1 سوال از اساتيد فوتوشاپ !؟!

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز !
من مي خواستم كه بدونم چه جوري ميشه اين قسمتهايي كه تو عكسهايي كه گذاشتم ، با فوتوشاپ درست كرد ؟؟؟
منظورم قسمتهايي هست كه دورش خط قرمز كشيدم . ( چه جوري ميشه با فوتوشاپ درستشون كرد ؟؟؟ )
اگر اشتباه نكنم مربوط به ابزار select هست ولي چه جوريش را نميدونم :oops: :lol:

پیوست ها

• Nejabaty 1.jpg
    Nejabaty 1.jpg
    161 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • Nejabaty 2.jpg
    Nejabaty 2.jpg
    108.9 کیلوبایت · بازدیدها: 67
در ضمن بايد بگم اين كارهايي كه گذاشم ، از كارهاي استاد مسعود نجابتي هستش .

ACTIVE

Active Member
ل

سلام دوست عزيز

اين افكتي كه شما نشون دادين (البته من فقط تونستم عكس اول رو ببينم) اسمش هالف تون هستش كه يكي از فيلترهاي مهم براي چاپ سيلك جهت ساخت ترام براي طرح مورد نظر مي‌باشد.
اين افكت در فتوشاپ با تركيب كردن دستوراتي همچون ماسك سريع و گرادينت جلوه خاصي پيدا مي‌كند
اگه اشتباه نكنم در منوي فيلتر و از گزينه Pixelate (اگه اشتباه نكنم) و دستور Color Half tone (بازم اگه عوضي نشه) ميتونيد اجرا كنيد.

موفق باشيد

ACTIVE

Active Member
سلام ميلاد جان آقا اگه از اين طرحها داري (لينك يا خودشون) تونستي بذار بچه ها هم ببينن (منظورم طرحهايي كه اساتيد طراحي مثل آقاي نجابتي٬ مميز و... منطق) اگر هم بتوني برام به آدرس [email protected] ارسال كني ازتون ممنون ميشم
موفق باشي

راستش من تا 1 جاهايي با همون فيلتري كه دوستمون ( Activ ) گفت رفتم و دون دون كردمش ولي بعد از اتمام افتضاح شد :neutral:

FashisT

Active Member
اين يه جور ترام كردنه من اگه باشه مده عكسو به bitmap ميبرم و بعد اونو به ترام تبديل ميكنم البته ديگه بستگي به خودت داره كه چفدر دستت رون باشه تا بتوني منظم دش بياري./
فعلا

FashisT گفت:
اين يه جور ترام كردنه من اگه باشه مده عكسو به bitmap ميبرم و بعد اونو به ترام تبديل ميكنم البته ديگه بستگي به خودت داره كه چفدر دستت رون باشه تا بتوني منظم دش بياري./
فعلا

فکر کنم شهرام جان 100% درست گفت :)

Behzad.GP

New Member
برای درست گفتن که حتما درست گفتن ... منها من منظورم اینه که این جور کارها رو با چندین روش میشه
طراحی کرد ...

دوستان همتون 1 اشاره ای کردید اما اگه بتونید آموزش این کار رو بگذارید یا حداقل روش کار رو روونتر توضیح بدید ممنونتون میشم .

maral55

Well-Known Member
ببخشيد منظور شما اين هست؟يعني درست كردنه اين؟

پیوست ها

• ae.jpg
    ae.jpg
    8.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13
ایول برادر . همینه . فقط شما روی این دایره اجراش کردی من میخوام روی عکس انجام بدم . فکر نکنم فرقی بکنه . اگه میشه آموزش این کار رو که گذاشتی بگو .

مرسی

maral55

Well-Known Member
سلام
والا اين كه من درست كردم به نظرم زياد شبيه اون كه شما دادين نشده اما به هر حال من اين كار رو كردم
اول يه فايل جديد باز كردم بهد در دو گوشه اون يه حالتي مثله شكل انتخاب كردم و رنگ سفيد بهش دادم
بعد اون قسمت هاي پايينشو يعني تقريبا نصفه پايينشو يعني نصفه سفيدي هارو انتخاب كردم feather دادم و بعد به حالت edit in quik mask mode رفتم يا كيلد q و بعد فيلتر color halfton رو از منوي pixelate زدم و دوباره به حالت standard mode برگشتم
و كليد delete رو زدم ببخشيد اگه بد گفتم آخه من تا حالا آموزش ندادم نتيجه هم اين شد

پیوست ها

• fr.jpg
    fr.jpg
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

hamid ir

Well-Known Member
آقا میلاد اینو حاضر کردم ولی دیدم دوستان هم مثل اینو قبلاً گفتن شرمنده دیر شد حالا یه نگاه بهش بنداز به نظر من اون قسمتشو جدا کن و یه براش بساز که راحت تر باشی این توضیحاتش همونه که آقا صادقی گفت

http://aboyunknown.persiangig.com/image/mila.jpg

آقا راستی اسن تنظیمات پست برای من نمیاد چیکار کنم یعنی کار نمیکنه نه میتونم عکس بزارم نه...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آموزش

سلام

من یه زمانی یه همچین آموزشی رو تو یه سایت خارجی دیده بودم ولی الان نمیدونم کجاس فکر میکنم همینی باشه که اینجا مطرح شده برای همین یه آموزش کوچولو واسش ساختم شاید به کارتون بیاد.

این آموزش باتصویر هست که رو هر قسمتش توضیح کوتاهی میدم البته عکسهاش 7 تا هست که چون اینجا جا نمیشه تو پست بعدی 2 تا دیگشو میزارم

من از بچکی املا و انشام خوب نبوده اگر کاستی چیزی تو این قسمت بود به بزرگی خودتون ببخشید

حالا اصل ماجرا:

اول یه صفحه خالی به اندازه دلخواه باز کنید

از روی شماره تصاویر:
1- به قسمت channelsبرید
2-یه لایه جدید به اسم Alpha 1 باز کنید
3-با هر ابزاری که دوست دارید شکل خودتونو بکشید
4-به قسمت filter>blur>gaussan blur برید
5- تنظیمات دلخواهتون رو انجام بدید و ok کنید
6- حالا به قسمت filter>pixelate>Halftone colorfvdnبرید و تنظیمات رو مطابق شکل انجام بدید و ok رو بزنید
7-با نگهداشتن کلید کنترل بر روی لایه Alpha 1 کلیک کنید تا انتخاب شود
8-لایه Alpha 1 رو پاک کنید . نتیجه کار فقط ناحیه انتخاب شده هست

حالا با این انتخاب میتونید خیلی کارا بکنید مثلا:یک قسمت از یک عکس رو برش بزنید و یا به صورت ماسک در آورید و ...

همین بود
بازم ببخشید اگه بد توضیح داده شده ولی یکم کار کنین حساب کار دستتون میاد
نظر یادتون نره
آره بابا جون

فعلا

پیوست ها

• 7.gif
    7.gif
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 6-1.gif
    6-1.gif
    41.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 4-5.gif
    4-5.gif
    61.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.gif
    3.gif
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 1-2.gif
    1-2.gif
    9.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بقیه آموزش

البته اینم بگم من آموزش های دوستان دیگرم دیدم ولی دیدم این کار یکم با اونا از نظر تکنیکی فرق داره گفتم اینجا بزارم به هر حال بقیه یه وقت به دل نگیرن

اینم بقیه عکسها

پیوست ها

• 8.gif
    8.gif
    20.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • end.gif
    end.gif
    49.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا