1 گیگابایت فضا + 100 گیگابایت ترافیک ماهانه (رایگان) فقط 30 نفر

sasiran

Member
عاقبت هاست رایگان همینه...
تو ایران همه چیز پیدا میشه , هاست رایگان , هاست 99 ساله , هاست نامحدود , ...
یعنی واقعا اخر و عاقبت این هاست نمیدونستید ؟
وقتی whmcs نال شده نصبه رو هاست اش و ... تباید بیشتر از این توقغ داشت
شاید این بتونه تجربی خوبی برای بعضی از افراد باشه
وقتی یک گیگ هاست 180.000 تومان داره میهن نیک میده چطور این اقا هاست 1 گیگ رایگان میده ؟!!!!!
یعنی هزینه سرور نداره ؟؟؟!!!!!
نمیدونم والا چی بگم ...
انشا الله موفق باشید

سلام

با whmcs موافقم ولی با قیمت هاست ها نه .

سایت هایی مثل میهن نیک پول سابقه ، پشتیبانی و اعتبار ( سابقه از همش مهمتر ) خودشان را می خورند و قیمت های خود را از بدو تاسیس تغییر نمی دهند چون می دانند با همین قیمت ها هم مشتری دارند یک دو دو تا چهار تای ساده ی حسابداری و اقتصادیه ، حداقل کار همان درآمد با مشتری کمتر و در نتیجه دردسر کمتر است ( ما در خارج از محیط سایبر هم نمونه های زیادی داریم ، مثل فروشگاه های با سابقه ای که واقعا پول سابقه ی خود را می خورند )

وگرنه در همان دیتاسنترهای خارجی ( منظورم در ایران نیست ) که میهن نیک سرور دارد هزینه ها بسیار پایین تر آمده است ولی سایت های با سابقه قیمت ها را پایین نمی آورند و شاید از قانون چسبندگی قیمت ها استفاده می کنند . ( البته مبحث چسبندگی با این موضوع متفاوت است )

چون باید دقت کرد که سرورهایی که cpu , ram , پهنای باند و کلا امکانات مشابه ای با سرور های سایت هایی مانند میهن نیک دارند دارای قیمت واقعا کمتری هستند . در این مورد بحث سرور و هزینه های سرور داری مطرح نیست .

پس سابق ، اعتبار و در نتیجه داشتن مشتری و شاید هم فروش از روی سیری و پشتیبانی قوی ( هرچند پشتیبان های خوب نیز زیاد شده اند ) باعث تفاوت قیمت ها شده باشد .

از چند سایت خارجی بازدید کنید تا متوجه افت شدید قیمت ها در این چند سال اخیر به خاطر مسائلی مانند پشرفت تکنولوژی ، رقابت و ... شوید .

با سپاس فراوان از تمامی دوستان

آخرین ویرایش:

galiver60

Active Member
من با گفته های شما کاملا موافقم .درسته شرکت های بزرگ فروش هاست پول سابقه ، پشتیبانی و اعتبارشون رو می خورند پس شرکت های کوچکی چون bia2metal باید هزینه ها رو کاهش دهند تا بتونند با این شرکت های بزرگ رقابت کنند وگرنه نمی تونند در این بازار آشفته فروش هاست در ایران دوام بیاورند .

سلام

با whmcs موافقم ولی با قیمت هاست ها نه .

سایت هایی مثل میهن نیک پول سابقه ، پشتیبانی و اعتبار ( سابقه از همش مهمتر ) خودشان را می خورند و قیمت های خود را از بدو تاسیس تغییر نمی دهند چون می دانند با همین قیمت ها هم مشتری دارند یک دو دو تا چهار تای ساده ی حسابداری و اقتصادیه ، حداقل کار همان درآمد با مشتری کمتر و در نتیجه دردسر کمتر است ( ما در خارج از محیط سایبر هم نمونه های زیادی داریم ، مثل فروشگاه های با سابقه ای که واقعا پول سابقه ی خود را می خورند )

وگرنه در همان دیتاسنترهای خارجی ( منظورم در ایران نیست ) که میهن نیک سرور دارد هزینه ها بسیار پایین تر آمده است ولی سایت های با سابقه قیمت ها را پایین نمی آورند و شاید از قانون چسبندگی قیمت ها استفاده می کنند . ( البته مبحث چسبندگی با این موضوع متفاوت است )

چون باید دقت کرد که سرورهایی که cpu , ram , پهنای باند و کلا امکانات مشابه ای با سرور های سایت هایی مانند میهن نیک دارند دارای قیمت واقعا کمتری هستند . در این مورد بحث سرور و هزینه های سرور داری مطرح نیست .

