بی بی کد ~~~ ♦ Bathroom view with cinema 4d ♦~~

yas_d

Member
سلام :rose:
بعد از دیدن چنتا آموزش از DT و 1هفته کار بلاخره تموم شد. :shock:
تک تکشون ساخته شده و از object آماده استفاده نکردم :)
امیدوارم خیلی گند نزده باشم :green:

با cinema 4d and photoshop cs5 کار شده :paint:

view1.jpg

پیوست ها

• view1.jpg
    view1.jpg
    257.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خسته نباشی خوب شده
روی متریال ها باید کار کنی اکثرا خام هستند
همچنین روی امبینت اوکالیژن چون سینما 4 دی وارد نیستم نمیتونم راهنمایی کنم
آموزشهای DT خیلی خوب و پایه ای آموزش میده اما اگر کار نهایی خود آموزش رو هم نگاه کنید کار تاپی در نمیاد
به نظر من اول باید DT رو یاد بگیری بعد سراغ آموزشهای حرفه ای تر بری
الان تا اینجا کار خوبی شده و با نظرات تخصصیه دوستان بهتر هم میشه
موفق باشی:rose:

yas_d

Member
دوستان cinema4d ضعیفه نسبت به 3d max & maya???? :-?
آخه خیلیا میگن cinema4d رو ول کن:-?:sad:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
برای کار اول خوبه دوست من.
برای اینکه بتونی رندرای جذاب آرشیتکتی بگیری شما باید توی خیلی زمینه ها اطلاعات خوب و کاملی به دست بیاری، و به صرف دیدن یه آموزش نمی تونی در زمینه رندرینگ در نمونه کارهای آرچ خبره بشی. فقط 3D کافی نیست و شما باید مطالعاتی زیادی در مورد هنر و رنگ ها و نورپردازی و غیره و غیره داشته باشین تا بتونین یه کار خوب بزنید.
برای اولین مطالعه تون حتما بهتون پیشنهاد می کنم این آموزش:
http://www.cgacademy.ir/articles/article_rule_interior_design_in_archvisualisation/article.pdf
از آقای میلاد کمباری ( milad_k )رو بخونین و بهش توجه کنید توی کارتون که بسیار بهتون کمک خواهد کرد.
راستی توصیه می کنم از آموزش های Vertex Pusher مجموعه دومش (Vol.2 Lighting, shading and rendering) رو حتما ببینی که جتما به دردت می خوره.
یه توصیه دیگه ای هم که دارم اینه که برای کارهای آرچیتکتی و معماری بلاشک از Vray برای رندر کردن کارهات استفاده کنی دوست من.
این لینک رو ببین ویژگی ها و قابلیت های عالی Vray رو می فهمی:
http://www.vrayforc4d.net/portal/features/features-2
نمونه کارهایی هم که با Cinema 4D و Vray ساخته شدن هم می تونی از لینک های زیر ببینی:
http://vrayc4d.com/gallery/
http://www.vrayforc4d.net/portal/gallery
در مورد قدرت Cinema 4D یا ضعیف بودنش نسبت به مایا و مکس هم باید خدمتتون عرض کنم مهم خود کاربره، کاربره که قدرت نرم افزارش رو تعیین می کنه. همه ی نرم افزارهای سه بعدی توانایی هاشون در حد و اندازه های همه و هر کدوم توی یه زمینه ای قابلیت های بهتر و بیشتری دارن. مثلا مکس عمده ی استفادش توی کارهای معماری و بازی سازی هست. بیشترین استفاده ی مایا هم در انیمیت و ریگ کاراکتر و جلوه های ویژه است. بیشترین استفاده ی سینما فردی هم توی زمینه تبلیغات و ساخت تیزرهای تبلیغاتی و کارهای موشن گرافیکیه، در زمینه آرچ و معماری هم با وجود وی ری و موتور رندرهای فیزیکال دیگه هم قدرت خوب و زیادی داره. شما هم با توجه به زمینه ای که قراره توی دنیای 3D دنبال کنین نرم افزارتون رو انتخاب کنید.

ببخشید زیاد حرف زدم.
شاد باشید و موفق.

یه پیشنهاد، حتما این دو تا نمونه کار رو که با CInema 4D و Vray کار شدن رو ببین.
این اولیش:
http://vrayc4d.com/manuals/files/scenes/exteriors/e-competiton-exterior-402
این کار توی مسابقات جهانی www.evermotion.org رتبه اول رو گرفت، فایل کار رو می تونی دانلود کنی از همون لینکی که دادم.
این دومیش:
http://vrayc4d.com/manuals/files/scenes/exteriors/e-competiton-exterior-2-671
این یکی هم رتبه سوم همون مسابقاته.
http://www.evermotion.org/tutorials/show/7939/evermotion-rendering-competition-winners-announced
حتما هر دوش رو بگیر ببین یه کار حرفه ای رو، حتما برات جالب خواهد بود و خیلی چیزها از دیدن همین کارها یاد خواهی گرفت.
بازم موفق باشی.

cinema4d65

Member
سلام آقای Yas-D اون خیلی هایی که شما میگید خیلی بی سوادن و حرف مفت میزنن :mad:
هر آدم حرفه ای و عاقلی وقتی درباره ی یک نرم افزار حرف میزنه نقاط ضعف و نقاط قوت اون رو هم میگه نه اینکه به طور کلی ردکنه

من نرم افزار های 3dsmax-Softimage-Cinema 4d و موتور رندر های Mental Ray -Maxwell - frayrender رو کار کردم ولی هیچ وقت

درباره ی Maya یا Vray هیچ نظری نمیدم چون کار نکردم که نقاط ضعف و قوت اون ها رو بدونم اما هر آدم عاقلی می دونه هر نرم افزاری

هم نقاط ضعف داره هم نقاط قوت مثلا بخش Mograph در Cinema 4d رو من تا حالا در هیچ نرم افزاری ندیدم و کسانی که این قسمت
رو کار کردن میدونن که چه کارهای جالب و قدرتمندی رو میشه انجام داد :cool:ولی بخش Particle Cinema 4dدر مقابل
Particle Softimage ضعیفه :cry:

یه نمونه رندر با Cinema 4d r13 در بخش WIP گالری میزارم ببین و به کسانی که میگن این نرم افزار رو ول کن

بگو یه رندر مثل همین با نرم افزاری که کار می کنن بگیرن بدون استفاده از موتور رندر بعد خودت قضاوت کن

موفق باشید:oops:

yas_d

Member
امین جان مرسی عزیز :rose:

سلام آقای Yas-D اون خیلی هایی که شما میگید خیلی بی سوادن و حرف مفت میزنن
هر آدم حرفه ای و عاقلی وقتی درباره ی یک نرم افزار حرف میزنه نقاط ضعف و نقاط قوت اون رو هم میگه نه اینکه به طور کلی ردکنه

من نرم افزار های 3dsmax-Softimage-Cinema 4d و موتور رندر های Mental Ray -Maxwell - frayrender رو کار کردم ولی هیچ وقت

درباره ی Maya یا Vray هیچ نظری نمیدم چون کار نکردم که نقاط ضعف و قوت اون ها رو بدونم اما هر آدم عاقلی می دونه هر نرم افزاری

هم نقاط ضعف داره هم نقاط قوت مثلا بخش Mograph در Cinema 4d رو من تا حالا در هیچ نرم افزاری ندیدم و کسانی که این قسمت
رو کار کردن میدونن که چه کارهای جالب و قدرتمندی رو میشه انجام داد ولی بخش Particle Cinema 4dدر مقابل
Particle Softimage ضعیفه

یه نمونه رندر با Cinema 4d r13 در بخش WIP گالری میزارم ببین و به کسانی که میگن این نرم افزار رو ول کن

بگو یه رندر مثل همین با نرم افزاری که کار می کنن بگیرن بدون استفاده از موتور رندر بعد خودت قضاوت کن

موفق باشید

حق با شماس :oops:

آخرین ویرایش:

cinema4d65

Member
آقای Yas-D من Cinema4d65 هستم نه امین :lol:

در ضمن رندر BMW i8 رو هم در بخش WIP گالری قرار دادم می تونید نگاه کنید

آخرین ویرایش:

cinema4d65

Member
خیلی ممنون تازه کجا شو دیدی این هنوز یه رندر تست قدرت Cinema 4d رو هنوز ندیدی :shock:در ضمن اگر مدل BMW i8 رو خواستی
در بخش Cinema 4d به اسم آی خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیار مدل BMW i8 رو می تونی دانلود کنی:cool:
موفق باشید :oops:

max vray

کاربر VIP
سلام سعید جان
منظورم از فاصله این بود که رندرهات توی مکس بسیار نورپردازی و سناریو و تکسچر خوبی دارند اما اینجا هیچکدومش نیست.
درمورد cinema 4d هم نمیدونم قابلیت هاشو اما این سوال تو ذهنم نقش بسته که چرا تو که قدرت و توان خوبی تو رندر با vray در مکس داری تو چرا باید بری سراغ cinema 4d?:-?

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز اگه می خوای معماری کار کنی بهترین گزینه 3dmax اما اگه می خوای انیمیشن کار کنی بهترین گزینه Cinema 4d:-?

yas_d

Member
سلام سعید جان
منظورم از فاصله این بود که رندرهات توی مکس بسیار نورپردازی و سناریو و تکسچر خوبی دارند اما اینجا هیچکدومش نیست.
درمورد cinema 4d هم نمیدونم قابلیت هاشو اما این سوال تو ذهنم نقش بسته که چرا تو که قدرت و توان خوبی تو رندر با vray در مکس داری تو چرا باید بری سراغ cinema 4d?:-?

منو اشتباه گرفتی داداش :lol: آخه من نه maya کار کردم نه 3dmax و نه vray :lol: میشه گفت چند ماه بیشتر نیش گه 3بعدی کار میکنم و با cinema4d شروع کردم:)
رشتم معماری نیست اما دوس داشتم یه طرح بزنم که انگار گند زدم:lol:

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز اصلا هم گند نزدید بلکه برای شروع خیلی هم خوبه اینو واقعا میگم نه برای دل خوش کردن شما:green:

فقط نگفتید به چه چیزی علاقه دارید انیمیشن - معماری - جلوه های ویژه. شما بگید چه کاری به چی علاقه دارید من کمک تون می کنم:neutral:

max vray

کاربر VIP
منو اشتباه گرفتی داداش :lol: آخه من نه maya کار کردم نه 3dmax و نه vray :lol: میشه گفت چند ماه بیشتر نیش گه 3بعدی کار میکنم و با cinema4d شروع کردم:)
رشتم معماری نیست اما دوس داشتم یه طرح بزنم که انگار گند زدم:lol:
سلام شرمنده:sad::rose::rose:
کارتم خوبه داداش:rose::rose::rose:

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز حالا باید یکی رو انتخاب کنیدچون اگه بخوای انیمیشن کار کنی یعنی انیماتور بشی باید 10 سال کارکنی تا استاد بشی

اما جلوه های ویژه زمان خیلی کمتر نیاز داره .انیمیشن کار بسیار وقت گیری است و حوصله ی خیلی زیادی می خواد در حد صبر ایوب

از نظر درآمد یکی از پردرآمدترین شغلهای دنیاست اما سخت ترین کار هم هست فعلا نرم افزار هایی که در ایران در آمد زا هستن

در انیمیشن 3dmax -maya هستن یکی از دلایلی که نرم افزار هایی مثل Softimage و Cinmema 4d کمتر استفاده میشه نداشتن

شناخت درست از این نرم افزار هاست و این در حالیه که از بقیه نرم افزار ها قدرت بیشتری دارن شرکت های ایرانی خیلی کم از

Softimage و Cinema 4d استفاده می کنن و بیشتر برای پروژه های خارجی استفاده می شه البته خدا رو شکر هر روز اوضاع داره

بهتر می شه و شرکت های بیشتری با سیستم های قدرتمند تر وارد بازار میشن و نرم افزار های روز دنیا رو کار می کنن

جلوه های ویژه هم درآمد خوبی داره مخصوصا After Effect یک نرم افزار بسیار قدرتمند در زمینه ی جلوه های ویژه و کار های تبلیغاتی

البته در ایران بیشتر برای تیزرهای تیلیغاتی استفاده می شه تا فیلم های سینمایی

گذشته از همه ی این موارد باید بفهمید در چه کاری استعداد دارید چون علاقه با استعداد تفاوت داره مثلا من انیمیشن خیلی دوست دارم

و تمام تلاشم رو کردم تا انیماتور بشم اما بعد از اینکه 3dmax -Softimage-Cinema 4d تمام قسمت ها رو کار کردم فهمیدم

من در شبیه سازی بیشتر استعداد دارم تا انیمیشن و الان شبیه سازی کار میکنم

حالا انتخاب با شماست :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا