■ فــــونــت بـــــانــــــک ■

alpha2008

Member
باسلام
این فرم اعصاب آدم خورد میکنن تا جواب بدن :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mad:

یعنی این همه کس باتجربه در داخل فرم هست نمیتوانه به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!11111:twisted: :mad:

alpha2008

Member
باسلام

من که تصویر گذاشتم !!!!

تصویر رو برو
2003593329904049028_rs.jpg

با تشکر

foadm

Member
آقا دو تا فونت تو عکس زیر هست لازم دارم .

تورو خدا جواب بدید .

MStudio-header_10.jpg

KhalijefarS

New Member
Mojix جان . میبخشید این فونتهای فارسی که شما میذارید با چه برنامه ای اجرا میشن ... چطور توی فتوشاپ یا کورل استفاده کنم ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اين فونتهايي كه mojix ميذارن فونتهاي استاندارد هستن و فكر كنم بدون نياز به برنامه خاصي و مستقيما تو ويندوز اجرا ميشن.

M O J I X

Member
فونت فارسی استاندارد

Mojix جان . میبخشید این فونتهای فارسی که شما میذارید با چه برنامه ای اجرا میشن ... چطور توی فتوشاپ یا کورل استفاده کنم ؟
همين طور که ساراخانوم گفتن این فونت ها به صورت استاندارد هستند و در برنامه هایی که قابلیت تایپ مستقیم فارسی رو دارند میتونید براحتی استفاد کنید.... لذت ببرید:lol:

pythoN

Active Member
وای ترو خدا فونت فارسی بزارین . من هرچی میتونستم دانلود کردو اما فونت فارسی زیاد لازم دارم .
ثواب داره ها :d

KhalijefarS

New Member
این فونتها هم استاندارد هستن؟ میشه لطفا نمونه تعدادی از فونتها رو بزاری ببینیم.؟
راستی لینک مربوط به 45 و 80 فونت فارسی که تو صفحه 15 و 14 گذاشتی جواب نمیده و نمیشه از اون سایت ( 4shared)دانلودشون کنم . میشه یه لینک دیگه بدی لطفا" . فونتهای خوبی هستن . من خیلی احتیاج دارم . ممنون از فونتهای جالب و کاربردی که میذاری . :)

آخرین ویرایش:

M O J I X

Member
این فونتها هم استاندارد هستن؟ میشه لطفا نمونه تعدادی از فونتها رو بزاری ببینیم.؟
راستی لینک مربوط به 45 و 80 فونت فارسی که تو صفحه 15 و 14 گذاشتی جواب نمیده و نمیشه از اون سایت ( 4shared)دانلودشون کنم . میشه یه لینک دیگه بدی لطفا" . فونتهای خوبی هستن . من خیلی احتیاج دارم . ممنون از فونتهای جالب و کاربردی که میذاری . :)
در مورد اون 80 تا فونت فارسي سري H بد بختانه هم اکانتم توي 4shared بن شده و هم اشتباها اين فونت ها رو از سيستمم حذف کردم از کاربرايي که اين فونت ها رو دانلود کردن ممنون ميشم براي ايشون و من آپلود کنن

و اون 45 تا فونت حجمشون نسبتا زياده تا يکي دو روز ديگه وقت داشته باشم براتون آپلود ميکنم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا