■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mamali132002

Active Member
چاكريم

مرسي از لطفت .... ترسيدم يهو بهم گير بدن كه چرا سانسور نكردي چون اونجاش خيلي با مزه شده بود :lol:

mamali132002

Active Member
خوب دوباره اومدم اما اين سري روي رندر و نور پردازي كار كردم. راستي من اين كارم رو خيلي دوست دارم.
براي همين دوست دارم بازم كاملش كنم. شايد تبديل به يك اطاق با لوازم كامل كردمش.
و يا اينكه سري بعدي به جاي شطرنجي كردن يك لباس تنشون بكنم.

پیوست ها

• familly2.jpg
    familly2.jpg
    135.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Saeid Taheri

Active Member
کشته منو اون سانسور !!!

ولی جدا از شوخی محمد جان ، برای شروع خیلی هم خوبه .

ehsan_3dmax

Active Member
سلام
مملي جان نورپردازي رو با پلاگ اين انجام دادي؟
واسه شروع هم خيلي خوبه.
فكر كنم اگه يك انيميشن از اين كار بسازي جالب بشه.

ehsan_3dmax

Active Member
آقاي mamali132002 جان.
اين هم بخاطر شما.
يك رندر با كيفيت از كار.
فكر كنم زماني كه پايين عكس درج شده جالب باشه!!!

پیوست ها

• kitchen_daneshjoo.jpg
    kitchen_daneshjoo.jpg
    107.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mamali132002

Active Member
احسان جون خیلی خیلی ممنون از لطفت.
آره رندر و نور پردازي رو با vRay گرفتم به قول خودت بهترین plug in برای این کار هستش ;)
خيلي دوست داشتم كه از plug in استفاده نكنم اما كيفيت كه ميخواستم رو بهم نداد. در مورد انيميشن هم سيستم من قدرت اينو نداره. شايد نهايت بتونم 20 ثانيه ازش بسازم.
راستی بازم خیلی خیلی ممنون از اینکه رندر با کیفیت رو هم گذاشتی .. خیلی عالی شده.

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
ميتوني زمان رندر رو همراه با يكسري تنظيماتي كه براي كار استفاده كردي رو هم بنويسي.
شايد بتونم كمكت كنم.

ehsan_3dmax

Active Member
اين هم از اولين رندر ماشين Audi a3.
البته از اونجايي كه ارتفاع دوربين كمه. انحناي قسمتهاي كاپوت. بدنه و شيشه ها نمايان نيست.
فرصت كردم رندر بهتري ميگذارم. اميدوارم خوشتون بياد.
[
audi_05.jpg

modjtaba

Member
اي ول

بابا ...
مث اينكه اينجا داره يه خبرايي ميشه!...
رنسانسي چيزي!...
هم محمد آقا هم احسان آقا كاراشون عاليه و داره بهتر ميشه!
:d

mamali132002

Active Member
احسان جون چشم حتما در آخر کار درباره ی همه چیزش توضیح میدم .. .فقط بزارین تموم بشه.
راستی احسان کارت عالی شده ... عالی به معنای واقعی .... فقط از یک زاویه دیگه هم بزاری خیلی ممنون میشم.

در جواب مجتبی :
:) نه بابا رنسانس چیه دیگه! یکم که کار و تمرین زیاد بشه آدم یواش یواش راه میفته ... مثلا من یک روز خوابش رو هم نمیدیدم که بتونم ماده دهی و رندر این طوری از کارم بگیرم! اما خوب من 4 سالی هست که با نرم افزارهای گرافیکی کار میکنم برای همین تو کارم خیلی بهم کمک کرد... مثلا اینکه تشخیص بدم رنگ ها بهم میخورن یا نمیخورن و کجا چه رنگی باشه یا نباشه و ...
مجتبی جون راستش من بعد از 2 هفته اومدم پای 3d max قبلش یک طراحی سایت داشتم و برای همین نمیتونستم 3D کار کنم.

آخرین ویرایش:
salam che mikone Brazil

پیوست ها

• new sky light 3.jpg
    new sky light 3.jpg
    90 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • HDRI-2.jpg
    HDRI-2.jpg
    27.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
برازيل و (وي-ري)

وي -ري چه ميكنه و برازيل اگر گفتيد كدامش وي-ري هست؟

پیوست ها

• HDRI.jpg
    HDRI.jpg
    422.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • car paint material 3.jpg
    car paint material 3.jpg
    202.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10
يه كاره جالب با (برازيل)

نگاه كنيد: باحاله نه ؟

پیوست ها

• new sky light 7.jpg
    new sky light 7.jpg
    191.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

modjtaba

Member
mamali132002 گفت:
احسان جون چشم حتما در آخر کار درباره ی همه چیزش توضیح میدم .. .فقط بزارین تموم بشه.
راستی احسان کارت عالی شده ... عالی به معنای واقعی .... فقط از یک زاویه دیگه هم بزاری خیلی ممنون میشم.
زمان رندر 1 ساعت !!؟؟ حتما رندر vRay رو در آخرین حد گذاشتیش.
راستی یک چیزی هم یکم اذیتم میکنه اینه که انگار دور و ور شیشه یکم رنگ سفید pixel pixel شده ... من به ذهنم خورد که نکنه تو photo shop شیشه ها رو گذاشته باشی!
در جواب مجتبی :
:) نه بابا رنسانس چیه دیگه! یکم که کار و تمرین زیاد بشه آدم یواش یواش راه میفته ... مثلا من یک روز خوابش رو هم نمیدیدم که بتونم ماده دهی و رندر این طوری از کارم بگیرم! اما خوب من 4 سالی هست که با نرم افزارهای گرافیکی کار میکنم برای همین تو کارم خیلی بهم کمک کرد... مثلا اینکه تشخیص بدم رنگ ها بهم میخورن یا نمیخورن و کجا چه رنگی باشه یا نباشه و ...
مجتبی جون راستش من بعد از 2 هفته اومدم پای 3d max قبلش یک طراحی سایت داشتم و برای همین نمیتونستم 3D کار کنم.
منظور خاصي نداشتم محمد جان!
چون من فكر ميكنم يك رنسانس چيزيه كه هر لحظه بايد براي يه آدم اتفاق بيافته...نه اينكه فقط وقتي
تو قرون وسطي گير افتاد به فكر رنسانس باشه!... :lol:
يعني اگر تو به اندازه 4 سال تري دي كار كردي پيشرفتت تو ماه اول سال پنجم ميتونه اندازه ي اون چهار سال
قبلي باشه!...
به هر حال اميدوارم دلخور نشده باشي... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا