Erfan
Active Member
العان آباتارت رو نگاه کن ببین عمرن عوضش نمی کنم معنیش چیچی هه :دی
ممنونم که عوضش کردی.این بیشتر بهت میاد![]()
من اصولاً آدم با گذشتی ام

حالا غصه نخور دیگه ...
عوضش کردم :دی
العان آباتارت رو نگاه کن ببین عمرن عوضش نمی کنم معنیش چیچی هه :دی
ممنونم که عوضش کردی.این بیشتر بهت میاد![]()
ببین کی اینجاست ؟ مگه شما هنوزم اینجا فعالیت میکنی :دی
بلا دختر من از تقویم ها اصلاً خوشم نیومد . به این دلیل که انتظار اجرای قویتری ازت میره .
اما طرح های شخصیت باحال شدن . اول از ماسکه رادیو اکتیوه خوشم میاد بعدش از تمدن بعدش از دختره تو شب و بعدش از اون پسره که خوابیده.
همینا دیگه ...
شاد زی
سلام مانی , خوفی ؟ :دی
کارات خیلی خوب شدن , ولی بچه ها رو بد عادت کردی :دی :دی انتظار کلی اجرای قوی تر ازت میره .
ولی در کل کارات قشنگن . کار آخریتو خیلی دوس دارم . تو اونکار دسته , جنینه یکم اذیت میکنه . انگار ورق مانند ئه :-؟ میخواستی
این حس رو بده ؟
موفق باشی
محمد
سلام خوفي؟
كاراي قشنگي گذاشتي بعضي هارو تو نگارخانه ديده بودم،در كل قشنگنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن!!!
اسمايل نداشتم بزارم شرمنده،چندتا از كاراتو مي خوام كه بزارم تو نمايشگاه اگه اشكالي نداشته باشه فايل رو برام پستي بسندي؟!؟!؟!
با تشكر،عرفان ة.ة
آفرین آفرین.
داری پیشرفت می کنی![]()
نمیزاری نمیزاری یهو سیلی از کارات رو میزاری ملتی غافلگیر میشن.
موفق تر باشی![]()
قبلا نظراتم رو نثارت کرده بودم! :دی
از آخرین کار خیلی خوشم اومد و بنظرم کار بامعنی و زیبایی شده.
هر چند که تمام کارات خوب و قشنگ بودن.
با اجازه کار آخری رو به نمایندگی از بقیه میذارم تاپ گالری.
موفق باشی عسیس.
سلام مانیهه ، اومدم تو پر زدن ، به به . :مالیدن دستها به هم
خوب باید بگم که وقتی به یه چی گیر می دی دیگه خدا رحم کنه ، همین تقویم ها که ازبدو تولدت تا حالا همش چشم ، چشم ، چشم و چشم بودن ، با اینکه زیبا هستن و نوع و طرح چشما فرق می کنه اما بازم کلیشه ای بیش نیس تنبل خانوم . : اووهوم
در مورد کارهای دیگت در اولین نگاه خوب به نظر می رسن ، ولی خوب می بود که بیشتر تر می توضیحیدی تا ملتی مثه من که آی کیو ندارن زود متوجه بشن منظورتو از کارهای مفهومی اینا .
اون کاره مت پینتینگ رو خوشم اومد ، چون تازه دارم با این متد آشنا میشم ، برام جالب بود.
در کل زحمت کشیدی و دستات و چشمات درد نکنه . امیدوارم بیام نمایشگاهت هم بزنم تو پرت . بدرود.![]()
طرحهای این مانی چقدر قشنگه
سومی حال و هوای قشنگی داره شب و مهتاب فضای قشنگی داره
یاد یه شعر از شاملو افتادم
یه شب مهتاب/ ماه میآد تو خواب/ منو میبره/ کوچه به کوچه/ باغ انگوری/ باغ آلوچه،/ دره به دره/ صحرا به صحرا،/ اون جا که شبا/ پشت بيشهها/ يه پری میآد/ ترسون و لرزون/ پاشو میذاره/ تو آب چشمه/ شونهمیکنه/ موی پريشون.../ يه شب مهتاب/ ماه میآد تو خواب/ منو میبره/ ته اون دره/ اونجا که شبا/ يکه و تنها/ تکدرخت بيد/
این تقویم چاپ شده ؟
اخه تو چاپ تصاویر صورت و .. لب لذیت میکردن بخصوص که چشمها ارایش هم دارن یادمه 2 -3 تا شرکت که میشناسم کارشون ژورنال ه جریمه سنگینی هم کردن نمیدونم الان قوانین سخت تر شده یا...
سلام از ماست دوست جان ^.^ااااااااااااااااااااااااا
تا حالا انقد کار قشنگ یه جا ندیده بودم
سلامم یادم رفت (سلام و خسته نباشید خیلی قشنگ شده)
ممنونم وینسنت جان بسی لطف داری مهربونچیزی خاصی نمیشه گفت، فقط یک کلام: تــــــــــــــــرکــــــــــــــــــــونــــــــــــــــــــــــدی...
دمت گرم!
لاكن بهتره رو معني بيشتر فكر كني. كاري كه توش جنسيت قيد نباشه.يعني وسيله نباشه، مسير باشه.
من از وقتي كه كامپوتر گرفتم . ( 15 سال پيش ) تا حالا backgound عوض نكردم .به به عجب کارای خوشملی شدننن
خیلی حال کردم با همشون
بعضی کار هات به نوبت روی desktop ام قرار میگیره :d