سلام همشاگردی
خب داستان یووی درسته به این راحتی نمیشه دست بهش زد...بماند. اما دفعه بعد برای من بازم عبرتی شد که یووی قطعات رو جدا بگیرم..
در مورد چروک زانوهاش به نظرم خوبه.
در مورد بافت درشت خب یه بافت کوچک تر از روی قطعات سالم و یکدست درست کن بعد یه لایه روی کل پوست کار کن با stamp و بقیه ابزارای روتوش. بعد با کمک تنظیم لایه ها و کم کردن ترنسپرنسی دو تا روو با هم تلفیق کن. اگه بعضی جاها خراب میشد با یه لایه ماسک تاثیر اون قسمت رو کم کن.
اگه محو شد نتیجه رو کمی شارپ کن.
اگه اذیت شدی یه تصویر واضح بده من برات درست کنم! چه کنیم دیگه ایندفعه اگه بتونم مشقاتو مینویسم!
راستی تکسچر از جنس دیگه هم اگه خواستی میتونم. برات دست هیولا هم میتونم نقاشی کنما ...
مرتضی دوتا تکسچر دست و چنتا تکسچر پوست آدم و پوست هیولا . ببین بدردت میخوره. دوست دارم مشقاتو خوب بنویسی
موفقترباشی
یا علی
سلام همشاگردي .
...؟؟ مگه چه تجربه ي تلخي داشتي ؟! مثلا انگشت ها جدا ،كف دست جدا و ... ( درسته ؟ )
ولي اينطوري كه خوب نيست ! هرچي UV يكتكه تر باشه بهتره ...
چون كل دست رو نياز نداشتم اينطوري UV كردم ... وگرنه بايد از يك سمت ، مثلا كنار انگشت كوچيكه ، از نوك تا انتهاي مچ و ... به هم وصل باشه و كاملا يك تكه مي شه ...
ان شاء الله براي كار بعدي به اون سبك UV مي گيرم . ( بازم كار دست !!
)
از بچگي مشق هام رو خودم نوشتم ، مرسي ، اما از راهنمايي بزرگترها در كنارش بهره مي بردم .
اتفاقا از بحث تكسچرينگ هم خوشم نمي ياد . اما ديگه به گردن گرفتم ...
راهنمايي هاي خوبي كردي براي PS ، اما بافت ها رو نمي شه سراسر يه جور داد ، امتحان مي كنم ، باز يه سر بايد برم ZB ببينم چي برام كنار گذاشته
الان هم روي SSS كار مي كنم ببينم چطور مي شه ...
عكس ها خوب بودن ، دستت طلا ، اما كاشكي عكس از بافت بند انگشت هم مي ذاشتي ( اگر داري و زحمتي نيست. )
مرسي
vaaaaaay
من خودم خیلی خیلی خیلی از تکستچر بدم میاد و واقعاً ضعیف هستم
البته نه از paint کردن ( از UV )
بی خیال
------
مرتضی جون به نظرم تا الان خوب شده
فقط بامپ انگاری اصلا نداره
و یک چیز دیگه
این دست یک خانوم هست یا آقا ؟ بش میاد دست خانوم باشه : )))
اگه آقا هست میتونی چندتا تار مو بزاری که رئال تر بشه
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
آها راستی یه چیز دیگه ، جان من اسپید رو ببر بالا
منتظر فینال هستم
سلام مرتضي ...
آره ، بامپش داستان داره ، نه كه نداره ...
VRAY هه ديگه ، اولين باره دارم باهاش ازين كارا مي كنم. كمي آزمون و خطا نيازه ... ، مخصوصا اينكه تو مكس هم هست ...
دست رو محدود نكردم ،هم هست و هم نيست !! مو نمي ذارم ، نه ...
بابت سرعت ، چي بگم ، خودمم توش موندم !! اگر بتونم با خيال راحت به كارم برسم ، سرعت هم مي ياد ...
مرسي
سلام مرتضی جون
منم موافقم که یو وی رو کمی جمع و جورتر بگیری. یادمه قبلا در مورد یو وی لیوت آموزش گذاشته بودی. با اون یو وی رو بگیر. فکر کنم اینطوری بهتر جواب بگیری.
سخنان اساتید هم که گوهر تر از هر گوهریه. منم خیلی دوست دارم تو این زمینه مخصوصا یووی گرفتن صحیح و اصولی چیزایی رو یاد بگیرم.
همگی موفق باشید.
سلام رضا جان.
UV رو ديگه نمي شه دستش زد .
اينجا جمع و جور تر بودن UV دردي رو دوا نمي كنه ... ، بايد بتونم محدوديت رو از مكس حذف كنم ( كسي برخورد نكرده ؟ )...
UV اي كه گرفتم با همون UVlayout هست ديگه ...
مرسي