■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

emadmax

Well-Known Member
:wink:

پیوست ها

• E M (2).jpg
    E M (2).jpg
    55.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • E M (4).jpg
    E M (4).jpg
    54.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22

emadmax

Well-Known Member
اين كار رو ميشه گفت از آخرين كاراي منه............ با V-Ray

مخلص همه 3D كاراي با معرفت:oops:

پیوست ها

• E M (3).jpg
    E M (3).jpg
    43.8 کیلوبایت · بازدیدها: 27

Lifer

Active Member
عماد جان اول از همه خيلي خوش آمدي.بدون خدا حافظي يهو گذاشتي رفتي.
كارات خيلي قشنگ شده ولي اگه نور رو مي نداختي كف اتاق قشنگتر ميشد
كاراي بالايي هم رندرش خيلي خوب شده ولي فكر كنم اون مواد مايع يه ذره سگمنتاش رفته تو هم.
موفق باشي.

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
سلام به برو بچه ها
ما که روز اول اومدیم اینجا همه مثل خودم مبتدی بودن
ولی الان همه ماشاالله استاد شدن آماتورا کاراشون گم میشه تو این فاروم
اینم یه کار نه قدیمی نه جدید

پیوست ها

• shoes.jpg
    shoes.jpg
    180.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14

امین تری دی

Active Member
سلام به همه بچه ها

خب اینم یک نمونه کار دیگه

خب نظرتون چیه ؟

061248_Dark__.JPG

mehralex

Member
سلام نمیدونم خطای چشم من یا واقعا از depth of field استفاده کردی . اگر استفاده کرده باشین چرا در پایین پله ها ؟ در کل کار قشنگی بود . راستی برای آتش از چی استفاده کردی ؟

هرگز شك نكنيد كه گروهي از افراد متعهد و متفكر نمي توانند دنيا را عوض كنند ، در حقيقت اين تنها چيزي است كه تاكنون واقع شده است .« مارگرت ميد »
اهداف و استراتژي راهبردي شركت سروش جم (شماره ثبت 228324 تهران ) :
1 . گسترش تيم هاي تحقيقاتي در زمينه هايي چون : اقتصاد ، صنعت ، اجتماع ، فرهنگ و … براي پايه ريزي شالوده سازمان .
2. گرداوري متخصص ترين و توانمند ترين افراد براي مديريت كلان و جزعي شبكه اجرايي سازمان .
3. استفاده از مشاورين برجسته به عنوان شاخصي راهبردي در تمام مسير حركت سازمان .
4. رهبري اجراي اهداف از پيش تعيين شده در قالب تز تيمي سازمان .
5. جزب مشاركت جمعي از سوي اقشار مردم :
الف : متخصصين و مبتكرين خلاق
ب : مشاورين كلان نگر و جزء نگر
پ : سرمايه گزاران حقيقي و حقوقي
ت : و غيره …
6. ايجاد بزرگترين بانك اطلاعاتي جامع ( اطلاعات دقيق تر در اين رابطه متعاقباً اعلام خواهد شد )
7. بنيانگذاري حركتي اصولي براي تحولي عميق در زيرساختهاي اقتصادي منطقه اي و در نهايت كشوري .
8. ايجاد فرهنگ و نگرشي جديد و همزمان كردن توانايي ها با تكنولوژي روز دنيا .
9. تعامل و ارتباطي تنگاتنگ با جهان مدرن امروزي و برآورده كردن خواسته هاي بلند مدت اقتصادي .
10. وارد شدن در چرخه بزرگ پيشرفت همه جانبه مخصوصاً اقتصاد كشور سرفراز جمهوري اسلامي ايران انشا،ا… .

هر روز در اطراف ما هزاران سيب از درخت به زمين مي افتد ولي آنچه وجود ندارد ديدگاه نيوتوني است .
« آنتوني رابينز »

