۩ طرح مانيتور با فتوشاپ ۩

ara

Member
پس اين آموزش چي شد
آقا فروغ حداقل شما آموزشش را بزار

Mikhak

Active Member
آره بابا هر دوتاييتون أطفا آموزش بذارين ما هم ياد بگيريم

F0r0ugh

Member
من آقا نيستم كه !

فكر نمي كنم از چيزي استفاده كرده باشم كه شما بلد نباشيد . همشbevel , shadow , ... هست .
ولي حتما توضيح مي دم كه بدنه(كيبورد و پد ماوس) رو چه جوري ساختم ... چون نسبتاُ وقت بيشتري برد .

ممنون از توجه تون .

من فايل psd لپ تاپ رو براي دانلود گذاشتم . البته ببخشيد كه خيلي flat شده . ctrl+E يكي از عادتهاي بد من در فتوشاپ هست . :roll:

http://www.script-help.co.uk/userfiles/f0r0ugh/laptop-psd.psd

بعد از اينكه از زاويه ي بالا كيبورد رو ساختم با استفاده از filter/Distort/spherize و با تنظيمات :
100٪-
mode :vertical only
زاويه اي كه مي خواستم رو در آوردم .
بعدش هم كه تيكه ي پايين لپ تاپ رو طراحي كردم . و مانيتور و بدنه رو به هم چسبوندم .

اينم يادم رفت بگم كه :
براي خط دور دكمه هاي internet , mail, power هم كه ابتدا :
يه مستطيل سلكت كردم (Restangular Marquee Tool ) و يه smooth تقريباُ تو مايه هاي 3 بهش دادم .
سپس راست كليك ( روي همون مستطيله ) و stroke :
width: 3px
-------------

بعد از filter/lquify استفاده كردم .(shift+ctrl+X )
بقيه رو كه خودتون مي دونين .

موفق باشين .
فروغ

Mandana

Active Member
مرسي بابت توضيحاتت و بابت فايل PSD.من يه سوال دارم...تو فروغ اصلي هستي يا اوني كه ايديش فروغ-نمو هستش.آواتارا و امضاها كه يكيه! :roll:

من همون فروغ اصلي هستم . اون يكي آي ديم بسته شده . نميدونم چرا !
به اين دليل يه آي دي جديد ساختم ....

آفرين خانم فروغ بسيار طرح جالبي شده البته معايبي هم داره مثلا فاصله دكمه ها با هم زياده و خود دكمه ها هم به نظر من خيلي جالب نشدن. ولي در مجموع عالي شده.
در مورد طرح خودم هم بايد خدمت دوستان عرضه كنم كه همون طور كه خانم فروغ فرمودند طراحي اين جود چيز ها باور كنيد كار خيلي سختي نيست فقط سه چيز مهم لازم داره اعتماد به نفس قدرت تخيل و دقت در كار مثلا من در طرحم ميشه گفت فقط از Gradiant >black to transparent استفاده كردم.
بايد ذهنتون رو به كار بندازين و ببينيد كه وقتي نور از فلان جهت ميفته سايه ها و سايه روشن ها جگونه تشكيل ميشن و بعد شروع كنيد.
سعي ميكنم PSD هم بذارم.

*محمد آزاده

blacklife1

Member
بابا فتوشاپ كارا
زودتر اموزشش رو بزارين
محمد خان هم كار شما و هم كار فروغ خيلي قشنگن

جدیدترین ارسال ها

بالا