سلام دوست عزیز حالا باید یکی رو انتخاب کنیدچون اگه بخوای انیمیشن کار کنی یعنی انیماتور بشی باید 10 سال کارکنی تا استاد بشی
اما جلوه های ویژه زمان خیلی کمتر نیاز داره .انیمیشن کار بسیار وقت گیری است و حوصله ی خیلی زیادی می خواد در حد صبر ایوب
از نظر درآمد یکی از پردرآمدترین شغلهای دنیاست اما سخت ترین کار هم هست فعلا نرم افزار هایی که در ایران در آمد زا هستن
در انیمیشن 3dmax -maya هستن یکی از دلایلی که نرم افزار هایی مثل Softimage و Cinmema 4d کمتر استفاده میشه نداشتن
شناخت درست از این نرم افزار هاست و این در حالیه که از بقیه نرم افزار ها قدرت بیشتری دارن شرکت های ایرانی خیلی کم از
Softimage و Cinema 4d استفاده می کنن و بیشتر برای پروژه های خارجی استفاده می شه البته خدا رو شکر هر روز اوضاع داره
بهتر می شه و شرکت های بیشتری با سیستم های قدرتمند تر وارد بازار میشن و نرم افزار های روز دنیا رو کار می کنن
جلوه های ویژه هم درآمد خوبی داره مخصوصا After Effect یک نرم افزار بسیار قدرتمند در زمینه ی جلوه های ویژه و کار های تبلیغاتی
البته در ایران بیشتر برای تیزرهای تیلیغاتی استفاده می شه تا فیلم های سینمایی
گذشته از همه ی این موارد باید بفهمید در چه کاری استعداد دارید چون علاقه با استعداد تفاوت داره مثلا من انیمیشن خیلی دوست دارم
و تمام تلاشم رو کردم تا انیماتور بشم اما بعد از اینکه 3dmax -Softimage-Cinema 4d تمام قسمت ها رو کار کردم فهمیدم
من در شبیه سازی بیشتر استعداد دارم تا انیمیشن و الان شبیه سازی کار میکنم
حالا انتخاب با شماست
موفق باشید