مدير شركت بين المللي سروش جم (228324 تهران ) و ايجاد بزرگترين گروه انيماتور در ايران
ايران كشوريست پهناور با استعدادهاي فراوان كه با وجود تحريم هاي مختلف جهان غرب ، و نگرش نابخردانه ابرقدرتها ، هر روز در راه پيشرفت و تعالي حركتي سريع و شگفت آور دارد .
در اين مسير همراه شدن با جريان پيشرفت بسي سخت اما سهل است ؛ با علم و همتي كارساز سهل بودن آن قابل لمس است .
پيشرفت هاي علمي و نظري دانشمندان ايراني قابل كتمان نيست اما در اين راه ضعفهايي ملموس ديده مي شود و آن اين كه :
به اجرا درآوردن دستاوردهاي علمي _ نظري گاميست مهم در اين جريان .
ضعف سرمايه گزاري دولت مردان و نبود فرهنگ عالم محوري و نتيجتاً جايگزين شدن سرمايه دوستي به جاي علم دوستي ، ضعف زيرساختهاي اقتصادي را ناشي شده است البته مي شود دلايل بسيار زيادي را مطرح كرد اما دير صبايي است كه در اين كشور آريايي منش ِ علم پرور، هنجارهاي ناعملگرا در پوششي از شعارهاي كليشه اي ضربه اي محلك بر پيكره عمل گرايي وارد نموده و موجبات توهم زايي و دوري از واقعيت ها را فراهم آورده و اين جاست كه خفتقان غفلت به بيداري بيدارمنشان نيازي بس عميق داردند.
ناهمساني و ناهمگوني با تكنولوژي كارآمد و علوم صنعتي روز پوششي غفلت انگيز بر كالبد جامعه آرزو پرور ِ دور از آرزوست .
دست يازيدن بر قطار پيشرفت هاي ديگران راهكاري درست نيست ؛ بايد بر آن قطار سوار شد و برهه اي از زمان مسافر آن قطار بود ، تا جايي كه آن قدر مسافران هم مسلك زياد شوند كه به تدريج خود نيز به صورت جزعي تفكيك ناپذير از اين قطار پيشرفت شوند و آنگاه است كه مي توان انتظار شعارهاي مالكانه و امروزي را داشت .
ليكن صاحبان انديشه و خرد بدانند كه جاي ، جاي عمل است .
اين چرخه پيشرفت اعضاي گوناگوني دارد ماهم به نوبه خود و با رسالت انديشي ، راهكارهاي زيادي براي ابعاد كلان و جزئي داريم و متناسب با زمان به ايرانيان متمدن و آنانيكه گوشي شنوا و دستي توانمند دارند ارائه خواهيم داد .
از اين چرخه تبليغات و رسانه هاي جمعي بازويي قدرتمند در جهان تكنولوژيك است و ايران جايگاهي نه چندان مناسب در اين مقوله دارد .
اينك با صداي رسا مي گوييم :
اولين گروه تخصصي انيماتور كه قسمت اعظمي از شالوده تبليغات را تشكيل مي دهد در ايران در حال تكميل شدن است و ما با نگاهي به آينده به دنبال گرفتن نبض تبليغات در جهان اسلام و در نهايت در كل دنيا هستيم و اين هدفي دست يا فتني است اما با همتي بزرگ و كياستي بر گرفته از الهام الهي .
1. در اولين قانون بنيادي استراتژيك راهبردي ِ اين سيستم به دنبال تقويت هر چه بيشتر گروهاي تحقيقاتي خواهيم بود .
2. در مرحله بعدي تكميل گروه تخصصي مد نظر خواهد بود .
3. در اين مرحله ما اجراي ايدئولوژي و اهداف از پيش تعيين شده را رهبري خواهيم كرد .
4. در تمام مراحل نياز به مشاورين به وضوح حس مي شود .
5. در نهايت متناسب با زمان پذيراي طرح هايي هستيم كه موجبات گسترش را فراهم آورد .

پيام همكاري ( در لحظات تصميم گيري است كه سرنوشت شما شكل مي گيرد .)
در پايان از تمام كساني كه به نوعي با اين شبكه بزرگ توان تعامل و همكاري را دارند دعوت مي شود تا همپاي ما بنيانگذاران اين جريانِ نه آنقدر جديد ، بلكه فراموش شده حركت كنند و با تحمل رنج امروزي همراه با صبر فراوان لذت رسيدن به نتيجه آينده را صحيم شوند . (اغلب اوقات چيزي كه در كوتاه مدت غير ممكن به نظر مي رسد اگر پايمردي و صبر كنيد ، ممكن خواهد شد . )
سخن بسيار است و زمان نيز بسيار اما سخن در ، گاه و زمان خود تاثير گزار خواهد بود .
تا كنون كسي به صرف داشتن علاقه ، به هدف نرسيده است . كسي به هدف مي رسد كه خودش را براي رسيدن به هدف ملزم ساخته باشد . افرادي كه علاقمند رسيدن به هدف هستند ، معمولا شكست مي خورند . زيرا به جاي كلمه بايد كلمه شايد را بكار مي گيرند .از اين پس لحظه به لحظه منتظر وصل شدن دور شدگان اين جريان هستيم .
ما خوش اقبالي را تلاش زياد همراه با فكر صحيح معني مي كنيم .

