سلام به پروانه های مجید آنلاین:oops: :wink:>>>>>نظر یادت نره گله<<<<<:wink:
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jun 11, 2009 #1 سلام به پروانه های مجید آنلاین >>>>>نظر یادت نره گله<<<<< پیوست ها gilas.jpg 409.7 کیلوبایت · بازدیدها: 58
:hamid: Member Jun 11, 2009 #2 کار زیبایی شده تبریک میگم رنگ بندی جذابی هم داره به نظرم اگه از وکتور گیلاس استفاده کنید تو میوه بیشتر بیاد البته اینم یه نظریه
کار زیبایی شده تبریک میگم رنگ بندی جذابی هم داره به نظرم اگه از وکتور گیلاس استفاده کنید تو میوه بیشتر بیاد البته اینم یه نظریه
Cute design Well-Known Member Jun 11, 2009 #3 نازی چه با نمکه! به نظرم اگه زمینه سبز و زرد میبود و چند رنگ می بود بهتر می شد. گیلاستم اگه زنگ گیلاس می بود خیلی باحال میشد!×! بـای رضـا
نازی چه با نمکه! به نظرم اگه زمینه سبز و زرد میبود و چند رنگ می بود بهتر می شد. گیلاستم اگه زنگ گیلاس می بود خیلی باحال میشد!×! بـای رضـا
HamidBN مدیر انجمن فیلمسازی Jun 11, 2009 #4 وای ی ی ی چه خوشگله !!!!!!!!! خیلی از یخ هاش و گیلاسش خوشم اومده
winsent Banned Jun 11, 2009 #5 فقط میتونم بگم: دمت قـــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژ...!
فقط میتونم بگم: دمت قـــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژ...!
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jun 12, 2009 #6 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . کاره بسیار زیبایی شده . فقط من با این گلاس ها مشکل دارم . به نظرم به این طرح نمی یاد . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . کاره بسیار زیبایی شده . فقط من با این گلاس ها مشکل دارم . به نظرم به این طرح نمی یاد . موفق باشید .
__amir__ Well-Known Member Jun 12, 2009 #8 سلامعزیز کارت خیلی زیبا و جذاب شده فقط اگه گیلاسرو حذف کنی به نظر من بهتر
yazdi_2007 Well-Known Member Jun 12, 2009 #9 طرح جالبی شده. خیلی خوشم اومد. فقط اگه رنگ بکگراند رو آلبالویی کار می کردین بهتر نبود؟ چون رنگ متن گیلاسم روشن و سفید هست واسه همین می گم.. ببخشیدااا این فقط یه نظر بود. موفق باشین
طرح جالبی شده. خیلی خوشم اومد. فقط اگه رنگ بکگراند رو آلبالویی کار می کردین بهتر نبود؟ چون رنگ متن گیلاسم روشن و سفید هست واسه همین می گم.. ببخشیدااا این فقط یه نظر بود. موفق باشین
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jun 12, 2009 #10 h.s گفت: سلام. دوستان اين نمونه كارو زياد زدن. اينم جالب شده. موفق باشي. کلیک کنید تا باز شود... ممنون-ولی این قسمت نظر خواهی و گالریه من هم کارم را گزاشتم حالا شما اگه براتون تکراری بود میتونستی نظر ندید.
h.s گفت: سلام. دوستان اين نمونه كارو زياد زدن. اينم جالب شده. موفق باشي. کلیک کنید تا باز شود... ممنون-ولی این قسمت نظر خواهی و گالریه من هم کارم را گزاشتم حالا شما اگه براتون تکراری بود میتونستی نظر ندید.
__amir__ Well-Known Member Jun 12, 2009 #11 gilas گفت: ممنون-ولی این قسمت نظر خواهی و گالریه من هم کارم را گزاشتم حالا شما اگه براتون تکراری بود میتونستی نظر ندید. کلیک کنید تا باز شود... بچه ها قرار نیست با هم دعوا کنید یا بد حرف بزنیدا ...
gilas گفت: ممنون-ولی این قسمت نظر خواهی و گالریه من هم کارم را گزاشتم حالا شما اگه براتون تکراری بود میتونستی نظر ندید. کلیک کنید تا باز شود... بچه ها قرار نیست با هم دعوا کنید یا بد حرف بزنیدا ...