■ گالری آثار اعضاء و هنرمندان سه بعدی ■

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fanous

Well-Known Member
اولین کار من در 3ds

سلام به همگی .
من توی 3ds یه چیزی در حد صفرم آخه تا همین یکی دو هفته پیش محیط برنامه رو هم ندیده بودم ولی بخاطر یه پروژه چشممون به جمال 3ds روشن شد .
من فقط ساختن مدل رو بلدم انجام بدم اونم فقط در حد مکعب مستطیل . نورپردازی هم یه چیزایی اومده دستم ولی از متریال و تکسچر و چیزای دیگه چیزی بلد نیستم .
به نظر شما واسه تکمیل این پروژه به چه چیزایی نیاز هست ، من فقط می خوام نمای این پروژه رو توی روز نشون بدم ، نمای ساختمان هم از گرانیت سبز ، آجر ، سنگ سفید و سنگ قرمز تشکیل شده .
نمونه کار هم میذارم ، ممنون میشم راهنمایی کنین .

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    168 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 002.jpg
    002.jpg
    310.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23

Saeid Taheri

Active Member
Fanous گفت:
سلام به همگی .
من توی 3ds یه چیزی در حد صفرم آخه تا همین یکی دو هفته پیش محیط برنامه رو هم ندیده بودم ولی بخاطر یه پروژه چشممون به جمال 3ds روشن شد .
من فقط ساختن مدل رو بلدم انجام بدم اونم فقط در حد مکعب مستطیل . نورپردازی هم یه چیزایی اومده دستم ولی از متریال و تکسچر و چیزای دیگه چیزی بلد نیستم .
به نظر شما واسه تکمیل این پروژه به چه چیزایی نیاز هست ، من فقط می خوام نمای این پروژه رو توی روز نشون بدم ، نمای ساختمان هم از گرانیت سبز ، آجر ، سنگ سفید و سنگ قرمز تشکیل شده .
نمونه کار هم میذارم ، ممنون میشم راهنمایی کنین .

سلام جناب مهندس ، خوبید ؟ کم پیدائین ؟!

در این رابطه من پیشنهاد میکنم فعلا برای شروع روی همون مبحث مدلینگ کار کنید ، فعلا تنها چیزی که میتونم بگم همینه ، موفق باشید.

mamali132002

Active Member
Fanous کارت قشنگه ... منم با سعید موافقم.

/\/\ /\ |-| |) | مدلینگ بسیاز زیبایی انجام دادی فقط یه خورده روی صورت باید بیشتر کار کنی.

Ehsan_3dmax کارت بسیار عالی و تمیز شده و من مطمئن هستم که رندر این کارت بیشتر از 3 ساعت وقت برده.

یک چیز دیگه:
چرا دیگه بجه ها این جا رو ول کردن ؟ دیگه کسی نمیاد و پست های جدید خیلی کم شده.

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
/\/\ /\ |-| |) | کارت خوب شده . فقط همون طور که آقای mamali132002 گفقتند صورتش جای کار زیاد داره. در ضمن اگر یک مقدار تناسبات رو بیشتر رعایت می کردی قشنگتر میشد/. مثلا به نظر میاد که دستهاش کوتاه هستند. یا اینکه فاصله ی گردن تا پاها کم هست. البنه این موارد در تصویر بزرگ بهتر نمایان هست. امیدوارم این موارد مفید باشن!

احسان جان کار شما هم که حرف نداره . قشنگ شده .

Lifer

Active Member
سلامي دوباره به تمامي دوستان.
بازم مزاحم هميشگي.
با خودم گفتم اولين جايي كه بايد سر بزنم همينجاست.
مثل اينكه خيلي عقب افتادم ، اينقدر دنياي 3d سريع رشد ميكنه كه آدم چشم رو هم ميزاره مثل اينه كه 1سال عقب مونده.
واقعا كارا پيشرفت كرده ولي استعدادها داره خاموش ميشه .

mamali132002

Active Member
خیلی خوب کار کردی یک texture هم براش بسازی دیگه خیلی خدا میشه...

فقط به نظرم موقع smooth دور لب و یه ذره دور پلک بهم ریخته (زیادی smooth شده)

Lifer

Active Member
كارت خيلي خوبه مخصوصا گوشها و بيني رو خيلي طبيعي در آوردي.

parsa_2005

Member
mamali132002 جان اگه آدرس یه پوسته با رزولوشن بالا داری برام بزار اگه عکسم باشه ایرادی نداره فقط رزولوشن خیلی بالا. در مورد smooth دور لب خودم این کارو کردم تا خط لب مشخصتر بشه اگه یه رندر از نزدیک بگیرم میبینی که اصلا بهم نریخته.

mamali132002

Active Member
parsa_2005 گفت:
mamali132002 جان اگه آدرس یه پوسته با رزولوشن بالا داری برام بزار اگه عکسم باشه ایرادی نداره فقط رزولوشن خیلی بالا. در مورد smooth دور لب خودم این کارو کردم تا خط لب مشخصتر بشه اگه یه رندر از نزدیک بگیرم میبینی که اصلا بهم نریخته.

راستش من جایی رو نمیشناسم که texture برای صورت داشته باشه ... فکر کنم باید خودت زحمتش رو تو photoshop بکشی .. راستی روی texture چشم هم بیشتر کار کن... بچه ها قبلا تو سایت آموزش هایی رو داده بودن.

parsa_2005

Member
اینم مدل سر به همراه پوسته:

البته texture که به کار بردم کیفیت خیلی پایینی داره اگه کسی texture با وضوح بالا داره لینک بده.

sam_sam

Banned
فعلا این یه اتد است تا تکمیل بشه
01.jpg

02.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا