به نظر من box2d علت قدرتش اینه که برای اکثر زبان ها هست . شاید ما نتونستیم درست استفاده کنیم که اینطوری می شه . من سمپلی دیدم که توش آبجکت خیلی حتی از اون سایتی که من گذاشتم بیشتر بود و لی سرعت خوب بود چرا ؟ (چون اونو با C نوشته بودن بعدش با استفاده از Adobe alchemy کره بودن فایل فلش)box2d خیلی هم قوی نیست. بنظر من سمپل های APE هم بهتره و مخصوصا سریعتره.
فقط یه نکته در ادامه این حرف : با IK خود فلش بعید می دونم بشه اینوطری برخوردها رو تشخیص داد !IK Bone خود فلش
من یه کمی کار کردم دارم همون یه کم رو هم به صورت آموزش می ذارم توی بخش اکشن 3 فروم .کسی از این کارا بلده؟
منم همینو دارم البته آدمش فرق میکنه، ی نیگا بهش بندازین نظرتون رو بگین
تا اونجایی ک من میدونم این مال حدود 6 سال پیشه، اون موقه مگه فلش موتور فیزیکی داشت؟!![]()
مسئلش به این بر می گرده که برای زبان های دیگش منابع درست حسابی زیاد هست ولی برای فلش نه ! (البته نا گفته نماند که برنامه نویسی ویژوال با فلش خیلی راحتتر هم هست)یه نکته ی جالبت تو سایت box2d دیدم این بود که تعداد پست ها تو انجمن فلشش خیلی بیشتر از جا های دیگه بود در حالی که انجمن فلشش بعد از انجمن های دیگش ساخته شده بود....
راستی یه نکته ای که در مورد سرعت هست بر می گرده به سیمبلی که داره استفاده می شه هر چی این سیمبل گرافیکش ضعیفتر باشه سرعت بهتره و هر چی هم افکت و از این چیزا داشته باشه سرعتش بدتر . شاید یکی از عواملی که سایت من سرعتش اینقدر داغون هست همین باشه . و در ضمن چیزی که من تست کردم اینه که تلفیق چیزایی مثل Particle با Box2D می تونه یه انفجار cpu ایجاد کنه اینم نمونه http://www.amirdarajeh.com/high/ چندتاشو با هم اجرا کنید سیستون هنگ کنه بخندیدمن دنبا راهی میگردم که بتونم سرعتشون رو بالا ببرم