یک کار جدید

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوست عزیز تبریک میگم . کار خیلی قشنگی شده . معلومه زیاد زحمت کشیدی . این جور کارها رو اگه خوب وقت نذاری زیاد تر و تمیز در نمیان . حالا بگذریم . :cool:
چند نکته: جایی که یه مقدار ریپ میزد تو کار : همون درخت های پشتی بود که انگار رو هوا بودن . لایه اونا رو اگه بیاری پایین بهتر میشه .
ابتدای کار اگه صحنه مونیتور رو تاریک میکردی ( چندین روش موجوده خودت هم میدونی ) و خورشید رو از قسمت پایین میاوردی بالا و همزمان صفحه رو روشن میکردی بعد . اون رنگین کمان رو حرکت میدادی . و برای ابر ها هم اگر از real cloud ها استفاده می کردی ( حرکت واقعی ابرها ) میشد یه صحنه خفن ( البته یه نظر شخصیه ) ولی اینا یی که گفتم زیاد وقت نمیبرن . چون بیشتر کار ها رو انجام دادی .
و محیط خارج مونیوتور رو بقول دوستان که گفتن زمینه تاریک بده . من هم میگم یه زمینه شاد باشه . بهتره
حرکت پارتیکل هات قشنگ بود . ( کد بال رو هم تمیز داده بودی ( همون sin ) خودمون بود فکر کنم.
شرمنده یکم زیاده روی کردم .
منتظر کارهای بعدی از شما هستیم

متاسفانه چون می خواستم یک کار فانتزی بشه این در اومد برای همین از فوتیج واقعی استفاده نکردم و فکر کنم به خاطر همین یکم غیر واقعی شد

ممنون به خاطر توجه شما و بقیه دوستان :rose:

SevenART

Member
بالا خره راضی شدی برای ADSL :wink:

سوال سکرت نپرس دیگه 10:green: روز که 2 روزش مفید بوده :rose:

نه بابا ADSL چیه ///.. تو کافی نت بودم ..:green:

کارتو دیدم ... قشنگ بوود ... :rose:

ولی خیلی زیادشون بود .. از یه نظر ..

از نظر دیگه هم یه حالت کات کاتی داشت .. ببین مثلا اونجا که پروانه ها دارن میان بیرون .. می تونست بهتر باشه ..

ولی در کل می دونم اینا را می دونی بابا ... :green: .... ولی کوفتشون شه الهی :mad:.. تازکم اینکه گفتن نه .. بی .. ها ...

pclord

کاربر متخصص
سلام ایمان جان ، من تازه دیدم ، خیلی خوب و زیبا بود ، خسته نباشی.

مشکلات رو که دوستان گفتن.فقط نمیدونم چرا وقتی قابا رو داره نشون میده چشم اذیت میشه، شاید دلیلش مانیتور من باشه شاید سرعت حرکت دوربین، شاید هم چشم های خودم.

موفق باشی.:oops:

Mandana

Active Member
می جز درختش از بقیه ش خوشم اومد ^.^ درختش بنکلن اگر فقط به چپ یا راست بر اثر باد خم میشد بهتر بود
راستی رنگین کمونش هم یکم اپاسیتی رو کم می کردی و بلور میدادی خدا میشد:green:هر چند العان هم خوشمل شده رنگ بندی رو دوس داشتم
موفق بباشی:rose:

shirani

می جز درختش از بقیه ش خوشم اومد ^.^ درختش بنکلن اگر فقط به چپ یا راست بر اثر باد خم میشد بهتر بود
راستی رنگین کمونش هم یکم اپاسیتی رو کم می کردی و بلور میدادی خدا میشد:green:هر چند العان هم خوشمل شده رنگ بندی رو دوس داشتم
موفق بباشی:rose:
اول هم فقط چپ راست بود ولی دیدم زیاد تو چشم نیست گفتم بذار این جوری بشه :green:

سلام ایمان جان ، من تازه دیدم ، خیلی خوب و زیبا بود ، خسته نباشی.

مشکلات رو که دوستان گفتن.فقط نمیدونم چرا وقتی قابا رو داره نشون میده چشم اذیت میشه، شاید دلیلش مانیتور من باشه شاید سرعت حرکت دوربین، شاید هم چشم های خودم.

موفق باشی.:oops:
نمیدونم این مشکل شما را باید با مانیتور شما ببینم ولی سرعت من سعی کردم با زمان تنظیم کنم

wild-mans

Member
سلام
به نظر من برای آتلیه خوبه فقط یه سوال زمینه کاری این آتلیه چیه یعنی فقط عکس ساده و هنری میگیره یا اتلیه کودک هم هست جاش کجای اصفهانه ؟
یا حق

shirani

سلام
به نظر من برای آتلیه خوبه فقط یه سوال زمینه کاری این آتلیه چیه یعنی فقط عکس ساده و هنری میگیره یا اتلیه کودک هم هست جاش کجای اصفهانه ؟
یا حق

تازه کارند و کارشون نمی دونم دقیق ولی فکر کنم همه کاری میکنند . کودک هم نمی دونم .

تو خیابان توحید هستند

specter-1369

Active Member
کار زیبایی هست منتها چند تا نکته بگم :
یکی همون درخته :green: که همه بهش اشاره کردن یکی دیگه هم اینکه موقعی که پروانه ها از تو مانیتور میزنن بیرون بایستی اون حلقه های نور رو کم کم محو میکردی البته این نظر منه احساس میکنم اینطوری بیننده بیشتر درکش میکنه.میشد موقعی که دوربین ناگهان از زوم در میاد یه مقداری بلور داد یا از موشن بلور استفاده کرد.اون آخر سری هم که پروانه ها ضربدری پرواز میکنن خیلی ماشینیه منظورم اینه که حرکتشون بیش از حد شکسته هست.اما باقیشو خیلی دوست دارم :oops: کار قشنگی شده ، تا یادم نرفته یه سئوال آیا برای حرکت دوربین از Easy Ease Frame استفاده کردی ؟ اگر استفاده نکردی میتونم بپرسم چرا؟

navidrct

New Member
سلام
کارت خیلی توپه
ولی یه خواهشی داشتم
اگه میشه فایل پروژه ی کارتون رو هم واسه دانلود بذارید

shirani

سلام
کارت خیلی توپه
ولی یه خواهشی داشتم
اگه میشه فایل پروژه ی کارتون رو هم واسه دانلود بذارید

شرمنده

ولی اگه فکر میکنید خودم کار نزدم براتون از لایه ها و چارت و ... عکس اون بذارم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا