BehrouzPc
پــــادشــاه فــلــــش
سپاسگزارم محمد عزیزکار خیلی تمیز و قشنگی شده .

سپاسگزارم محمد عزیزکار خیلی تمیز و قشنگی شده .
سپاسگزارم ، من که استاد نیستیـــــَیم ، شما بگیووووو ، اوستـــــــــــــــــــــاد...استااااااااااااااااااااااااااااااااد ؟؟؟
بسیار جالب میباشددد
مرسیییییییییییی
خسته نباشیـــــــــــد
![]()
سپاسگزارم مدیر کل عزیز ، دیدگانتان ناز می بیند...ایول بهبور چه ناز شدههههههههههه:} بسی دوسش داشتم
هنر نزد ایرانیان است و بس.مسئله رو قومیتی نکنین:دی
موفق بباشین یعالمه![]()
نه چند ماه پیش نیست ، فکر نکنم چند هفته بیشتر از ساختش گزشته باشه...قبلتر (شاید یکی دو ماه پیش) این نرم افزار رو تو بلاگتون دیده بودم و بسیار نظرم رو به خودش جلب کرد،
برنامه خیلی زیبا هست و انیمیشن خیلی زیبایی داره و مشخص هست که خیلی خلاقانه ساخته شده
البته این برنامه ی شما باعث شد که توجهم جلب تکنولوژی AIR بشه، توسعه دادن Application هایی با GUI چشمنواز....
امیدوارم فرصتی بشه که بتونم به دنیای فلش و تکنولوژی های مرتبط باهاش نزدیکتر بشم.
ضمن اینکه روی سیستمی که من تستش کردم مقدار زیادی از منابع سیستم رو مصرف میکرد (چیزی نزدیک به 50% از CPU !!)
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید
(ممنون میشم اگه مقاله ای در مورد AIR - وابستگی های سیستمی - توانایی هاش بعنوان یک Desktop Application... سراغ دارید بهم معرفی کنید)![]()
با تشکر از شما دوست عزیز.خسته نباشی دوس جان، منم قبلاً دیده بودم اینو توی وبلاگتون یه میل هم زده بودم در رابطه با چگونگی ساخت و اختصاصی کردنش ... خسته نباشی منتظر نسخه تکمیلی و عمومیش هستیم ...
سپاسگزارم مدیر کل عزیز...دست شما درد نکنه! اومده بودیم خودتو ببینم بهروز!
جدا کار خوبی شده تبریک میگم.
موفق باشی.![]()
سپاسگزارمOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
حاج بهروز باز ترکوندی که
تو چرا هوای ما جونارو نداری ها اااااااااااااااااا؟
ایول خوب شده
حالا مایه میدی بیشتر یا نه !!![]()