یک RSS Reader خلاقانه ساخته شده با فلش

to remember sb

مدیر انجمن
استااااااااااااااااااااااااااااااااد ؟؟؟ :green:
بسیار جالب میباشددد
مرسیییییییییییی
خسته نباشیـــــــــــد
:paint:

Mandana

Active Member
ایول بهبور چه ناز شدههههههههههه:} بسی دوسش داشتم:rose:
هنر نزد ایرانیان است و بس.مسئله رو قومیتی نکنین:دی
موفق بباشین یعالمه:oops:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
استااااااااااااااااااااااااااااااااد ؟؟؟ :green:
بسیار جالب میباشددد
مرسیییییییییییی
خسته نباشیـــــــــــد
:paint:
سپاسگزارم ، من که استاد نیستیـــــَیم ، شما بگیووووو ، اوستـــــــــــــــــــــاد...
موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ایول بهبور چه ناز شدههههههههههه:} بسی دوسش داشتم:rose:
هنر نزد ایرانیان است و بس.مسئله رو قومیتی نکنین:دی
موفق بباشین یعالمه:oops:
سپاسگزارم مدیر کل عزیز ، دیدگانتان ناز می بیند...
:paint: هنر نزد ایرانیان هست ولی نزد ما بیشتر است :wink: (شوخی)
موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
قبلتر (شاید یکی دو ماه پیش) این نرم افزار رو تو بلاگتون دیده بودم و بسیار نظرم رو به خودش جلب کرد،
برنامه خیلی زیبا هست و انیمیشن خیلی زیبایی داره و مشخص هست که خیلی خلاقانه ساخته شده

البته این برنامه ی شما باعث شد که توجهم جلب تکنولوژی AIR بشه، توسعه دادن Application هایی با GUI چشمنواز....
امیدوارم فرصتی بشه که بتونم به دنیای فلش و تکنولوژی های مرتبط باهاش نزدیکتر بشم.

ضمن اینکه روی سیستمی که من تستش کردم مقدار زیادی از منابع سیستم رو مصرف میکرد (چیزی نزدیک به 50% از CPU !!)

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید

(ممنون میشم اگه مقاله ای در مورد AIR - وابستگی های سیستمی - توانایی هاش بعنوان یک Desktop Application... سراغ دارید بهم معرفی کنید) :rose:

خسته نباشی دوس جان، منم قبلاً دیده بودم اینو توی وبلاگتون یه میل هم زده بودم در رابطه با چگونگی ساخت و اختصاصی کردنش ... خسته نباشی منتظر نسخه تکمیلی و عمومیش هستیم ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
قبلتر (شاید یکی دو ماه پیش) این نرم افزار رو تو بلاگتون دیده بودم و بسیار نظرم رو به خودش جلب کرد،
برنامه خیلی زیبا هست و انیمیشن خیلی زیبایی داره و مشخص هست که خیلی خلاقانه ساخته شده

البته این برنامه ی شما باعث شد که توجهم جلب تکنولوژی AIR بشه، توسعه دادن Application هایی با GUI چشمنواز....
امیدوارم فرصتی بشه که بتونم به دنیای فلش و تکنولوژی های مرتبط باهاش نزدیکتر بشم.

ضمن اینکه روی سیستمی که من تستش کردم مقدار زیادی از منابع سیستم رو مصرف میکرد (چیزی نزدیک به 50% از CPU !!)

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید

(ممنون میشم اگه مقاله ای در مورد AIR - وابستگی های سیستمی - توانایی هاش بعنوان یک Desktop Application... سراغ دارید بهم معرفی کنید) :rose:
نه چند ماه پیش نیست ، فکر نکنم چند هفته بیشتر از ساختش گزشته باشه...
در مورد مصرف منابع که کاملا مربوطه به همان انیمیشن نمایش دهنده خلاصه مطلب می باشد ، کارهایی را انجام داده ام ولی هنوز به اراده داده نشده است ، و این که در نسخه های بعدی امکان حذف و یا انتخاب نمایش با حالت های مختلف برای خلاصه مطلب گنجانده خواهد شد.

در کل خود برنامه بسیار بهینه است و نیاز به قدرت بالا برای رم و سی پی یو ندارد (البته به جز بخش خلاصه مطلب که اشاره کردم)

با تشکر از نظر شما دوست عزیز.

فکر می کنم تمام مواردی که می خواهید در بخش AIR سایت ادوبی با مثال و مقاله های حرفه ای موجود می باشد.
در مورد امکانات باید عرض کنم که در هر نسخه امکانات جدیدی افزوده می شود در آخرین نسخه اگر درست یادم باشد پشتیبانی برنامه های چند مانیتوره ، ملتی تاچ (بهبود یافتن ) ، ارائه برای موبایل و... افزوده شده بود که هنوز هم در حال توسعه و گسترش هست ، برنامه هایی زیادی برای مدیریت محتوای سه بعدی ، نرم افزارهای مهندسی ، و یا نرم افزار های مدیریت ایمیل و... نیز تا به حال توسط AIR توسعه داده شده است که نشان دهنده قدرت بالای آن می باشد

نکته مهم دیگر وابسته نبودن به سیستم عامل خاص می باشد و بر روی همه سیستم عامل هایی که AIR روی آنها نصب باشد برنامه شما نصب خواهد شد. البته همان طور که در نمونه بنده می بینید برای ویندوز یک امکان دیگر هم فعال شده که به صورت exe هم برنامه را ایجاد کنند. البته باز هم نیاز به نصب بودن AIR می باشد.

موفق و پیروز باشید.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خسته نباشی دوس جان، منم قبلاً دیده بودم اینو توی وبلاگتون یه میل هم زده بودم در رابطه با چگونگی ساخت و اختصاصی کردنش ... خسته نباشی منتظر نسخه تکمیلی و عمومیش هستیم ...
با تشکر از شما دوست عزیز.
البته قصد فروش اختصاصی این برنامه را فعلا ندارم و هدفم توسعه و ایجاد برنامه ای با استفاده عمومی هست.

این برنامه ریزه کاری هایی بیسیاری دارد و سعی بنده در ارائه برنامه ای بهینه و جذاب می باشد و امیدوارم با نظرات شما به این مهم دست یابم.

موفق و پیروز باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دست شما درد نکنه! اومده بودیم خودتو ببینم بهروز! :green:

جدا کار خوبی شده تبریک میگم.

موفق باشی. :rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دست شما درد نکنه! اومده بودیم خودتو ببینم بهروز! :green:

جدا کار خوبی شده تبریک میگم.

موفق باشی. :rose:
سپاسگزارم مدیر کل عزیز...
ما هم همش توی آشپزخونه بودیم حتما :دی

موفق و پیروز باشید.

akherat

مدیر انجمن
OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
حاج بهروز باز ترکوندی که
تو چرا هوای ما جونارو نداری ها اااااااااااااااااا؟ :lol:

ایول خوب شده
حالا مایه میدی بیشتر یا نه !! :rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
حاج بهروز باز ترکوندی که
تو چرا هوای ما جونارو نداری ها اااااااااااااااااا؟ :lol:

ایول خوب شده
حالا مایه میدی بیشتر یا نه !! :rose:
سپاسگزارم :rose:
بایودرد سابق ، شما که دیگه آخرتشی ، (البته با توجه به نام کاربری جدیدتون)

نه ، هیچ هم مایه نمی دهیم :lol:

امیدوارم با راهنمایی شما و دیگر اساتید فلش ، بتوانم نسخه فاینال خوبی ارائه بدهم

یک خبر هم درباره کار این برنامه بگم ، طبق برنامه ریزی هایی که کردم نسخه های بعدی از نظر هسته کلی و الگوریتم تفاوت زیادی خواهد داشت ، و البته سعی بر این است که usage خیلی کمتری داشته باشد.

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا