که در مقابلش حاضرم 1گیگ هاست cPanel با 100 گیگ پهنای باند رو مجانی به کسی که اسم رو به من بگه بدم .

باید شرایط زیر رعایت بشه در موردش .

1- ایرانی باشه ( به این دلیل که چند روز دیگه باید به شرکت تبدیل بشه و از لحاظ به ما گیر ندند . )
2- دامین COM. آزاد باشه و تا حد توان از - و علائم ویژه استفاده نشده باشه .
3- پابلیک نباشه . یعنی چه ایرانی و چه خارجیش از این اسم استفاده نکرده باشند .اسم خاص و باکلاس باشه .

محدوده کاری ما هم از هاست و دامین و طراحی گرفته تا VPS و سرور و Colocation و Rack اختصاصی . کارت اعتباری و Payment و .......... . هر چیزی که به IT ربط داشته باشه .

دوستان ممنون میشم من رو کمک کنید !

جدیدترین ارسال ها

بالا