نرم افزار max- vray-سلام،ورودتون رو به مجید آنلاین تبریک میگم،اگه میشه یکم بیشتر راجع به کارتون صحبت بکنین و اینکه برای ساختش از چه نرم افزارهایی استفاده کردین با چه موتوری رندر گرفتین و...........در ضمن بهتره که قوانین گاری رو هم مطالعه کنید...!
شاد و پیروز باشید.
در بالا توضیح داده بودم که محیط اطرافش رو هنوز نساختم. تکسچر تذهیب هم من نداشتم . خودم با عکس گرفتن اونها رو ساختم که خب با ماتریالهای کتابخانه ای که با دوربینهای مخصوص و با نورپردازی بدون سایه گرفته میشه طبعاخوبه دوست عزيز فقطبايد قوانين گالري رو رعايت كنين. بايد به ترتيب مراحل ساخت رو با عكسهايي از محيط نرم افزارتون مدت ساختش طرحش مال كجاست از اين جور چيزا.
حالا نظرات
برتري
1- مدلينگش خوبه
2-نور پردازي بد نيست
معايب
1-متريال خيلي سادن
2-اگه معمارين سعي كنين يه سايتي 2 تا درختي آسموني چيزي ماشيني آدمي .آخه ميدونين كه براي نشون دادن مقياس بايد ر برابر ساختمون يك كدوم از اينها رو بزارين
3-تكسچرها ضعيفن مثلا تكسچر تذهيب خيلي ضعيفن.ولي كلا رنگ بندي كل متريالها خوبه. چند وقت 3dكار ميكني؟
vayer bezary,ghavanin ro rayat kardy, be khodet ehteram goashty...ما همچنان منتظر وایر فریم شما هستیم
منظورم فلسفه اش بود. تو پیوست تصویر وایر فریم و یک رندر که جدیدتره رو گذاشتم. که البته هنوز ویوی نهایی کار نیست.بله با print screen
جالبه دلیلشم نمیدونی :دی . توی قوانین نوشته شده . وایر جزء قوانین هستش
یکم هم روی تکسچر ها کار کن که از این حالت یکدست و بی نقص در بیان
یعنی نقص دارشون کنه؟! :d
ببخشید. با printscreen بایست وایرش رو بگذارم؟ یا راه حل بهتری داره؟
شما هنوز نگرفتی مطلبو برادر ؟
تکسچر ها در دنیای واقعی هرگز تمیز و سالم نیستند
یه دیوار یه قسمتاییش شوره زده
یه قسمتاییش کثیف شده
یه قسمتاییش ملت دستنوشته نوشتند
حتی هیچ کدوم از اینا هم نباشه
تایل های سنگی هیچوقت به هم شبیه نیستند و همیشه با هم یه اختلاف های زیادی دارند
توی طبیعت کپی وجود نداره
امیدوارم متوجه شده باشی منظورمو