omid_p30
Member
یک پلاگین jQuery برای تبدیل اعداد به فارسی (به روز شده در تاریخ ۱۳۹۱/۱۱/۷)
سلام به همه دوستان
یه پلاگین کوچیک jQuery برای تبدیل اعداد داخل صفحه وب به فارسی توی یکی از کارام نوشتم گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.
اسمش هم گذاشتم persiaNumber
برای استفاده ابتدا کدهای زیر رو به تگ head اضافه کنید.
داخل body هم هر بخشی که تمایل دارین اعداد داخلش فارسی باشه رو با کلاس persianumber تعریف کنید.
این پلاگین رو از اینجا میتونید دانلود کنید.
لطفا بعد از استفاده اشکالات یا پیشنهادات خودتون هم بگین.
======================================
سلامی دوباره
پلاگینی که نوشته بودم رو به روز کردم. از همون لینک بالا میتوانید دریافت کنید.
نسخه قبلی یه مشکلی داشت که بر طرف شد. ضمن اینکه حجم فایل هم به 357 بایت کاهش یافت.
اما مشکل این بود که در نسخه قبلی با DOM Object کار میکردم و این باعث میشد تا اون عنصر صفحه که تابع persiaNumber روی اون کار میکنه اگر رویدادی به اون bind شده بود از بین بره. برای همین مجبور بودم bind رویدادها به عناصری که تابع persiaNumber روی اونها کار میکنه رو بعد از صدا زدن تابع persiaNumber انجام بدم.
تو این نسخه جدید این مشکل برطرف شده ضمن اینکه با الگوریتم جدیدی که استفاده شده حجم فایل هم به 357 بایت کاهش پیدا کرد.
=====================================
بازم سلام
با تشکر از Username
2. دوم اینکه توابع parseInt و parseFloat هم override کردم و این توابع الان اعداد فارسی و عربی رو نیز به معادل عددی انگلیسی تبدیل میکنه.
سلام به همه دوستان
یه پلاگین کوچیک jQuery برای تبدیل اعداد داخل صفحه وب به فارسی توی یکی از کارام نوشتم گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره.
اسمش هم گذاشتم persiaNumber
برای استفاده ابتدا کدهای زیر رو به تگ head اضافه کنید.
PHP:
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
<script src="persianumber.min.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.persianumber').persiaNumber();
});
</script>
داخل body هم هر بخشی که تمایل دارین اعداد داخلش فارسی باشه رو با کلاس persianumber تعریف کنید.
PHP:
<div class="persianumber">
123.456
</div>
این پلاگین رو از اینجا میتونید دانلود کنید.
لطفا بعد از استفاده اشکالات یا پیشنهادات خودتون هم بگین.
======================================
سلامی دوباره
پلاگینی که نوشته بودم رو به روز کردم. از همون لینک بالا میتوانید دریافت کنید.
نسخه قبلی یه مشکلی داشت که بر طرف شد. ضمن اینکه حجم فایل هم به 357 بایت کاهش یافت.
اما مشکل این بود که در نسخه قبلی با DOM Object کار میکردم و این باعث میشد تا اون عنصر صفحه که تابع persiaNumber روی اون کار میکنه اگر رویدادی به اون bind شده بود از بین بره. برای همین مجبور بودم bind رویدادها به عناصری که تابع persiaNumber روی اونها کار میکنه رو بعد از صدا زدن تابع persiaNumber انجام بدم.
تو این نسخه جدید این مشکل برطرف شده ضمن اینکه با الگوریتم جدیدی که استفاده شده حجم فایل هم به 357 بایت کاهش پیدا کرد.
=====================================
بازم سلام
با تشکر از Username
بابت گزارش خطای که داشتی. موردی که گفته شده بود الان برطرف شده و نسخه جدید رو الان میتونید دریافت کنید. ضمن اینکه دو تا قابلیت دیگه هم به پلاگین اضافه کردم.
1. اول اینکه اگر پارامتر "ar" رو به تابع persiaNumber ارسال کنید، اعداد رو به معادل عربی تبدیل میکنه.2. دوم اینکه توابع parseInt و parseFloat هم override کردم و این توابع الان اعداد فارسی و عربی رو نیز به معادل عددی انگلیسی تبدیل میکنه.
آخرین ویرایش: