☺... شوخی با آواتار دوست جانها نسخه 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_118

کاربر VIP
در اینجا جا داره میون شوخی های شما روز جهانی طراحی گرافیک را به شما تبریک عرض کنم.

موفق و پیروز باشین.

به مناسبت این روز جناب yazdi_2007 در حد بزاعتشون هدیه ای هم تهیه کردند که بدین وسیله اهداء میشه به همه ی بچه های فروم :wink:

image.php
>>

پیوست ها

22.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلام
سهیل ترکوندی ، خداییش می ارزید اینهمه وایسادن :lol:
جالب کار کردی ، خداییش ایدش از کجا اومد ؟؟؟
یه ضرب المثل هست که میگه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ( منم منتظر می مونم ) می دونم که نمیشه تعییرات زیاد داد
اگر جالب باشه عوض می کنم و اونو می زارم
اخه همین آواتورم را برو بکس مجید انلاین درست کردن
یا حق

yazdi_2007

Well-Known Member
به مناسبت این روز جناب yazdi_2007 در حد بزاعتشون هدیه ای هم تهیه کردند که بدین وسیله اهداء میشه به همه ی بچه های فروم :wink:

image.php
>>

نه عزیزم شما نگران نباشید :D و بدینوسیله این هدیه کوچولو رو اهدا نکنید. :lol:

من همون قلبم که تو دستمه به همه تقدیم می کنم :D :D

... شوخی می کنم ، قشنگ شده ، بسی ذوق و چندی عرق ریختیم :wink:

سلام
سهیل ترکوندی ، خداییش می ارزید اینهمه وایسادن :lol:
جالب کار کردی ، خداییش ایدش از کجا اومد ؟؟؟
یه ضرب المثل هست که میگه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ( منم منتظر می مونم ) می دونم که نمیشه تعییرات زیاد داد
اگر جالب باشه عوض می کنم و اونو می زارم
اخه همین آواتورم را برو بکس مجید انلاین درست کردن
یا حق

ممنونم محمد جان
يكي از بچه ها برات نوشته بود هر چي خيره شدم سرمو 45 درجه چرخندم چيز نيومد (گشت دنبالش پيدا نكردم كي بود)
منم همين كارو كردم كه اين شد.:D
ماله تورم يه چيزايي مي رو مي آد:cool:
حيف كه يكم كوچيك

روبيك چه كردي خون آتش بود آهنشم اومد :D:lol:

برنامه دارم واست:cool:

Farrokh

Active Member
من پیشنهاد می کنم دوستان یه توضیحی هم زمینه ی کاراشون بکنن که چجوری کار رو ساختن

فقط خواهشا برای کارایی که چندان تکنیکال نیست این کار رو نکنید و بگید مثلا این رو از این ور بریدم گذاشتم روی این و تموم شد

کارهایی که فکر می کنید به علم دیگران اضافه می کنه رو حتما با توضیح بذارید و یا کارای قبلی رو در موردشون توضیح بدید

کسایی که موافقن زیر همین پست تشکر بزنن

koury

Active Member
من پیشنهاد می کنم دوستان یه توضیحی هم زمینه ی کاراشون بکنن که چجوری کار رو ساختن

فقط خواهشا برای کارایی که چندان تکنیکال نیست این کار رو نکنید و بگید مثلا این رو از این ور بریدم گذاشتم روی این و تموم شد

کارهایی که فکر می کنید به علم دیگران اضافه می کنه رو حتما با توضیح بذارید و یا کارای قبلی رو در موردشون توضیح بدید

کسایی که موافقن زیر همین پست تشکر بزنن

سلام
من هم موافقم! چون خیلی از کاربران مثل خود من مبتدی هستن و بطور مثال من خیلی از کار ها رو دیدم نفهمیدم با فتوشاپ کار شده یا برنامه ی دیگری؟! اگه دوستان توضیحاتی نیز بدن میشه راحت تر فهمید و کمکی میشه به افراد مبتدی!!

ممنون
یا علی

navidba

Well-Known Member
از دست شما من روی آواتورم آنتی شوخی نصب کردم....احتمال شوخی کردن با این آواتور به 0 رسید...

Legend

Member
دوستان عزیز ..
من با دیگر کاربران موافق هستم ..
اگر امکانش وجود داره آموزش بدید ..
دوم افراد مبتدی رو هم وارد بازی کنید و کمی فراتر از جمع خودمانی شوید ...
به قول یکی از دوستان با ما جهانی شوید ..

robic

کاربر فعال
بچه ها راستی یه چیزی ، کلیه آموزشهای مربوط به فتوشاپ و امیج ردی که اغلب توی این تاپیک مورد استفاده بر و بچس هستش توی قسمت مخصوص خودشون در تاپیک های مجزا به طور کامل آموزش داده شده ، البته هر کسی خواست می تونه هر سوالی در مورد کارهای این تاپیک داشت بپرسه و بچه های خوب انجمن بدون شک و بی منت پاسخ خواهند داد . بازم ممنونم گلانم .

از دست شما من روی آواتورم آنتی شوخی نصب کردم....احتمال شوخی کردن با این آواتور به 0 رسید...

کی این حرفو گفته به شما ؟؟؟؟:evil:

image.php
=====>
attachment.php

از سیستم مردم هم همینطوری محافظت میکنی ؟؟؟:-?

پیوست ها

• Hacker_by_theartofdsin copy.jpg
    Hacker_by_theartofdsin copy.jpg
    22.9 کیلوبایت · بازدیدها: 80
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا