■ فــــونــت بـــــانــــــک ■

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
این فونت جزو فونتای Serif حساب میشه. فونت Times هم جزو همین دسته هست. تو این لینک کلی از این نوع فونتا هست که میتونی این فونت رو هم بینشون پیدا کنی.

اطلاعات جامعی در مورد فونتهای و انواع ان که حتما به کار دوستان میاد :)

فایل بصورت ppt دوستانی که رو سیتم برنامه power point رو ندارن باید ویور power point رو نصب کنن

1-دانلود ppt پیوست شده

2- دانلود PowerPoint Viewer

پیوست ها

• 01.rar
    296 کیلوبایت · بازدیدها: 59

Soldier

Member
من نمیدونم چرا فتوشاپ Cs من با اینکه نسخه Me هستش بعضی از حرف های فارسی رو به صورت ناهماهنگ نسبت به بقیه حرف ها و طرز قرارگیری شون می نویسه مثلا ً :

سیاره کدهای تقلب
مثلاً به جای ه اینجوری ه وسط می ذاره !

Soldier

Member
سارا خانم اون فونت مجید انلاین که بابک عزیز درخواست کردن بودن رو برامون می ذاری خیلی بهش نیاز دارم .

نمیدونم احمقانه هست یا نه ولی من می خوام بدونم چند هزار تا فونت دارم کلا چقدر فونت هست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فكر نميكنم اون فونت بولد باشه ها. در هر صورت من 3 نوع از فونت نازنين رو داشتم كه هر 3 تاشو برات آپ كردم:

پیوست ها

• BNazanin.rar
    91 کیلوبایت · بازدیدها: 25

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
330 MB Font Collection
1180903747_nuevohelvpro.jpg

2Rebels Commercial Fonts
Blambot Comic Fonts
Calligraphy Fonts
Canada Type Fonts
Designers Fonts
Dutch Type Library Fonts
Elegant Fonts
FontFont Typefoundry Fonts Collection
Harold's-HaroldLohner Fonts
Linotype Festive Greetings Fonts Collection
Symbols Fonts
Typefoundry Fonts Collection
Typodermic Commercial Fonts
Underware Fonts
VintageType Fonts

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
نمیدونم احمقانه هست یا نه ولی من می خوام بدونم چند هزار تا فونت دارم کلا چقدر فونت هست
برو توی بخش fonts از کنترل پنل
بعد فونت هات رو select all کن
روی دسکتاپ یه نیو فولدر درست کن و همه فونتهایی که سلکت کردی رو کپی کن اونجا
از نیو فولدر ات پراپرتیز بگیر :دی

مینویسه چند تا فایل در پوشه وجود داره
در صورتی هم که فونتهای دانلود شده ات رو میخوای بدونی چند تاس، نه اینستال شده ها رو، کافیه از فولدر اش properties بگیری
فعلن

omidh81

New Member
سلام

دوست عزیز
پسوند 7z(توی فونت) چه جوری بریزم به فولدر فونت ویندوز؟
ممنون

Mandana

Active Member
7 زیپ یه برنامه جداگونه اس.اما اگه اشتباه نکنم با winrar هم باز میشه.یه امتحانی بکن.بعد از اینکه باز شد، محتویات فولدر رو بریز توی فولدر فونت ویندوز.ینی نریز.نصب کن :}
موفق باشی :}

M O J I X

Member
دوست عزیز
پسوند 7z(توی فونت) چه جوری بریزم به فولدر فونت ویندوز؟
ممنون
عزیز جان فایل فشرده 7z رو با برنامه های 7zip یا winRAR یا PowerArchiver یا غیره... میتونی از حالت فشرده دربیاری و در پوشه فونت ویندوز کپی کنی اگه این برنامه ها رو نداری از این لینک ها دانلود کن

WinRAR v3.70
7zip 4.47

آخرین ویرایش:

aj-graphic

Member
سلام به عزیزان فعال درفونت بانک(وبقیه) می خواستم بینم کسی فونت تحریری داره که تو برنامه های آفیس بخونه(اگر فونتی شبیه به تحریری هم باشه خوبه)ممنون می شم زودتر پاسخ بدید

foadm

Member
ببخشید تو عکس زیر دوتا فونت هست لازم دارم میشه لینک بدید ؟

MStudio-header_10.jpg

ممنون

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
اینم تاپیکی که قرار بود ایجاد بشه و در اون فونتهایی که به نظر جالب و مورد استفاده میرسن قرار بگیرن. توجه کنین که این تاپیک برای این نیست که هر جور فونتی توش قرار بدیم چون اینهمه سایت مخصوص دانلود رایگان فونت وجود داره پس چرا دیگه یان همه زحمت اپ کردن به خودمون بدیم؟!

به خاطر درخواستهاي زياد بچه ها لينك دانلود برنامه كلك رو تو يه سرور بغير از رپيدشير آپلود كردم تا براي هميشه سالم باقي بمونه و كسايي كه لازم دارن بتونن راحت دانلود كنن و استفاده كنن. مخصوصا تو 4 تا فايل جدا از هم آپلود كردم كه دانلودش راحت باشه. فقط لازمه كه هر 4 قسمت اول كامل دانلود بشه و بعد فقط كافيه كه قسمت اول (Part 1) اون رو Extract‌ كنيد و بعد هم استفاده كنيد.

اين هم لينكاي دانلود برنامه:
Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4

موفقیت باشید.​

ممنون سارا جان

لینک یکپارچه برنامه کلک ( بدون نیاز به کرک و سریال )

دانلود

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مرسي مهسافت جان
4hk84rq.gif
(شرمنده من اسمتو نميدونم!)
shakinghead.gif

با اجازت اين لينك رو تو پست اول هم ميذارم كه هر كس خواست بتونه راحتتر پيداش كنه.
2r7awib.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا