یک نمونه کار-میشه نظر بدین

araz63

Member
4.jpg

2.jpgمیشه لطف کنید راجع به کار من نظر بدین
خیلی ممنون میشم دوستان

سلام
جالبه اما همه چيز يه رنگه به نظرم خسته کننده مياد. در کل محيطش جالبه

Mandana

Active Member
از اونجایی که همه ی اشکال رو با باکس در آوردین یک مقدار محسط خشک شده.نورهای قسمت بالای سقف هم کنتراست زیادی دارن.یهنی مولتیپلایشون گمونم یک مقدار زیاده.اگه حداقل روی مدل مبلها یک مقدار بیشتر کار می کردی بهتر بود.رنگها هم خیلی کسل کننده است و به خشکی کار کمک می کنه
اما کل کار قشنگه.موفق باشی

araz63

Member
خیلی ممنون که نظراتتونو بی دریغ می نویسین
همه حرفای شمارو قبول دارم. ولی همه ی این کار با رندر بیشتر از 4 ساعت طول نکشید.
این که شما میگین همه چیز با باکس ساخته شده من مجبور بودم چون طرح باید اینجوری میشد ولی از دو بعدی ها هم زیاد استفاده کردم

cs_mohsen

Member
خشک و خالی و یک رنگ و بدون جزئیات
اینا رو بذاری خوب میشه :
یکی آبجکت های داخل اتاق هست خیلی کمه و در عین حال بدون جزئیات فقط شکل کلیه
یکی رکنواختی رنگ هستش دل آدم میگیره
یکی فضای بزرگ و نامناسب با اجزا هست (فعلا) مثل خونه ای که تازه به فروش رسیده و خالیه هنوز!
یه مقدار هم Reflex بعضی جاها زیباتر می کنه کارو

موفق باشی رفیق

ali_172

Member
آقا خیلی باحال بود
منتظر کارای بعدی هستیم
حاجی من فعلاً عضو مجید نشدم
ولی با این کارها از 8 پا خارج نمی شی

خیلی خوبه اگر از وی ری پایین تر از نسخه 1.5 استفاده میکنی یا از پریستس استفاده کن که اپشن فید جی ای در اون 0 باشه یا روی کاستم قرار بده و میزان رو صفر بذار تا نور از زوار پنجره و بین اتصالات رد نشه

araz63

Member
سلام آقای رهبر
میشه ازتون خواهش کنم که آدرس e-mail خودتونو برای من بفرستین.اگه لطف کنین میشه اصطلاحات 3d رو به انگلیسی تو نوشته هاتون بنویسین.
خیلی ممنون میشم.
آدرس e-mail من: [email protected]

Mandana

Active Member
خیلی خوبه اگر از وی ری پایین تر از نسخه 1.5 استفاده میکنی یا از پریستس استفاده کن که اپشن فید جی ای در اون 0 باشه یا روی کاستم قرار بده و میزان رو صفر بذار تا نور از زوار پنجره و بین اتصالات رد نشه
خیلی خوبه اگر از vray پایین تر از نسخه 1.5 استفاده میکنی یا از presets استفاده کن که اپشن fade GI در اون 0 باشه یا روی custom قرار بده و میزان رو صفر بذار تا نور از زوار پنجره و بین اتصالات رد نشه
796.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا