عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز 
میدونم که سیستم های بلاگ دهی به قول یارو دیگه خز شدن !
ولی من الان 3 ساله که تو فکرشم !!!
نمیدونم چرا ولی از همون موقع دوس داشتم
اولین بار یادمه بلاگ هاستر نصب کردم ولی یه هفته طول نکشید که بدم اومد ازش و درکل ول کردم این کارو

ولی باز میبینم که به این سیستم نیاز شدید دارم !!! واسه خیلی از دلایل ! چون در کل تکمیل میشه کارم ...
الانم میخواستم یه سیستم بخرم
نمیخوام که سیستم کولاکی بخرم یه سیستم معمولی هم کارمو راه میندازه
فقط سالم و سر پا باشه برام کافیه
الان این بلاگ هاستر رو میبینم که خیلی ها بدجور قشنگ ادیتش کردن و کلی امکانات هم اضافه کردن و درکل بهش خوب رسیدن
ادم دلش میخوام که بره تو نخش !
ولی ؟
چون میخوام از بلو هاست هاست بخرم ! و چون خارجی و کپی رایت 100 % هست نمیتونم اسکریپت نال شده استفاده کنم
پس باید فکرشو از سرم بندازم بیرون متاسفانه یا خوشبختانه !
و تنها دلیلی هم که دارم برای خرید هاست از بلو هاست اونم فقط قیمتش هست و بس ! چون وضعیت مالی زیاد خوف نیست ! هرچی در میارم خرج اینترنت و کامپیوتر میکنم
الان ماهی 80 تومن واسه adsl میدم !! اونم چی 256 kb ! و یه دانش جو مگه چقدر درامد داره ! (هیچی !! )

درضمن خداییشو بگم پولم نمیرسه سیستم گرون قیمت بخرم !! فوقش که بتونم 50-60 تومن میتونم بدم....
((( البته فک نکنم زیاد هم قیمت پرتی گفته باشم . ؟ چون خیلی از سیستم ها هم قیمتشون زیاد بالا نیست ! یا ؟ نویسنده اون سیستم ادم با انصافی هست
))) قبلا یه سیستم بود که یه مقدار کار داشت تا تکمیل تکمیل بشه از نظر امکانات که قیمت گذاشته بود روش 65 تومن ولی من 55 تومن گفتم (چون نداشتم بیشتر ) ولی اون سیستم رو فروخت به یکی دیگه به 60 تومن ! 
هرکی از دوستان خواست این سیستم رو بده بهم پیام خصوصی یا همینجا بیاد بگه

میدونم که سیستم های بلاگ دهی به قول یارو دیگه خز شدن !

ولی من الان 3 ساله که تو فکرشم !!!
نمیدونم چرا ولی از همون موقع دوس داشتم
اولین بار یادمه بلاگ هاستر نصب کردم ولی یه هفته طول نکشید که بدم اومد ازش و درکل ول کردم این کارو

ولی باز میبینم که به این سیستم نیاز شدید دارم !!! واسه خیلی از دلایل ! چون در کل تکمیل میشه کارم ...
الانم میخواستم یه سیستم بخرم
نمیخوام که سیستم کولاکی بخرم یه سیستم معمولی هم کارمو راه میندازه
فقط سالم و سر پا باشه برام کافیه

الان این بلاگ هاستر رو میبینم که خیلی ها بدجور قشنگ ادیتش کردن و کلی امکانات هم اضافه کردن و درکل بهش خوب رسیدن

ادم دلش میخوام که بره تو نخش !
ولی ؟

چون میخوام از بلو هاست هاست بخرم ! و چون خارجی و کپی رایت 100 % هست نمیتونم اسکریپت نال شده استفاده کنم
پس باید فکرشو از سرم بندازم بیرون متاسفانه یا خوشبختانه !
و تنها دلیلی هم که دارم برای خرید هاست از بلو هاست اونم فقط قیمتش هست و بس ! چون وضعیت مالی زیاد خوف نیست ! هرچی در میارم خرج اینترنت و کامپیوتر میکنم
الان ماهی 80 تومن واسه adsl میدم !! اونم چی 256 kb ! و یه دانش جو مگه چقدر درامد داره ! (هیچی !! )

درضمن خداییشو بگم پولم نمیرسه سیستم گرون قیمت بخرم !! فوقش که بتونم 50-60 تومن میتونم بدم....

((( البته فک نکنم زیاد هم قیمت پرتی گفته باشم . ؟ چون خیلی از سیستم ها هم قیمتشون زیاد بالا نیست ! یا ؟ نویسنده اون سیستم ادم با انصافی هست

هرکی از دوستان خواست این سیستم رو بده بهم پیام خصوصی یا همینجا بیاد بگه