یک هاست با اعتبار 7 و 8 ساله برای سایتم میخوام

kh2000

New Member
سلام
من دنبال یک هاستینگ لینوکس اعتبار حد اقل 7و8 ساله هستم که هاست رو منتقل کنه وگارانتی بدون قید شرط داشته باشه.واز دیتا سنتر مستقیما سرور دریافت کنه نه از نمایندگی ایرانی

parmishost

Member
با سلام
پارمیس هاست تمامی نیاز ها به غیر این قدمت را داره و در مورد قدمت سرور پارس(فکر می کنم یک شرکت معتبر با 6 سال سابقه هست) می تونه بهتون کمک کنه.

Mr.Rabbit

Member
سلام دوست من

من نه هاست دارم و نه سرور ولی خودم از پاسارگاد سرویسز استفاده میکنم حدود 6 سالی میشه که باهم همکاری میکنیم و من ازشون راضی هستم سرور De.. هم هستن و نمایندگی هم خودشون میدن .

http://pasargadservices.com/

parsaserver

Active Member
درود خدمت شما
می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم و کیفیت رو در قرارداد بسته شده تضمین کنیم .
7 روز هم هاست تست تقدیم شما کنیم .
با انتقال رایگان سایت شما .
ای دی یاهو : parsaserver
موفق و پیروز باشید

سلام
من دنبال یک هاستینگ لینوکس اعتبار حد اقل 7و8 ساله هستم که هاست رو منتقل کنه وگارانتی بدون قید شرط داشته باشه.واز دیتا سنتر مستقیما سرور دریافت کنه نه از نمایندگی ایرانی

آخرین ویرایش:

pasargadteam

Active Member
سلام

با درود

بنده غیر رسمی از سال 1379 و رسماً از سال 1383 شروع به کار کردم.
لیست مشتریان هم در سایت موجود است میتونید باهاشون صحبت کنید.
قرارداد رسمی هم براتون ارسال خواهد شد.
پرداخت آنلاین توسط کلیه بانک های عضو شتاب داریم.
پشتیبانی آنلاین از 9 صبح تا 11 یا 12 شب داریم.

سرور اختصاصی هستیم. از یک دیتاسنتر معتبر در آلمان.
گارانتی بدون قید و شرط چی؟ این رو مرقوم بفرمایید.
اگر مایل هستید تماس بگیرید تا به نتیجه برسیم.

آخرین ویرایش:

nimafire

find / -name Support > u
سلام
دوست عزیز من بهتون 100 درصد هاست ای وب را توضیه میکنم. شما تا اخر عمر از تمام نظر ها از جمله امنیت کیفیت سرعت پشتیبانی و ... راحت خواهید بود.

قرار داد های 1 ماهه یک ساله و 10 ساله دارند که اگر 10 ساله خرید کنید ماهانه قیمت میشه 3000 تومان. خودتون ببینید امکانات را و قضاوت کنید:

http://iweb.com/web-hosting/compare/

ما نزدیکک به 3 سال هست به صوت حرفه ای با iweb کار میکنیم و کارهای مالی کاربران را انجام میدهیم.
اگر مایل بودید بفرمایید تا خرید کنیم.

لطفا پیام خصوصی ارسال کنید

AfraWeb.net

Member
تضمین اپ تایم 100 درصد و پشتیبانی قوی و عدم تحریم . خرید با ادرس و هویت ایرانی توسط نماینده رسمی دیتا سنتر netelligent.ca در ایران شرکت افرا وب . فعالیت از سال 2000 میلادی

برای اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید

اطلاعات بیشتر : www.afraweb.net
در صورت سفارش 24 ماه 3 ماه بصورت رایگان ارائه میشود فقط 80 هزار تومان

جدیدترین ارسال ها

بالا