یک wallpaper برای majidonline

mpourebadi

Member
خيلي قشنگ شده
مخصوصا رنگ هايي كه استفاده كردي
من يكم تو ضمينه رنگ مشكل دارم
آموزشي هست كه توش گفته باشه چه رنگ هايي رو كنار هم بزاري بهتر مي شه يا يه چيزي تو اين مايه

نظر لطفطه mimi جان.
اما در مورد ضمينه رنگ که کمی مشکل داری، باید چند مورد رو رعایت کنی:
1- تا میتونی از چهار رنگ اصلی ( قرمز، آبی، سبز و زرد ) توی طرحت استفاده کن.
2- سعی کن که همیشه از رنگ زرد و قرمز ، سبز و زرد، آبی و سبز در کنار هم به صورت شفاف استفاده کنی.
3- هیچ وقت نباید از چند رنگ بیحال در کنار هم استفاده کنی. ( یعنی رنگ ها قسمت اصلی طرح باید به صورتی باشند که خودشونو در هر جا که هستند نسبت به اطراف خود بکنن ).
4- من این تجربه رو توی کارهای خیلی زیادی که برا موسسات و ادارات و سازمان های مختلفی داشتم کسب کردم که در اکثر اوقات باید از یک نوع ترکیب بندی و رنگبندی ملایم ، ساده ، بدون شلوع پلوغی توی طرح استفاده کرد.
5- توی یک نظر سنجی توی یک سایت خارجی معتبر خوندم که 63 درصد از افراد از پس زمینه هایی برای صفحه دسکتاپ خود استفاده میکنند که سیاه یا مشکی باشه.
چند سوال دیگه توی این نظر سنجی بود که از این قرار بود:
1- از کدام چهار رنگ اصلی خوشتون میاد: 36 زرد _ 27 آبی _ 22 سبز _ 15 قرمز
2- از کدام دو رنگ بیشتر توی طرح های خود کار میکنید : 39 قرمز و سفید _ 19 آبی وسفید _ 17 سیاه و سفید _4 زرد و سفید _ 2 سبز و سفید _ 11 هیچ کدام ( که البته فکر میکنم رنگ های اصلی و سیاه رو جا انداختند )
به هر حال mimi جان من تا حدودی با این آمار موافقم.البته باید بگم هر کسی یه سلیقه داره.
باز هم اگه مشکلی بود ( البته شما استاد مایی ) بنده در خدمتم.
تا یادم نرفته اسم سایت www.pixel2life.com هستش و تعداد افرادی که در این نظر سنجی شرکت کرده بودن حدود 5600 نفر بود.
خوشخال میشم نظرتون رو در مورد این نظر سنجی ببینم.

جدیدترین ارسال ها

بالا