تماس بگيريد 09153134100 مدير عامل شركت سروش جم : مهدي اسماعيلي

[email protected] مدير گروه : دانيال اسماعيلي

ادامه دارد .............................................

والسلام عليكم

پیوست ها

• m2.jpg
    m2.jpg
    245.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • M1.jpg
    M1.jpg
    198.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    95.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    157.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

MUSE

Member
ماشین جیگر:

به نظر شما ماشین قشنگه

پیوست ها

• Car02.jpg
    Car02.jpg
    26.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

mehralex

Member
کار قشنگی بود

سلام
کار قشنگی بود . من چند قسمت رو روی عکس مشخص کردم که باید بیشتر کار بشه . البته امیدوارم که ناراحت نشده باشید . در ضمن بهتره برای چراغ های غیر مسطح از texture استفاده نکنید .

موفق باشید

پیوست ها

• Car02.JPG
    Car02.JPG
    18.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

erlen88

New Member
اينم يك تانك T-34 روسي در جنگ جهاني دوم است. و اون يكي تانك Abramz امريكايي است.

24caayt.jpg

24cabmr.jpg

emadmax

Well-Known Member
Lifer گفت:
عماد جان اول از همه خيلي خوش آمدي.بدون خدا حافظي يهو گذاشتي رفتي.
كارات خيلي قشنگ شده ولي اگه نور رو مي نداختي كف اتاق قشنگتر ميشد
كاراي بالايي هم رندرش خيلي خوب شده ولي فكر كنم اون مواد مايع يه ذره سگمنتاش رفته تو هم.
موفق باشي.

ببخشيد ديگه...........يهويي پيش اومد.!!......از ايراداتي هم كه گرفتي ممنونم....آره راست ميگي.اونجوري بهتر ميشه

آقا امين ممنونم........من كاراي قبلي شما رو هم ديدم واقعا عالي كار كردي.....

اينم يه كار ديگس........مكس+ V-Ray+ فتوشاپ

پیوست ها

• A.jpg
    A.jpg
    197.4 کیلوبایت · بازدیدها: 24

MUSE

Member
mehralex گفت:
سلام
کار قشنگی بود . من چند قسمت رو روی عکس مشخص کردم که باید بیشتر کار بشه . البته امیدوارم که ناراحت نشده باشید . در ضمن بهتره برای چراغ های غیر مسطح از texture استفاده نکنید .

موفق باشید

سلام ممنون که اشکال های من را گفتین من خیلی خوشحال شدم

einollahia

Well-Known Member
erlen88 گفت:
اينم يك تانك T-34 روسي در جنگ جهاني دوم است. و اون يكي تانك Abramz امريكايي است.

24caayt.jpg

24cabmr.jpg

چرا هیچ جزئیاتی به تانکتون اضافه نکردید.
شما فقط بدنه رو درست کردید

اگر هم وقت اضافه کردن جزئیات رو ندارید از Bump استفاده کنید. تانک خوراکش bump هایی که میشه بهش داد

روی مدلتون بیش تر کار کنید

einollahia

Well-Known Member
emadmax گفت:
ببخشيد ديگه...........يهويي پيش اومد.!!......از ايراداتي هم كه گرفتي ممنونم....آره راست ميگي.اونجوري بهتر ميشه

آقا امين ممنونم........من كاراي قبلي شما رو هم ديدم واقعا عالي كار كردي.....

اينم يه كار ديگس........مكس+ V-Ray+ فتوشاپ

می تونید خیلی بهتر از اینا مدلتونو بسازید.
علاوه بر تکسچر که خیلی خوب روش کار کردید رو مدلتون هم بیشتر کار کنید.

تو مدلسازی هم یه اشکالی که هست دو ساختمانی که ساختید من از نحوه تکسچر فکر می کنم جدا باشن
ولی بام هاشون بهم چسبیدند

cs_mohsen

Member
دمتون گرم قشنگن (Mus , اماد مکس بامرام مثل خودم , و اینولاهی و همچنین امین )
با آتش امین خیلی حال کردم

این هم از من
دیگه تو فرصت کم این بر اومد از دستم

نظرتون چيه ؟

1.jpg

2.jpg

:) :wink:

آخرین ویرایش:

dead_makers

Active Member
cs_mohsen کارت باحاله ،بادبانای کشتیا همه یه شکل جمع شدن،دریا هم یخورده رفلکس داشته باشه فک کنم باحال بشه.یه deapth of feild هم بدی که ته دریات تار بشه...

armiiin

Member
دارم رو یه فضا کار میکنم که این اولین رندرشه:d

پیوست ها

• cj.jpg
    cj.jpg
    52.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا