یک نمونه از کارهای خودم

maxmore

Member
یک کار video clip

سلام دوستان :

امروز یه انیمیشن کوچو لو می زارم ...سوژه انتقاد... 1.30 ثانیه با فرمت mp4 صدا گذاری شده. دانلود کنید و نظر خودتون حتما واسم بزارید. درضمن اگه آموزشی در زمینه هرچه بهتر کردن کیفیت حرکات و طبیعی جلوه دادن به انیمیت دارید . واسم بزارید می خوام تمام وقتم برای انیمیشن بزارم جهنم ضرر یا می برم یا می بازم . ( پسورد نداره )

باعرض پوزش از دوستان اینهم فایل اصلی بدون هیچ ایرادی فقط بعد از دانلود نام فایل را mp4.1 بزارین تا باز شه ( فرمتmp4 .. صدا گذاری شده )

download file video mp4

attachment.php

پیوست ها

• ss11.jpg
    ss11.jpg
    17 کیلوبایت · بازدیدها: 52
آخرین ویرایش:

maxmore

Member
.....فایل اصلاح شد.....

تعدادی ازدوستان دانلود کردن و نظرشون اعلام کردن تشکر می کنم

توجه : بعد از دانلود اسم فایل رو mp4.1 بزارین تا باز شه

download file mp4 video

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
فایل اصلاح شد

از اینجا دانلود کنید بصورت فایل باز فقط بعد از دانلود اسم فایلmp4.1 تغییر بدین

با تشکر از همه دوستانی که نظرشون واسم گذاشتن و همچنین ازشما که وارد این تایپیک شدید.

download video mp4

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
اینم لینک جدید شه شرمنده همه دوستان نه پسورد داره نه مشکلی فقط بعد از دانلود اسم فایل عوض کنید ( فرمت mp4

download file video mp4

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
چندتا از دوستان دانلود کردن و نظرشون گفتن بعد از دانلود اسم فایل عوض کنید ( mp4.1)

با تشکر از همگی

download file video mp4

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
خسته نباشی دوست عزیز. کار بامزه ای بود... البته بعد از دانلود، مجبور شدم اسم فایل رو عوض کنم، چون باز نمی شد... 1.mp4

برای گیتار می تونستی از link استفاده کنی که مجبور نشی همش با دستش تکونش بدی.
اگه باز هم تمرین کنی، انیمیشن زیاد ببینی و به حرکاتشون دقت کنی می تونی کارهات رو قوی تر کنی.

موفق باشی

تاپیک رو انتقال می دم به گالری سه بعدی.

rezaoptic

Well-Known Member
کار رو دیدم خوب بود اما جای کاره بیشتری داشت.
چقدر انیمیتش وقت برد؟
موفق باشی:rose:

maxmore

Member
حدودا 3 روز و روزی 6 ساعت اونهم عجله ای و بدون توجه به جزئیات . مثل تکسچر . نور پردازی و انیمیت

یک کار تمرینی که فقط می خواستم با ابزار مکس بیشتر آشنا بشم چون حدودا 8 ماه که مکس کار می کنم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا