■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

e.k

Member
نمونه کار

با سلام احسان هستم از کرمانشاه
نمنه کارم را برای شما ارسال کردم
:eek:

پیوست ها

• Copy of e8.jpg
    Copy of e8.jpg
    126.1 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • Copy of e9.jpg
    Copy of e9.jpg
    142.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20

e.k

Member
اینم کاردومم

سلام دوستان حالتون خوبه اینم از کار دومم که روی سایت گذاشتم یه مدل بگید تاروش بذارم

پیوست ها

• 67.jpg
    67.jpg
    52 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 2222.jpg
    2222.jpg
    53.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 88.jpg
    88.jpg
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
يك نمونه كار نا تمام

سلام
اين آخرين كا رمنه، يه آشپزخونه ي ساده است . البته . هنوز خيلي كار داره. و هنوز كامل نشده .
مي خوام كه نظرتون( انتقاد يا پيشنهاد بهتره) رو در موردش بديد. در ضمن من در مورد textureو matrerial خيلي مشكل دارم . به خصوص ساختن يه فلز رنگي با يه سطح واكس خورده ي براق . مثل جنس كابينت . اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
حتما انتقاد يادتون نره.و البته اگه تونستين كمك در مورد متريال.
يه پيشنهاد هم براي مدير سايت داشتم ، مي شه يه قسمت درست كنيد براي كارهاي نا تمام يا همون WIP work in progress ) ? .... كه اين جور كارها رو بشه اونجا ارائه داد و تا زمان تكميلش از كمك بقيه استفاده كرد؟

پیوست ها

• kitchen.jpg
    kitchen.jpg
    44.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آقاي e. kكار هاتون خيلي عالي بودن . فقط خيلي از رنگ سياه استفاده كردين . طوري كه حتي شيشه هاي ماشين هم ديده نميشن. اين كار به نظر ميكس مياد . با تصوير ديگه اي ميكس شده يا همه اش 3d هستش؟
به هر حال زيبا بود .
اما اگه در مورد متريالش توضيح بدين ممنون.

mamali132002

Active Member
سلام هدا جان کارت قشنگ ولی چند تا چیز توش رعایت نشده...
چرا از بیرون پنچره نوری به داخل نماید ؟

a_real3d

Banned
man moutajebam ke in topic vase chi sakhte shode. man ke inja aslan nemone kare ke aslan dar saathe amatur haam bashe!!!nemibenam. khob shayadam man eshtebaah mikonam ke miyaam sar mizanam be in Forum. in forum male taze start zanhaa bashe are.. hamintore.

آخرین ویرایش:

e.k

Member
baraie hoda kamalian

khanom hoda kar man mix nabod balkeh hamash 3d bod v barayeh shoma aks digari ersal mikonam(agar az shishehie meshki estefadeh kardam barayeh ine ke hanoz dakhel mashin amadeh nashode)

Iman3D1982

Active Member

چ

داداش سيا
SoftWares:3dMax6.0 , PhotoShop7.1
Plugins for 3dMax : ShugHair , Texporter
اين كار با استفاده از BoxModeling در 3dmaxايجاد شده و پوستش در photoshop طراحي شده.....
[email protected]

farzad bazargan

New Member
با سلام به دوستان عزيز من تازه با اين فروم آشنا شدم :sad:
اين كار جالبيه كه بيايم هر چي ميدونيم در اختيار همديگه بزاريم تا بتونيم مشكلات همديگه رو حل كنيم مخصوصا در 3dsmax كه هنوز تو جامعه ما به اون صورت پيشرفت نكرده . من حدود 4 - 5 سالي ميشه كه 3dmax كار ميكنم يه كتاب آموزشي هم نوشتم به اسم مرجع آموزش 3d studio max 7 كتاب خوبي شده برعكس بقيه كتابها كه سعي دارند با انجام چند مثال برنامه رو آموزش بدن ما سعي كرديم نكته به نكته گزينه ها رو توضيح بديم تا بعدا كاربر بتونه خودش با اونها كار كنه البته الان يه كتاب ديگه هم در دست دارم كه راجع به نور و دوربين هست تا چند وقت ديگه چاپ ميشه . البته سعي كردم از كارهام هم آپلود كنم ولي نتونستم چون حجم بالايي داشتند . ولي سعي ميكنم اين كار رو انجام بدم .
با تشكر فرزاد بازرگان :)

saeid_z

New Member
من اين كتاب رو خريدم . فكر كنم راحت بشه پيداش كرد . اگه بگي 3dmax7 فرهاد بازرگان . فرزاد بازرگان راحت پيداش ميكني .
موفق باشيد :D

modjtaba

Member
Iman3d1928 كارت عالي بود!...
اين هم يكي از كارهاي منه.

منتظر انتقادات و سوالاتتون هستم. : :razz:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا