سلام به همه برو بچ مجید آنلاین امیدوارم حالتون خوب خوب باشه اینم یک نمونه جدید از من :) مدل + wire
امین تری دی Active Member Jul 21, 2008 #1 سلام به همه برو بچ مجید آنلاین امیدوارم حالتون خوب خوب باشه اینم یک نمونه جدید از من مدل + wire پیوست ها Head .jpg 64.4 کیلوبایت · بازدیدها: 42 Head Wire.jpg 78.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
roohollah Banned Jul 21, 2008 #2 چهره خوبه... الاخصوص چشماش... ولی بینی و ضونش نافورمه... متریال هم میدادی بهتر میشد... ایراداش رو دوباره بسازی، عالی میشه
چهره خوبه... الاخصوص چشماش... ولی بینی و ضونش نافورمه... متریال هم میدادی بهتر میشد... ایراداش رو دوباره بسازی، عالی میشه
CG_Master کاربر متخصص انیمیشن Jul 22, 2008 #3 سلام عالیه فقط بینیش رو یه خورده ... نا سلامتی تو جنگه دیگه؟ نه؟ راستی موهاش چرا اینقدر مرتب و تمیزه ؟ اینگار تازه سشوار کشیده:دی شرمنده ولی گفتم تا real تر بشه موفق میشی
سلام عالیه فقط بینیش رو یه خورده ... نا سلامتی تو جنگه دیگه؟ نه؟ راستی موهاش چرا اینقدر مرتب و تمیزه ؟ اینگار تازه سشوار کشیده:دی شرمنده ولی گفتم تا real تر بشه موفق میشی
L living_for_cg کاربر متخصص مدلینگ Jul 22, 2008 #4 سلام. کار خوبی شده. یک سوال: چرا اینقدر چشمای توی وایر با کار فاینال فرق داره؟ اگر displace هم باشه فکر نکنم اینقدر بتونه حجم رو تغییر بده.
سلام. کار خوبی شده. یک سوال: چرا اینقدر چشمای توی وایر با کار فاینال فرق داره؟ اگر displace هم باشه فکر نکنم اینقدر بتونه حجم رو تغییر بده.
امین تری دی Active Member Jul 22, 2008 #5 سلام خدمت living_for_cg عزیز من چشمارو توی فتوشاپ کمی تغییر دادم و یک خورده به هم نزدیک کردم
:Mohsen: کاربر باتجربه Jul 23, 2008 #6 امين جان خيلي قشنگ شده البته يكم شايد مادش زيادي براق باشه راستي يه سوال: ديگه مكسو بيخيال شدي؟
امین تری دی Active Member Jul 23, 2008 #7 سلام نه من هنوزم از مکس استفاده می کنم مکس برنامه خوبیه مخصوصا پلاگین هاش :d
DIMO Active Member Jul 31, 2008 #10 سلام امین جان،بازم یه کاره عالیه دیگه. فقط یه ایراد کوچولو چروک پیشونی یکم غیر طبیعی به نظر میاد. موفق باشی.
سلام امین جان،بازم یه کاره عالیه دیگه. فقط یه ایراد کوچولو چروک پیشونی یکم غیر طبیعی به نظر میاد. موفق باشی.