چرا اون جلبک چمنیایی که پشتشه یه جایی دیگه از بین میره
شاید من درست نمی بینم
خوب هر چقدر به طرف عقب میره کم رنگ تر میشه.ینی میره توی عمق.نمی دونم شاید منظورت رو درست نفهمیدم
من نمی تونم با عناصر تشکیل دهندش ارتباط برقرار کنم و ذهنم رو متقاعد کنم که قبولش کنه!
صادقانه گفتم.
با کدومهاش؟
کارتون خیلی خوب شده مانی خانم
از بطری خوشم اومد ولی باسبزه اویزونه موافق نیستم
موفق باشید
وووش.دوست جان خیلی لطف دارین ^.^
نمی دونم اما اگه نمی ذاشتمش خیلی خالی میشد اون قسمت.اتفاقن خودم اون رو بیشتر از سایر قضایا دوست دارم
ولی مرسی.
سلام
اول اینکه کار دوستمون خیلی عالیه من با اینکه اطلاع زیادی ندارم در این زمینه ولی خیلی پسندیدم البته شاید این جوری دیدن خیلی بهتر باشه چون اغلب دوستان ( مثل من ) از ریزه کاریا زیاد سردر نمیارن و طرح در نگاه اول واقعا بی نظیر است.
دوم اینکه من با اینکه تو این امر وارد نیستم ولی علاقه به یادگیری دارم مخصوصا طرح هایی با نقش های پیچیده گل و گیاه یا نقش هایی مثل امضا دوستی که قبل از من پست زدن
می خوام بدونم با چه نرم افزارهایی کارم رو شروع کنم بهتره؟
البته شاید اینجا جای مناسبی برای طرح این سوال نباشه!
ممنون
یا حق
شما خیلی خیلی لوس می کنین بنده را
ممنونم
در مورد سوالتون هم تقریبن قسمت اعظم اون امضاها با براش درست شدند.براش توی اینترنت زیاده اما مهم به کار گیری ئه صحیح اونهاست تا مثل اون امضاها قشنگ بشن ^.^
بهترین برنامه هم برای اینکار فکر می کنم خود فتوشاپ باشه.چرا که بیشترین تعدد براش برای اون موجوده و همینطور آموزشهای زیادی توی نت براش موجوده و مهم تر از همه اینکه می دوستش دارم
آخي چه ناز شده!
مدلينگ كارت كه عاليه.
فقط بنظرم رسيد كه يكي دو تا ايراد خيلي خيلي خيلي كوچولوي كار رو از ديد ناقص خودم بگم:
1- رنگ شيشه با رنگ زمينه خيلي نزديك بهم شدن. بهتر بود يا رنگ زمينه رو متفاوت ميذاشتي يا رنگ شيشه رو.
2- Opacity شيشه اگر يكمي كمتر ميشد تا زمينه پشتش و بخصوص اون گل هاي پشتش بيشتر معلوم ميشد بهتر بود.
بقيه ي كار عاليه.
خسته نباشي دوست جونم.
میسی دوست جون مهلبونم.لطف داری
رنگ شیشه کلن بی رنگ بودش.ینی متریال شیشه بهش داده شده بود.هر رنگ دیگه ای هم برای زمینه انتخاب می کردم بهر حال رنگ شیشه هم همون می شدش
اوهوم.خودم هم دوست داشتم اما چون شیشه و بکگراند یکسره بودن و هر کدوم توی لایه ی جدا نبودن، جدا کردن شیشه یک مقدار سخت بود
دفعه ی دیگه ببینم میشه بدون بکگراند اکسپورت کنم یا خیر.چون اینجوری واقعن برای شیشه جات به مشکل بر میخوره آدم
:دی
همیشه بهم لطف داری
چشات عالی میبینه
موفق باشی ^.^
Be proud of yourself!!! =d> =d>
میسی