پس سابق ، اعتبار و در نتیجه داشتن مشتری و شاید هم فروش از روی سیری و پشتیبانی قوی ( هرچند پشتیبان های خوب نیز زیاد شده اند ) باعث تفاوت قیمت ها شده باشد .

از چند سایت خارجی بازدید کنید تا متوجه افت شدید قیمت ها در این چند سال اخیر به خاطر مسائلی مانند پشرفت تکنولوژی ، رقابت و ... شوید .

با سپاس فراوان از تمامی دوستان

galiver60

Active Member
در مورد بسته شدن whmcs سایت bia2metal من دلیلش رو نمی دونم ولی من معتقدم این مسائل به خود مدیر سایت bia2metal مربوطه نه به ما . چون ایشان فقط لطف کرده اند و به 30 نفر هاست رایگان داده اند نه بیشتر و پولی از کسی دریافت نکرده اند پس گناهی که نکرده اند بلکه خواسته اند به ما محبت کنند پس شایسته نیست ما در حق ایشان اینگونه برخورد کنیم .
درضمن ایشان گفته بودند که سایت در مرحله تست و بتا هست و سایت هایی که در مرحله بتا هستند امکان اینگونه مشکلات برای اونها هست .
بجای اینگونه حاشیه سازی برای ایشان بهتر نیست به فکر کمک به ایشان باشیم ؟

عاقبت هاست رایگان همینه...
تو ایران همه چیز پیدا میشه , هاست رایگان , هاست 99 ساله , هاست نامحدود , ...
یعنی واقعا اخر و عاقبت این هاست نمیدونستید ؟
وقتی whmcs نال شده نصبه رو هاست اش و ... تباید بیشتر از این توقغ داشت
شاید این بتونه تجربی خوبی برای بعضی از افراد باشه
وقتی یک گیگ هاست 180.000 تومان داره میهن نیک میده چطور این اقا هاست 1 گیگ رایگان میده ؟!!!!!
یعنی هزینه سرور نداره ؟؟؟!!!!!
نمیدونم والا چی بگم ...
انشا الله موفق باشید

p30tip

Member
sasiran، دوست عزیز شما که در همه ی تاپیک ها تبلیغ میهن نیک رو می کنید! نمی دونم از این کار چه سود خیلی بالایی به دست شما می رسه که همه جا تبلیغ ثبت دامین های خودتون رو در میهن نیک می کنید...

cyberpunk

New Member
این روزها با وجود Byet همه هاست رایگان میزنند!

منم اکانت Reseller گرفتم ازشون اما استفاده نکردم، فقط میخواستم ببینم داستان این همه فضای رایگان (که همشونم "گیگ" دارند) و امکانات عجیب و غریب میدن چیه!! .. به من 10.000 گیگ Bandwidth و 500 گیگ فضا داد تا بین کاربرها تقسیم کنم!!!! (البته بصورت کاملا رایگان و با پر کردن یک فرم کوچک که 5 فیلد بیشتر نداشت!!)

انسان عاقل هرگز خانه خود را در کنار ساحل و بر روی شن و ماسه نمی سازد، چون دیر یا زود به زیر آب می رود ...

بحث هاست رایگانه، به میهن نیک چه ربطی داره؟؟ :-?البته اگر تبلیغ نباشه کارشون خوبه... :D

آخرین ویرایش:

galiver60

Active Member
ولی دوست عزیز مدیر سایت bia2metal نه از Byet سرور گرفته اند و سرورشان مجانی هم نبوده بلکه ایشان این سرور رو از یک دیتاسنتر آمریکایی خریده بودند من دلیل محکمی بر این ادعای خودم دارم چون همان روز اول اطلاعات whois ایشان را چک کردم.
این روزها با وجود Byet همه هاست رایگان میزنند!

منم اکانت Reseller گرفتم ازشون اما استفاده نکردم، فقط میخواستم ببینم داستان این همه فضای رایگان (که همشونم "گیگ" دارند) و امکانات عجیب و غریب میدن چیه!! .. به من 10.000 گیگ Bandwidth و 500 گیگ فضا داد تا بین کاربرها تقسیم کنم!!!! (البته بصورت کاملا رایگان و با پر کردن یک فرم کوچک که 5 فیلد بیشتر نداشت!!)

انسان عاقل هرگز خانه خود را در کنار ساحل و بر روی شن و ماسه نمی سازد، چون دیر یا زود به زیر آب می رود ...

بحث هاست رایگانه، به میهن نیک چه ربطی داره؟؟ :-?البته اگر تبلیغ نباشه کارشون خوبه... :D

cyberpunk

New Member
به غیر از میهن-نیک مسئله انحرافی دیگه ای نمی بینم! .. یعنی شما میگی ایشون اینهمه دردسر کشیده و پول هنگفت خرج کرده سرویس گرفته که به 30 نفر هاست رایگان بده با 100 گیگابایت پهنای باند؟! ... اصلا میشه، مگه پول باد هواست یا دود سیگاره؟!

حالا باز اگر میگفتن 5 گیگ پهنای باند شاید قابل قبول بود، اما 100 گیگ پهنای باند کاملا تابلو هست که از کجا آب میخوره!
عزیزم خودت دو دوتا چهار تا کن، در شرایطی که دنیا با مشکل پهنای باند اینترنت روبرو شده و قیمتش روز به روز افزایش پیدا میکنه، یکی میاد از پول خودش n تومان هاست میگیره که 100 گیگ پهنای باند مجانی به 30 نفر بده؟!

از طرفی در شرایطی که ایرانی ها با سرورها و Datacenter های آمریکایی مشکل پیدا کردند، ایشون یک سرور در یک Datacenter آمریکایی خریدند که مجانی هاست بدند؟

من وظیفه خودمو انجام دادم، انتخاب با من نیست...

THINK FOR YOURSELF - QUESTION AUTHORITY
با خودت فکر کن - سوال قدرتمنده
Dr.Phd.Timothy Leary 1932-1984

آخرین ویرایش:

galiver60

Active Member
منظور من از مسئله انحرافی دقیقا میهن-نیک هست .
من اگه خودم همون روز اول اطلاعات whois سرور ایشون رو نمی دیدم مثل شما باورم نمی شد من مطمئنم ایشون از یک دیتاسنتر آمریکایی سرور گرفته بود . ولی قبول دارم باورش کمی سخته ولی حقیقت داره . ایشون می خواست با تبلیغ خیلی زود بین فروشنده های هاست کارش رو شروع کنه ولی این اتفاق افتاد .

به غیر از میهن-نیک مسئله انحرافی دیگه ای نمی بینم! .. یعنی شما میگی ایشون اینهمه دردسر کشیده و پول هنگفت خرج کرده سرویس گرفته که به 30 نفر هاست رایگان بده با 100 گیگابایت پهنای باند؟! ... اصلا میشه، مگه پول باد هواست یا دود سیگاره؟!

حالا باز اگر میگفتن 5 گیگ پهنای باند شاید قابل قبول بود، اما 100 گیگ پهنای باند کاملا تابلو هست که از کجا آب میخوره!
عزیزم خودت دو دوتا چهار تا کن، در شرایطی که دنیا با مشکل پهنای باند اینترنت روبرو شده و قیمتش روز به روز افزایش پیدا میکنه، یکی میاد از پول خودش n تومان هاست میگیره که 100 گیگ پهنای باند مجانی به 30 نفر بده؟!

از طرفی در شرایطی که ایرانی ها با سرورها و Datacenter های آمریکایی مشکل پیدا کردند، ایشون یک سرور در یک Datacenter آمریکایی خریدند که مجانی هاست بدند؟

من وظیفه خودمو انجام دادم، انتخاب با من نیست...

THINK FOR YOURSELF - QUESTION AUTHORITY
با خودت فکر کن - سوال قدرتمنده
Dr.Phd.Timothy Leary 1932-1984

sasiran

Member
sasiran، دوست عزیز شما که در همه ی تاپیک ها تبلیغ میهن نیک رو می کنید! نمی دونم از این کار چه سود خیلی بالایی به دست شما می رسه که همه جا تبلیغ ثبت دامین های خودتون رو در میهن نیک می کنید...

سلام دوست عزیز

من جواب شما را به طور کامل دادم ولی پاسخ من از سایت حذف گردیده است .
به هر حال بگویم که من همان قیمتی که دامنه ها را می گیرم به همان قیمت به دوستان می دهم و هیچگونه منفعتی از این کار نمی برم . مثلا دامنه ir را 4800 تومان به عنوان نماینده 2ستاره می گیرم و دیدید که به دوستان نیز همین قیمت را ارائه داده ام ، هدفم هدف خیر بود و می خواستم دوستان ارزانتر خرید کنند وگرنه برای من به جز دردسر چیزی ندارد .

در پناه حق که عالم است بر همه چیز و همه کس

galiver60

Active Member
دوستان لطفا تاپیک رو به مسائل انحرافی نکشونید !:wink:

سلام دوست عزیز

من جواب شما را به طور کامل دادم ولی پاسخ من از سایت حذف گردیده است .
به هر حال بگویم که من همان قیمتی که دامنه ها را می گیرم به همان قیمت به دوستان می دهم و هیچگونه منفعتی از این کار نمی برم . مثلا دامنه ir را 4800 تومان به عنوان نماینده 2ستاره می گیرم و دیدید که به دوستان نیز همین قیمت را ارائه داده ام ، هدفم هدف خیر بود و می خواستم دوستان ارزانتر خرید کنند وگرنه برای من به جز دردسر چیزی ندارد .

در پناه حق که عالم است بر همه چیز و همه کس

galiver60

Active Member
جالبه برای من از طرف ناظم فروم Trash Staff پیغام اومده . ولی مگه من چی پست کرده ام ؟
نوشته اي که شما در مبحث زير ارسال نموده ايد، تأييد نگرديد.

================================================== ========================
شناسه نوشته: دوستان لطفا تاپیک رو به مسائل انح...
مبحث: 1 گیگابایت فضا + 100 گیگابایت ترافیک ماهانه (رایگان) فقط 30 نفر
================================================== ========================

اين يک پيام اتوماتيک مي باشد، لذا از پاسخگويي به آن اجتناب نماييد.

با تشکر،
مديريت سايت MajidOnline Forums

moh0913

Member
دوستان عزیز اشتباه نکنید ایشون برای تبلیغ هاستشون این فضا ها رو دادند و هدفشون کمک بوده پس غلط برداشت نکنید.

galiver60

Active Member
دوستان مایلم تمامی PM های ارسالی مدیر سایت bia2metal به خودم رو اینجا بزارم تا همه بدونند که مدیر bia2metal فقط قصد محبت به ما رو داشته نه چیز دیگه و درست نیست ما محبت دیگران را نادیده بگیریم و به ناحق قصد تخریب خوبی های دیران رو داشته باشیم . در انتها قضاوت رو به وجدان شما واگذار می کنم آیا هیچ مدیر سروری تا این حد پشتیبانی عالی از کاربرانش می کند انصافا سرورها پولی هم اینچنین پشتیبانی عالی دارند ؟
------------------------------------
1 ) سلام دوست عزیز
ببنید هنگام ست آپ کردن اکانت شما سیستم پیغام داد که یوزر نیم نمی تواند شامل عدد باشد
و زمانی که خواستیم دوباره اکانت را بسازیم سیستم پیغام داد که دی ان اس های این دامنه موجود میباشد و باید اول دی ان اس های دامنه بر روی سرور پاک شوند تا دوباره اکانت ساخته شود که در قسمت دی ان اس ها دامنه ی شما رو مشاهد نکردیم! مشکل رو با منیجر هاست پوروایدر در میان گذاشتیم! منتظر جوابشون هستیم!
شما اگر دامنه ی دیگری دارید ما میتوانیم هم اکنون برایتان اکانت را بسازیم (برای تغییر دامنه به قسمت کاربری بخش ساپورت مراجعه کنید) و اگر ندارید صبر کنید تا مشکل شما برطرف شود.
با تشکر
--------------------------
2) نه لازم نیست که دوباره ثبت نام کنید! وارد قسمت کاربری خودتون بشید و برید اطلاعات خودتونو عوض کنید!
برای دامنه ی kamyabtools.com بسازم؟
-------------------------
3) سلام
دوست عزیز متاسفانه دی ان اس های این دامنه هم روی سرور موجود هستند
لطفا صبر کنید تا ما مشکل شما را با هاست پروایدرمون حل کنیم
در مورد ریسلر هم باید بگم که فعلا نمیدیم! ما تازه شروع به فعالیت کرده ایم و هنوز برنامه ی جهت فروش اکانت ریسلر نداریم ولی اگر قرار شد اکانت ریسلر هم بفروشیم خبرتان میکنیم.
با تشکر
------------------------
4) دوست عزیز دی ان اس ها روی سرور موجودند! این مدیریت هاستینگی که ما ازشون گرفتیم هم معلوم نیست که کجا رفتن که جواب نمیدن!
شما دامنه ی قطعیتون کدومه؟ اگر همان کمیاب هست پس لطفا صبر کنید
-----------------------
5) سلام
مشکل شما به زودی حل خواهد شد
با هاست پروایدر صحبت کردم کم کم داره اوکی میشه!
فقط من اکانت شما رو از قسمت ساپورت پاک کردم
چون از کد تخفیف استفاده نکرده بودید ممکن بود دوباره مشکلی پیش بیاد
اگه میشه دوباره رجیستر کنید و همچنین یه کم دیگر طاقت بیارید اکانت شما هم اوکی می شود.
----------------------

galiver60

Active Member
درسته من کاملا با شما موافق هستم .دستت درست آخرش یکی پیدا شد حرف حق رو بگه !

دوستان عزیز اشتباه نکنید ایشون برای تبلیغ هاستشون این فضا ها رو دادند و هدفشون کمک بوده پس غلط برداشت نکنید.

Bia2Metal

Member
سلام
ببینید ما نه کلاه برداریم ، نه پولمون زیادی کرده که اکانت رایگان بدیم و نه از byet گرفتیم
حقیقتش اینه که ما هرچقدر سعی کردیم که چند تا اکانت بفروشیم نشد ، قیمت ها رو آوردیم پایین باز هم نشد و کلا 2 نفر درخواست داده بودند به همین دلیل چند عدد اکانت رایگان دادیم که دوستان با امکانات ما اشنا بشن و بعد اگر مایل بودند برای سال بعدی شارژ کنند ولی متاسفانه هرچقدر اعلام کردیم که دوستان از اسکریپت های لیچ کننده استفاده نکنند و فایل های کپی رایت شده را تا حد امکان روی سرور استفاده نکنند ولی باز هم بعضی از دوستان بی معرفتی کردند و نصب کردن و ما هم بهشون اخطار دادیم و حتی در مورد بعضی از دوستان مجبور شدیم که اکانتشون رو ببندیم ولی مشکل از اونجا شروع شد که روی یکی از اکانت ها پر از فایل های کپی رایت بود و این آمریکایی ها هم چون کلا با ایرانی ها رابطه ی خوبی ندارن ، دیتا سنتر هم بلا فاصله کلا ما رو مسدود کرد و گفتن که تا حالا چندین تخلف از طرف اکانت های کاربران ما دیده شده!
ما الان در صدد این هستیم که بتونیم بک آپ اکانت های کاربرانمان رو بگیریم که هنوز نتوانسته ایم ازشون بک آپ بگیریم و هنوز در تلاش هستیم که ازشون بک آپ بگیریم.
دوستان قابل ذکر است که ما (Bia2Metal) دیگر هاست نمیفروشیم
دوستانی که میخواهند اکانت خود داشته باشند به این آدرس ایمیل بزنند [email protected]
دوستان دیگر لطفا به ما ایمیل نزنید و همچنین در اینجا پیام خصوصی نفرستید. ما دیگر هاست نمی فروشیم فقط اگر اکانت 1 گیگ خود را خواستید به آدرس ایمیل دوست من [email protected] ایمیل بزنید!
دوست من بزودی خدشون میان توی مجید آنلاین و میتوانید سوالات خودتون و مشکلاتتون رو با ایشون در رابطه بگذارید
ممنون از همه ی دوستان

galiver60

Active Member
درسته من کلا تایید می کنم متاسفانه تعدادی از دوستان به دلایل نامعلوم این تاپیک رو به مسائل انحرافی کشوندند . اگر مطالب ارسال شده در این تاپیک رو مطالعه کرده باشید حتما متوجه شده اید که بنده مطمئن بودم سرور شما به دلیل غرض دیتاسنتر آمریکایی با ایرانیها بسته شده .
در بین مطلب ارسالی شما جمله زیر دیده میشه :
"اگر اکانت 1 گیگ خود را خواستید به آدرس ایمیل دوست من [email protected] ایمیل بزنید!"
یعنی امکانش هست ما بتونیم دوباره هاست یک ساله یک گیگ رو به دست بیاریم ؟
من به آدرس فوق ایمیل زدم و منتظر جواب ایشان هستم .

سلام
ببینید ما نه کلاه برداریم ، نه پولمون زیادی کرده که اکانت رایگان بدیم و نه از byet گرفتیم
حقیقتش اینه که ما هرچقدر سعی کردیم که چند تا اکانت بفروشیم نشد ، قیمت ها رو آوردیم پایین باز هم نشد و کلا 2 نفر درخواست داده بودند به همین دلیل چند عدد اکانت رایگان دادیم که دوستان با امکانات ما اشنا بشن و بعد اگر مایل بودند برای سال بعدی شارژ کنند ولی متاسفانه هرچقدر اعلام کردیم که دوستان از اسکریپت های لیچ کننده استفاده نکنند و فایل های کپی رایت شده را تا حد امکان روی سرور استفاده نکنند ولی باز هم بعضی از دوستان بی معرفتی کردند و نصب کردن و ما هم بهشون اخطار دادیم و حتی در مورد بعضی از دوستان مجبور شدیم که اکانتشون رو ببندیم ولی مشکل از اونجا شروع شد که روی یکی از اکانت ها پر از فایل های کپی رایت بود و این آمریکایی ها هم چون کلا با ایرانی ها رابطه ی خوبی ندارن ، دیتا سنتر هم بلا فاصله کلا ما رو مسدود کرد و گفتن که تا حالا چندین تخلف از طرف اکانت های کاربران ما دیده شده!
ما الان در صدد این هستیم که بتونیم بک آپ اکانت های کاربرانمان رو بگیریم که هنوز نتوانسته ایم ازشون بک آپ بگیریم و هنوز در تلاش هستیم که ازشون بک آپ بگیریم.
دوستان قابل ذکر است که ما (Bia2Metal) دیگر هاست نمیفروشیم
دوستانی که میخواهند اکانت خود داشته باشند به این آدرس ایمیل بزنند [email protected]
دوستان دیگر لطفا به ما ایمیل نزنید و همچنین در اینجا پیام خصوصی نفرستید. ما دیگر هاست نمی فروشیم فقط اگر اکانت 1 گیگ خود را خواستید به آدرس ایمیل دوست من [email protected] ایمیل بزنید!
دوست من بزودی خدشون میان توی مجید آنلاین و میتوانید سوالات خودتون و مشکلاتتون رو با ایشون در رابطه بگذارید
ممنون از همه ی دوستان

سلام
بله ، میشود ، من اینجا یه لیست دارم که علی(بیا تو متال) بهم داده اگر اسمتون توی اون لیست باشه مشکلی نیست

galiver60

Active Member
من برای دومین kamyabtools.com از ایشون هاست گرفته بودم (البته برای این دومین من یه سری مشکلاتی در ست شدن توی سرور پیش اومد که می تونید جزئیاتش رو از خود علی آقا بپرسید ) ولی الان از یک شرکت دیگه برای این دومین هاست تهیه شده اگر زحمتی نیست برای دومین دیگرم 8milimetri.com برای من هاست بدید .
ممنونم.

سلام
بله ، میشود ، من اینجا یه لیست دارم که علی(بیا تو متال) بهم داده اگر اسمتون توی اون لیست باشه مشکلی نیست

دوستان خواهشا اینجا درخواست ندید ، برای اون کسانی که درخواست دادن ایمیل فرستادیم منتظر جوابشون هستیم
با تشکر

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا